Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan-Ümit Sayın GİTME 2011
http://www.youtube.com/watch?v=g9jxY54lxF8
Benım için cok ozel bı sarkıydı sevındım tarkanın yenıden soyledıgıne keske konserlerındede repartuarına alsa=)
worldstarrr
01-03-11, 08:17
evet hoş 1 sarkı ama bıde buna bakın ıstersenız yenı konu acmayı bılmıyorum ama :) bu sanat muzıgı sarkısını tarkan harıka okumuş... cokda yakışıklı sıyah gomlek beyaz kravat kot http://www.youtube.com/watch?v=gt9WHiPNIIg&feature=related
ben sarkinin yeni halini cok begendim yaaa...tarkanin sesiii..sarki süper
ah o tarkanın şarkıya girdiği yer yokmuuu :) yıktı geçti beni ... :) o tek ya.
xurush'nine
01-03-11, 20:47
Bilginize: Yarin saat 11'de kral tv'de ilk kes Tarkan&Umit Sayin sarkisinin klibi yayainlanacak.
ben cok begendim eski bir şarkısı olsa da cok güzel olmuş
pdrlütfiye
01-03-11, 21:32
ben çok beğendim gerçekten çok güzel okumuşlar... hatta en güzel düetlerinden biri diyebilirim... e tabiii tarkan tek başına okuduğunda da muhteşem okumuştu... şarkının hakkını yememek lazım...
Tarkan yine ortalığı yıkmış. :)
bu sarki cok guzel ben ne kadar agladim ne zaman bu sarki dinledim yaa
tarkanin en begendigim slowlarindan biri.. ama 2 erkek söylemesini sevmiyorum
klib yarin geliyormus yaa..haberim bile yoktuuu...hemen izlicem yarin :))
Bi eski slowların kalitesine bak bi de şimdikilerin..Ah Tarkan ah demeden edemiyorum..
pdrlütfiye
02-03-11, 00:18
bu sarki cok guzel ben ne kadar agladim ne zaman bu sarki dinledim yaa
aynen ben de... hatta bazen şunu bile düşünüyorum: tarkan bu ağlamaklı slow parçalarını kim için okuyo? çünkü söylerken onu yaşıyo gibi. tarkanı bu kadar üzen ne ya da kim? kıyamam ona ben... o asla üzülmesin...
Tarkan'ın ne güzel bi sesi var. Bi kez daha anladım... İnsan hayran hayran dinliyor.. Maşallah Allah bozmasın.
SelenYasavul
20-03-11, 02:28
sarki muhtesem ! hele Tarkan söylemeye baslayip videoda görünmeye baslayinca insanin tüyleri diken diken oluyor :)
olduğu her yere ayrı bir güzellik katıyo sesiyle,duruşuyla
evet güzel olmuş ama tabiki tarkanın söylediği kısım daha güzel bu şarkı tarkana daha çok yakışıyor çünkü onun şarkısı yinede ekranda onu izleyip bu şarkıyı dinlemek güzel:41:
tarkankolik1972
21-03-11, 16:02
TARKAN'nın gitme deyişiiii bi baska acıtıyor ınsanın içini,bi baska yakıyor süper olmuş,klip,
İşte T.T farkı harikaaa:24:
olduğu her yere farklılık katıyo keşke ödenem bu şarkıya klip çekseymiş
tarkan_mania
22-03-11, 18:46
özellikle son 1 senedr çok dinliyordum..
radyoda düeti ilk duyduğumda inanılmaz mutlu olmuştum :)
harika şarkı..
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.