Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan"Bülent Ersoy'a Şarkı Verdim"
Az önce izlediğim,Kanal D'nin MagazinD programı mikrofonlarına konuşan Tarkan "Bülent Ersoy'a şarkı verdim",düet konusu sorulunca "isterse olabilir,şarkının bir kısmını okuyabilirim" dedi !
http://www.youtube.com/watch?v=P9VI5z48Mmw&feature=feedu
ikiside sahnenin devleri.tarkan'ın böyle büyük bir ustaya şarkı vermesine sevindim..
şarkı vermiş olabilir ama bu düet yapaca anlamına gelmez yaparsa da seve seve dinleriz
Bülent Ersoy dev mi yaaa?Millet dev görmemiş... :)) Güldürmeyin kendinizi... ;))
tarkaseksüel
05-03-11, 19:17
bakalım nsıl birşey olacak... :)
Yakisikli89
05-03-11, 20:06
Eminim cok güzel bir is cikacak ortaya. 'Adimi kalbine yaz' gibi bi sarki verdiyse Bülent Ersoy'a eminim 2011'in en konusulan sarkisi olucaktir ..
artik inandim bu habere görüntüsünü görünce..sarki vermis bülent ersoya düet belli degil ama
Hazır yakalamışken,keşke bir de Tuğba Ekinci ile düet haberlerini sorsalardı da,o da bir netlik kazansaydı.
Yeni klibiniz ne zaman gösterilecek diye sormayı unutmuşlar.
demek dogruymus yazilanlar Tugba ekinci konusuna gelince yalan haberdir
Evet dedi ama bu yogunluk da Bülent ersoyla düet yaparmı yapmaz mı
Bülent Ersoy dev mi yaaa?Millet dev görmemiş... :)) Güldürmeyin kendinizi... ;))
1.si o yanık ses kimsede yoktur
2.si tüm albümleri ortalama 4-5 milyon arası satışa ulaşmıştır.
3.sü Tarkan'da röpörtajda 'bülent ersoy türk müziği için çok değerli bir sanatçımız' diyor.!!
http://www.youtube.com/watch?v=P9VI5z48Mmw&feature=feedu tıkla!!
Ya arkadaşlar bi kere bülent ersoy diva falan değil;ikincisi hep detone oluyor bu kadin...ya nasil tarkanla düet yapmasini istersiniz bilemem anlamis deilm...
haa ayrica,tarkan cok düet yapti da hangisini begenmedik?Söyleyin bana... :) Ama bunu kimse begenmeyecek görürsünüz... :)
bülent ersoya diyecek biseyim yok ama düet biraz uyumsuz olabilir pek düsünemiyorum, bi cok begenmeyen olabilir gibi geliyo bana..tarkan sarkisini bile nasil seslendircek cok merak icndeyim
**MegaStarkan**
06-03-11, 13:53
Ya arkadaşlar bi kere bülent ersoy diva falan değil;ikincisi hep detone oluyor bu kadin...ya nasil tarkanla düet yapmasini istersiniz bilemem anlamis deilm...
haa ayrica,tarkan cok düet yapti da hangisini begenmedik?Söyleyin bana... :) Ama bunu kimse begenmeyecek görürsünüz... :)
Sen daha dünyada degilken star idi, detone isinden ne anlarsin ki sen? Biraz saygi göster, görüsünü mantikli düzgün sekilde dile getir.
Ya arkadaşlar bi kere bülent ersoy diva falan değil;ikincisi hep detone oluyor bu kadin...
şaka yapıyor olmalısın:D
bakalım nasıl bir aüet yapacak Tarkan sadece şarkı verdini acıkladı ama tabi fikri değişirse biz de merakla bekleriz
yahu geçenlerde tarkan ,kimseye şarkı verdiğim falan yok dememişmiydi ? bende çıkan haberlere okadar , akılları kıt bunların dedim yav :) ters köşe oldum :D
Tuğba ekincinin hiç şansı yok bence
Sesi detone olmayacak 3 4 kişiden birisidir. Sesi çok iyidir
Ama asla büyük bi sanatçı değil.. Diva ise hiç değil!
worldstarrr
08-03-11, 07:57
Bu Kadının Sesı Harıka Ama Bı Sesi Ne Kadar Iyıyse Kendıde Okadar Kalıtesız Flash tvde showa mowa cıktı geçen bu :D sacmalıK bu kadın ne bole ya Tarkan a laf edıyordu bu popstarda armagan caglayanın sızın o star dedıklerınız cokmu uzun boylular kapıdanmı sıgmıyorlar gıbı ıgnelemelerıde vardı ( Armaganın Tarkan Hayranlıgını Bılerek ) bunu yapan 1 kadın nolduda Tarkandan sarkı adlı
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.