Orijinalini görmek için tıklayınız : Trt den TARKANA 1 ÖDÜL ÇIKTI !!!
MEGASTARİX
09-03-11, 18:21
ÖDÜL ALANLAR:
YILIN ALBÜMÜ: Emre Aydın / Kağıt Evler
POP ŞARKISI: Tarkan/Sevdanın Son Vuruşu
POP ERKEK ŞARKICI: Mustafa Ceceli
POP KADIN SANATÇI: Sıla
POP GRUBU: Gripin
EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI: Barbaros
TÜRK SANAT MUSİKİSİ ERKEK SANATÇI: Gökhan Sezen
TÜRK MUSİKİSİ KADIN SANATÇI: Melihat Gülses
FANTEZİ MÜZİK SANATÇI: Sinan Özen
TÜRK HALK MÜZİĞİ ERKEK SANATÇI: Volkan Konak
TÜRK HALK MÜZİĞİ KADIN SANATÇI: Sabahat Akkiraz
YILIN TV MÜZİK PROGRAMI: Volkan Konak, Kuzeyin Oğlu / Show TV
TRT ONUR ÖDÜLLERİ: Abdurrahman Kızılay, Müzeyyen Senar, Neşet Ertaş.
http://www.gazeteciler.com/gundem/trt-muzik-odulleri-sahiplerini-buldu-31633h.html
MEGASTARİX
09-03-11, 18:24
Tarkanın en az 2 ödül daha alması lazımdı pop erkek şarkıcı ve yılın albümü
Herkes en az 1 ödül alsin diye herhalde böyle yapmislar..
Olsun önemli degil, bence Tarkan'in yeterince ödülü var, artik yeni nesil ödüllensin biraz. Bence Mustafa Ceceli hakediyor bu ödülü :)
Dikkatimi çeken bir sey var fakat, bu listelerde neden Gökhan Özen yok ? Bence onunda yeni çikan albümü çok güzel ve ödül kazanmasa bile en azindan listede bulunmaliydi diye düsünüyorum..
cok az odul almis vallah ne yazik !!!
Yılın albümü kategorisinde albümün ismini Adını Kalbime Yaz diye yazdılar.A-D-I-M-I K-A-L-B-İ-N-E Y-A-Z olacak. Yoksa ben mi yanlış biliyorum. ;)
alafrancia
09-03-11, 20:21
sevdanin son vurusu nun yilin sarkisi secilmesine sevinmistim ama yinede neden en yilin albumunu secmediler biraz dusundurucu baska rakip goremedim yani
bu kadar harika bir albüm de tek şarkıya ödül daha fazlasını hak ediyodu bizim starımız
xurush'nine
09-03-11, 21:54
trt (ne kerametse...) cimri davrandi Tarkana karsi...
trt yakinlarina verdi odulleri halk oylamasinin ise yaradigini dusunmuyorum trt de calisan tanidiklarimiz bile var bisrseyler bu iste diye supheleniyorlarsa ben hali hali suphe duyarim =)=)
Bence TARKANA ödul falan vermesinler artik...Cunki TARKAN zaten kedisi bu camiya icin buyuk bir öul...Bence bundan sonra verilecek olan butun muzik ödullerini ,,TARKAN,,adina verilmeli.. ,,TARKAN MUZIK ÖDULU,, yani...Inshallah!!!!!...
**MegaStarkan**
09-03-11, 22:58
Ödül sayisi önemsiz, herkese zaten birer tane vermisler. Bu isi profesyonel yapan MTV ödülleri takip etmis olsaydilar, bu kadar kisitli düsünmezlerdi.
yaaa en iyi pop sarkicisi ödülü ve en iyi albüm onun hakkiydiii...tarkan hayrani oldugumdan demiyorum bunu..gercekten hak ettii
Yillin Albümünde Ödülü hak ediyordu
kaTILIYORUM...emra aydını dinlemişligim yok .. ama tarkanı bütün dünya dinlemiş ..keşke o ödülüde vermeselermiş
Dün gece sinirlendim trt müzik kanalını ucurdum bizim tvden:)öyle bir kanal yok artık bizim ewde=)) aslında trt tamamını sılecektım ama 2008 yılbası gecesının hatırına trt 1 dokunmadım:D
ogün ankaranın karından dolayı akşam sonlarına yetişebildim yollarda kaldığımdan.ama açtığım saatte antik kuntik bi tören vardı.değiştirdim hatta izlemedim.albüm adı bile önemsenmeden yazılmıştı zaten..tarkan bişey kaybetmez.
cok fazla ödül dağıtılmadı bu şarkı,bu albüm bütün ödülleri hak ediyodu
hepsi kurama isler.fikir verdinizse odul alanlarin hepsi biliyorlardi odul alacaklarini.tukleri de terpenmirdi adlarini duyunca.o Silaninda bu kadar sisirdilmesine bir anlam veremiyorum.siradan bir sanatci,siradan bir sarkilar.............
3 ödülde tarkanın hakkıydı :15:
TRT hükümetin kanalı elbette hükümet yanlıları ödüller kazanacak,zaten Tarkan 3 tane ödülü bir den kazansaydı şaşardım... ;)
Arti Gökhan Özen de katilmaz cünki CHP'li ;)
Diğer ödül alanlara bakılırsa Tarkan keşke hiç almasaymış diyorum..Mesela Barbaros kim veya Sinan Özen'i hatırlayan var mı..
ödül sayısı az ama hiç olmayacak kişiler ödül almış onun için şaşırmamak gerekir Tarkanın bir ödül almasına
denizmavisi
16-03-11, 01:12
bi defa yılın albümü kesinlikle "adımı kalbine yaz" bunu kimse inkar etmesin o ödüller biraz taraflı verilmiş gibi geldi bana
tarkan_mania
16-03-11, 15:54
EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI: Barbaros
bu kim yaa , çıkış yapan yazmışlar ama arkadaş pek çıkamamış heralde tanımıyoruz :D
yılın albümü kesinlikle Tarkanın albümüydü. Hakkını yemişler..
SelenYasavul
16-03-11, 22:07
Aslinda Tarkan orda bütün ödülleri toplamaliydi ;) !
yinede ödül almis ya :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.