PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan online'dan sevgililer gunu mesaji geldi

jetaime
14-02-11, 13:02
Aşk incelik ister canım, hoyrat olma !
Beni böyle sev, değiştirme, boşver, anlama...
Bir güç savaşı değil bu, kendi haline bırak...
Galibi yoktur ki hiç, aşk bu unutma

Sevgililer gününüz kutlu olsun...
Happy Valentine’s Day...
:10::10::10::10::10:

twilight
14-02-11, 15:30
Sevgililer günü(Valentine's day)nden nefret ediyorum! :)
Ancak herkesin ki kutlu olsun - tabi sevgilisi olanlara ;)
Digerlerine özel bi gün daha icat edemediler tabiysi... :D

efsane_01
14-02-11, 17:26
Herkesin kandili mubarek olsun.Bu gun yalnizca sevgililerin degil, butun sevenlerin bayramidir.Boyle kutsal bir gunde butun sevibsevilenlerin bu guzel gununu kutluyorum...Inanin ki, bu hayatda hicbirsheyicin hickimsenin kalbini kirmaya deymez!...Elinizden geldiyi kadar iyilik yapib, kalbiniz yetdigi kadar da sevibsevilin...

xurush'nine
14-02-11, 19:26
Sevgililer günü(Valentine's day)nden nefret ediyorum! :)
Ancak herkesin ki kutlu olsun - tabi sevgilisi olanlara ;)
Digerlerine özel bi gün daha icat edemediler tabiysi... :D

Oyle dusunme sen.Sevgililer gununu SEVGI(liler) gunu olarak kabul et.Sevgi gunu iste,-Allahi seviyorsun, anneni seviyorsun,(fb'de resminizi gordum) ve bir suru kisiyi seviyorsun az mi?
Daha yasin kucuk, ileride eminim bir suru sevgilin olur demekten de ben nefret ediyorum, ama bir olusun pir olsun diyorum.Merak etme, ileride doya doya kutlarsin bu gunu. :41:

Ben de bu vesileyle Tarkanin ve Tarkancoll ailesinin SEVGI(liler) gununu cani gonulden kutluyorum!Kalbinizden sevgi selininz eksik olmasin!Ve... -Tarkan'la kalin!!! :10: :29:

twilight
14-02-11, 19:43
Oyle dusunme sen.Sevgililer gununu SEVGI(liler) gunu olarak kabul et.Sevgi gunu iste,-Allahi seviyorsun, anneni seviyorsun,(fb'de resminizi gordum) ve bir suru kisiyi seviyorsun az mi?
Daha yasin kucuk, ileride eminim bir suru sevgilin olur demekten de ben nefret ediyorum, ama bir olusun pir olsun diyorum.Merak etme, ileride doya doya kutlarsin bu gunu. :41:

Ben de bu vesileyle Tarkanin ve Tarkancoll ailesinin SEVGI(liler) gununu cani gonulden kutluyorum!Kalbinizden sevgi selininz eksik olmasin!Ve... -Tarkan'la kalin!!! :10: :29:

:28: Amma uzaklara ucmussun be ninecimm...Yüce Allahi karistirmissin ise simdi olmamis... :))
Evet,annemi cok severim xP Ama tabi;ben sevdigm herkesin resmini profilime koyacak da degilim,profilimde zaten bine yakin Tarkan resmi var onlari da görmüs müydün?Bi de benim resimlerim var...ama kizlarla da resimlerim var :P

Yasim kücükmüymüs?Milet 18 yasinda evleniyo yahu :D Yok yok bende sans yok...cepte para yok..ev arbada yok.... ;)
Gülben ablamiz ne demis ''Bir sans daha istiyorlar da bence ben dönmem geriye'' zaten sevgilim de vardi,yeni ayrildik...

Neyse fazla kafa ütülemeyim valantine'de ... :D
Tesekürler...Sevgiler... :41:

denizarya
14-02-11, 19:48
acaba yeni sarkilarindan birinin sözlerii olmasin bunlar :)))

twilight
14-02-11, 19:53
Hayir,canim olur mu öyle bi sey?Beni Anlama sarki sözleri bunlar...Cok eski... ;)

secil.06
14-02-11, 20:15
en büyük aşk sensin tarifi olmayan,kelimelere sıgmayan,kimselere anlatılmayan öyle bir duygu ki bu senin mutluluğunla mutlu oluyorum ben seni bu gün degil ben sei her an,her dakika artan hiç azalmayan,bitmeyen sevginle seviyorum .TT. S.S.

hekezin sevgililer günü kutlu olsun = )

xurush'nine
14-02-11, 22:23
:28: Amma uzaklara ucmussun be ninecimm...Yüce Allahi karistirmissin ise simdi olmamis... :))
Evet,annemi cok severim xP Ama tabi;ben sevdigm herkesin resmini profilime koyacak da degilim,profilimde zaten bine yakin Tarkan resmi var onlari da görmüs müydün?Bi de benim resimlerim var...ama kizlarla da resimlerim var :P

Yasim kücükmüymüs?Milet 18 yasinda evleniyo yahu :D Yok yok bende sans yok...cepte para yok..ev arbada yok.... ;)
Gülben ablamiz ne demis ''Bir sans daha istiyorlar da bence ben dönmem geriye'' zaten sevgilim de vardi,yeni ayrildik...

Neyse fazla kafa ütülemeyim valantine'de ... :D
Tesekürler...Sevgiler... :41:

Sevgi sevgidir Evrim.Turlu sevgiler ayni kalpte dogar, biliyorsun, hepsinin tadi farki ama kaynagi ayni yer.
Tanri insanoglunu sevgiden yogurdugu icinde cocuklugumuzdan bu yana anlatilamayan bir hissle ona tipki ebebeginimiz gibi baglanir, en yakinimiz kadar severiz.Bunda bir kusur yok ki.Ve Ilahi ask diye cok yuce bir duygu vardir, buyuk(ermis) insanlar hep o zirveye kosar(Hz. Mevlana ,Sems Tebrizi ve s)..Yani olmayan bir sey soylemedim ben..
Sevgi Tanrinin kendi hazinesinden bizlere bahs ettgii en yuce duygulardan biridir, sevmek sucsa suclarin en mukaddesidir, gunahlarin en temizidir, bunu anlatirken cekinmeye hic gerek yok. Goysumuzu gere gere (ve de"ucaraktan") bu yuce duyguyu bizlere bagislayan Yaradana olan sevgimizi de itiraf ede biliriz -Yuce Tanri seni cok seviyoruz !!! Bu itirafdan bir sey olmaz korkma..;)

Sevgili konusuna gelince;
Sana sevgilin hic olmadi demedim( ki olmasi gayet normal), bunu ben bilemem, ama asagi yukari oglum yasinda oldugun icin benim gozumde daha buyumedin(iz).O hergele de bazen saga sola boylandiginda "daha var canim, ileride bir olur pir olur" diyorum.. Ama size kalmis , gonlunuz isterse bin olsun, cin olsun(:P) bir sey deyemem..:)
Ayrica klise gibi olacak ama ben yine soyliyim: seninle parana arabana gore birlikte olan sevgili varsin olmasin daha iyi.Baska Valentinlere,onunuzde daha cok Valentinler var.

Bu arada resimlerini gordum.Annenle cocukluk resmini sevdim.Kizlari da gordum merak etme, gormezlikten geldigime bakma..:9:

:27:

denizarya
14-02-11, 22:49

aynen katiliyorummm :))

TARQANIM
14-02-11, 23:28
herkesin sevgililer gününü kutluyorum.. :10::41:

twilight
15-02-11, 00:36
Bende herkesin sevgililer gününü kutlayim bariii :)
Ama benim gibi sevgilisi olmayanlarada imza'mdaki sarkiyi armagan ediyorum...
'yok bi sitemim,hayatta her sey kismet' ;)

jetaime
15-02-11, 01:33
sevgililer gunu kutlu olsun canimlarimiiiiii

TEVETOGLU
15-02-11, 19:17
Tarkan'a karışmak gibi olmasın ama ben olsam 'Aşk' şarkısından birkaç satır yazardım. :)

e.r
17-02-11, 04:39
en sevdiğim şarkının sözlerini yazmış..geçen yıl bi yerlerde okumuştum..kendisi de en çok bu şarkısını seviyomuş..ayrı bi mutluluk sebebi olmuştu benim için : )