Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Usta cirak canlii canli !!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eMHVN1vqEDs
ilk defa konserinde usta sirak sarkisini söyledigini gördüm..ekledim )
vayyy süperrrrrr harika bir konser di ben gidememiştim paylaşım için teşekürler
MEGASTARİX
14-03-11, 20:27
canlı sölememiş playback yapmış ama olsun güzel olmuş yinede sonundaki maytap olayıda iyi düşünülmüş ama tarkanın bu şarkıyı konserlerinde fazla söyliyeceğini sanmıyorum pek dans edebileceği bi şarkı değil farketmişsinizdir saten sölerkende
paylaşım için teşekkürler. ilk kez izledim. süpermiş.
ama bu şarkıyı ne kadar sevsem de konserlerde söylenecek bir şarkı olduğunu düşünmüyorum. söylememesi çok daha iyi. dans kısıtlı olurdu herhalde.
eger bu sarkiyi 1998-2004 yili arasinda söyleseydi inAniyorum ki bu sarkiyada o meshur danslarini bi sekilde uydururdu
Harika....super sarki gercekten...
mükemmel cok sevıyorum bu sarkıyı.paylaşım icin teşekkürler:)
şarkının nerdeyse tamamı cd'den okunuyor belli kısımlarında canlı...Ankara konserinde de bu tarz söylemişti, cd'den
hiç sevemedim bu şarkıyı.
worldstarrr
15-03-11, 07:51
Bu Sarkıya Yazın 1 Klıp Gıder
devilscream
15-03-11, 15:23
Şarkının sadece ilk kıtasinda nakarattan önceki bölümü tamamen playback ses olarak..diğerlerinde playback var ama canli Tarkan da var
O konser atmosferinde gerçekten çok costurmustu cok güzeldi..
yahu bu şarkıyı bi ben sevemedim heralde :) hiç bir şekilde kanım kaynayamadı gitti :)bu albümü dinlerken atladığım tek şarkı itiraf ediyim :)
bence arkadaki davul desteği çok hoş olmuş keşke albümlerde de klavye & pc destekli ritm yerine canlı davul kullansa daha rock sound.. parça evet playback ama üzerine söyledi aslında sesler karışınca belli olmuyo. Not: Tarkanın bu parçadaki dansı çok hoşuma gitti benim hani kimse beğenmemişde:)
bakalım bu şarkıya da klip gelecek mi
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.