Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat Bozdan "Sevdanin Son Vurusu".
xurush'nine
07-02-11, 21:56
Io1Rfe2-e1M :)))
http://www.youtube.com/watch?v=Io1Rfe2-e1M
pek birsey anlasilmiyor amaa fena söylemedi galiba :)) tabi tarkanda ki nagmeler nerdeeeeeeeee :))))))
Tesekkürler,ama bence resmen sarkiyi hic etmis...
O güzel kemanin muratin sesine yetisemedigine mi yanayim?Yoksa Tarkan'in sarkilarini Murat bozun okumasina mi?Püfü güzel okumustu ama,bu resmen bir fiyasko gözümde.
Tabi murat bozun sesi yok,cok da bi sey beklememek lazim diyorum ben,ancak bu yillarca unutulmayacak sarkiyi da hic etmesine gerek yoktu hani,diye düsünüyorum.
Tabi,Tarkan'in vokalisti olursam,bende istedigim sarkiyi rezil edebilrim.Sonucta Tarkan'in vokalistiyim ya...Yok böyle 'sans'...
Kağıttan şarkı sözlerini mi okuyor? Çok ayıp. :)
Tarkan sayesin de meşur olanlar dan biri zaten o dönemler de begenmezdim şimdi de
berbat okuyor kir zincirlerinide mahvetmisti =) murat Tarkan sarkilari okumasin lutfen. Ustelik o Tarkan vari hareketlerde yakismamis :13:
berbat okuyor kir zincirlerinide mahvetmisti =) murat Tarkan sarkilari okumasin lutfen. Ustelik o Tarkan vari hareketlerde yakismamis :13:
Kesinlikle katiliyorum...
Mimikler resmen Tarkanin copy'si...
Zaten Emir 1,Murat Boz 2...Copy yetistirmekte Tarkanin üstüne yok :) Suc onun mu diyeceksiniz,eveeet sarki vermesin kardesim daha hic tanimadigi birine,hadi Murat boz vokalistiydi ya emire ne demeli? :) :13:
SelenYasavul
19-03-11, 21:15
keske daha iyi anlasilsa..
artık kendi şarkılarını söyler Tarkan şarkılarını mahfetmez
tarkankolik1972
22-03-11, 15:26
aynen kendi sarkılarını sölesin, TARKAN'nın şarkılarının söyleyemiyor..
Videonun kalitesi pek iyi degil ama bence fena söylememi$.
Hem önceden Tarkanin vokalisti idi, ben Murat Bozu sanatci olarak begenirim.
Tarkan $arkisi söylmi$ veya söylememi$, kötü bir$ey mi yapti sanki?
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.