PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilge Öztürk Kanaltürk'de

özge
02-02-11, 13:20
arkadaşlar burası yerimi bilmiyorum ama;

ece erken ile davut güloğlunun sunduğu hayata gülerken adlı programda Bilge öztürk var..Artık onlarla birlikte program yapıcakmış ayrıca 4 kişi daha var hepbirlikte maganzinsel yada gündelik olaylar tartışılcakmış anladığım kadarıyla:)

ben bilgeyi sevdiğim için haber vermek istedim çok hanımefendi bi kız.

xurush'nine
02-02-11, 14:56
Evet ben de bugun duydum.
http://www.kanalturk.com.tr/tv/gaggukcom/

"Yarim kalan hikaye"mizin devami olarak ailece(Tarkancoll) bu programi izlemekte yarar var..:P

fincan
02-02-11, 17:43
Bilgeyi severim ama bu hoşuma gitmedi açıkcası daha farklı bir programla tv ye geçsede sorun olmazdı ama magazinin içinde yer almasını istemem doğrusu,işin içine bir yerlerden yine Tarkanı sokarlar durduk yere polemik olur

secil.06
02-02-11, 20:17
bitti dedikce hala gündeme geliyo Tarkanın adıyla o dönemler de sevmezdim şimdi de

twilight
02-02-11, 20:33
Ben Bilgeyi hic sevmiyorum yaaa...Ne Nil Özalp'i ne Bilge'yi...
Tabi herkesin kendi sahsi görüsüdür...Ama ben hic sevmiyorum...
Degil;yeni programa baslasa,programa Tarkani cagirsa,hatta birakin dünyada en sevdigim adam olan Johnny Depp'i cagirsa,ve imkansiz ya Johnny Deppte o programa katilsa izlemem... :)

jetaime
03-02-11, 01:18
Ben ızlemıcem bu program cunku evımde turk kanal yok hala :-( ama zaten onun yuzune gormek ıstemıyorum

günışığım
03-02-11, 03:19
bilgeyi hic sevmem baro nasil izin veriyor ya gitsin avukatligini yapsin o show mu yapacakmis =)=) tarkandan ayrildi kurtulduk diyorduk simdi bumu cikti gormek istemiyorum o kadini bu yuzden izlemem saol bilgi icin ozge =)=)=)=)

xurush'nine
03-02-11, 20:23
Ben dun izledim arkadaslar.
Neden biliyor musunuz?Yillardir tanirdik ya kendisini, ama hic konusmadi ortalarda olmadi.Sessizce gelip gecdi "hayatimizdan"..
Cikarmaya calisiyordum neden Tarkan onun secdi? Bu yarim saatte cikarilmaz ama, yine kiyisindan kosesinden anlamak istedim bu kiz kim diye.(Beni merakci ninnos beni! :5:)
7 yila askin bir sure birlikte olduysa Tarkanla, demek ki ozel biridir.Bunca yil Tarkanin aklini cele bildiyse demek ki farklidir baskalarindan dsusuncesiyle merak ettim ve izledim.. :)

Kanal'i genlede hic izlemem.Program da (bana gore) fazla degerli bir program formatinda degil aslinda.Ismi uzerinde Gakguk iste..Orasini gecelim..

Belki ilk izlenimler yalnis yonlendire bilir insani , ama Bilge de "avukat performansiyla" pek agzimi acik birakmadi benim.Dusuncelerini zekasini -avukatligini orata cikarmaya calisti azbiraz, sahsen ben tatmin olmadim.Bazen fkirini yeterince esaslandiramadi ya da soylediklerinde paradoks buldum.30 yasin uzerinde bir bayan ve avukat.Acikcasi daha ustun bir zeka bekliyordum ondan.Yani kiz kardesi Bernayla(kendisi bir zamanllar gaf kralicesiydi de;) kiyaslarsak konusmalarinda daglar kadar fark yoktu mesela.Simdi adil davranmak adina bunu ilk programin heyecanina ya da tecrubesizligine veriyorum.Bakalim daha sonra ne olucak.
Ama sakin(kavgaya bayilan bir tip kadinlardan degil) ve kaprissiz bir insan oldugunu hiss ettim..(Tarkan onu o kadar sevdiyse tabii ki vardir bir bildigi canim;)Makyaji bir az abartiliydi ama her zamanki gibi zarifdi..

Program sununculuguna soyunmassina gelince;
Bana sorarsaniz evet dememeliydi, en azindan bu tarz bir programa .Tarkandan sonra kendini ifade etmeye calisiyor bir sekilde.Gah canta tasarliyor, gah su sporu yarismalarinda boy gostermeye calisiyor, gah orda gah burda..
Zaten onemli bir meslegi var ve Turkiyenin bir numarali unlusuyle yillarca birlikte hayati paylasan bir kadin olarak zaten en buyuk basariyi elde etti, "adi tarihe dusdu".. Kendini daha da bariz ifade etmeye gerek yok ki.
Tarkan da onu cok korurdu.Hep gizemliydi onceleri.Bence bu gizemini korumaliydi.Bu onu daha farkli yapardi bana gore.Yalnis yonlendiriyorlar onu.(Sahsi dusuncem)
Neyse kendi tercihi..

TEVETOGLU
03-02-11, 20:31
Hayırlısı olsun.

denizarya
03-02-11, 22:52
basarilar nediyelim..ama artik tarkanla bir ilgisi yokk

**MegaStarkan**
03-02-11, 22:56
Bilge hukuk okumus olabilir ama aradigi tamamen hukuk degil. Bunu da zaten yapdigi islerle gösteriyor. Kendi alaninda belki iyi ve zeki olabilir ama onu üstün zeka olarak hic görmedim (kendimce). Konusdugu konular onun icin de yeni alan, her konu üzerine aninda güzel fikir üretmek tecrübe ve bilgi ister. Bunu cabuk ediniceginden süphem yok, zeki insan basarir.

twilight
03-02-11, 23:06
Ben izlemicem demistim,ama izledim xD Sirf Defne joydan bahsettiler diye yarim saat izledim zaten... :)) Bilge zeki kiz yaa,o programda yer alir o yeni oturur yerine daha daha...sevmem ama zeki oldugunu da yalanlayamam yaa :)

hilfa
04-02-11, 00:51
hayırlısı olur ne diyelim :))

fincan
04-02-11, 13:49
Ben izlemedim ama magazinden ve ortamdan uzaklığını Tarkan ın ikimize yerine şarkısını söylediğinde bu kimin şarkısı güzelmiş demesinden anlayabiliriz sanırım.Ortama o kadar uzak yani:)Ama istersede iyi işler yapabilir ben sadece magazinin içinde yer almasını hoş bulmadım daha farklı bir işte olabilirdi tv dünyasında eğer çok istiyorsa

xurush'nine
04-02-11, 16:46
Programda islenen konularin hukuk tarafini ona soruyorlar.Dolayisiyla hukuk'u temsilen orda.

Humanitar ilimlerde tarih edebiyat tamam da hukuk,felsefe okumak o kadar da kolay olmasa gerek.Insanin en az matemtisyen kadar mantigi calismali, olaylara bakis acisi dogru tarafa yonlenmelidir.Bilgeyi hic tanimiyorum, avukatlik okuduguna gore ustun zeka demeyelim de, siradan insanlarin zekasinin bir ustu zekaya sahip oldugunu dusunmusdum.Ama malesef ilk programda bunu kesfedemedim..Belki daha sonra heyecani gecer, her sey yerini bulur..

Evet aradiginin huikuk olmadigi bayagi bir belli oluyor cikardigi islerle.O zaman kendinden ikide bir avukat diye bahsettirmese, insanin kafasini da tezatlara sokmasa.. :5:

secil.06
04-02-11, 20:25
artık Tarkan adı anılmasın ve mümkünse haber de yapılmasın

trkn_sry
05-02-11, 11:12
Bir programı üç kişinin sunması çok saçma olmuş .s.s + ekranarda görmeye bile dayanamıyorum hiç sevmiyorum bilge'yi.

efsane_01
07-02-11, 09:09
Ben dun izledim arkadaslar.
Neden biliyor musunuz?Yillardir tanirdik ya kendisini, ama hic konusmadi ortalarda olmadi.Sessizce gelip gecdi "hayatimizdan"..
Cikarmaya calisiyordum neden Tarkan onun secdi? Bu yarim saatte cikarilmaz ama, yine kiyisindan kosesinden anlamak istedim bu kiz kim diye.(Beni merakci ninnos beni! :5:)
7 yila askin bir sure birlikte olduysa Tarkanla, demek ki ozel biridir.Bunca yil Tarkanin aklini cele bildiyse demek ki farklidir baskalarindan dsusuncesiyle merak ettim ve izledim.. :)

Kanal'i genlede hic izlemem.Program da (bana gore) fazla degerli bir program formatinda degil aslinda.Ismi uzerinde Gakguk iste..Orasini gecelim..

Belki ilk izlenimler yalnis yonlendire bilir insani , ama Bilge de "avukat performansiyla" pek agzimi acik birakmadi benim.Dusuncelerini zekasini -avukatligini orata cikarmaya calisti azbiraz, sahsen ben tatmin olmadim.Bazen fkirini yeterince esaslandiramadi ya da soylediklerinde paradoks buldum.30 yasin uzerinde bir bayan ve avukat.Acikcasi daha ustun bir zeka bekliyordum ondan.Yani kiz kardesi Bernayla(kendisi bir zamanllar gaf kralicesiydi de;) kiyaslarsak konusmalarinda daglar kadar fark yoktu mesela.Simdi adil davranmak adina bunu ilk programin heyecanina ya da tecrubesizligine veriyorum.Bakalim daha sonra ne olucak. X
Ama sakin(kavgaya bayilan bir tip kadinlardan degil) ve kaprissiz bir insan oldugunu hiss ettim..(Tarkan onu o kadar sevdiyse tabii ki vardir bir bildigi canim;)Makyaji bir az abartiliydi ama her zamanki gibi zarifdi..

Program sununculuguna soyunmassina gelince;
Bana sorarsaniz evet dememeliydi, en azindan bu tarz bir programa .Tarkandan sonra kendini ifade etmeye calisiyor bir sekilde.Gah canta tasarliyor, gah su sporu yarismalarinda boy gostermeye calisiyor, gah orda gah burda..
Zaten onemli bir meslegi var ve Turkiyenin bir numarali unlusuyle yillarca birlikte hayati paylasan bir kadin olarak zaten en buyuk basariyi elde etti, "adi tarihe dusdu".. Kendini daha da bariz ifade etmeye gerek yok ki.
Tarkan da onu cok korurdu.Hep gizemliydi onceleri.Bence bu gizemini korumaliydi.Bu onu daha farkli yapardi bana gore.Yalnis yonlendiriyorlar onu.(Sahsi dusuncem)
Neyse kendi tercihi.. Xueushninecim ahfedersin ama yorumunun en sonlarinda yazdiqlarin konusunda sana hic bir shekilde hak vermiyorum...Eger onlar ayrilmishlarsa,( gerci bir zamanlar beraber olmalarina pek inanmiyorumda) Bilgenin bu konuda ozgur biri olduqu bi kere unutmamaq gerkiyor diye dushunuyorum ve TARKAN a gelince ise Bilgenin o proqrama gelishini ilk bilenlerden biri de ONUN ta kendisidir...Bence bu camiyada ondan gizli kush bile ucmuyor...:41:

tarkankolik1972
19-02-11, 17:45
nefret ediyorum bilgeden nefret...

xurush'nine
19-02-11, 18:05
Xueushninecim ahfedersin ama yorumunun en sonlarinda yazdiqlarin konusunda sana hic bir shekilde hak vermiyorum...Eger onlar ayrilmishlarsa,( gerci bir zamanlar beraber olmalarina pek inanmiyorumda) Bilgenin bu konuda ozgur biri olduqu bi kere unutmamaq gerkiyor diye dushunuyorum ve TARKAN a gelince ise Bilgenin o proqrama gelishini ilk bilenlerden biri de ONUN ta kendisidir...Bence bu camiyada ondan gizli kush bile ucmuyor...:41:
Yazdiklarimin sonunda sahsi dusuncem kelimesi de yaziyordu fark ettiysen.
Bilgenin ozgurlgune bi sey diyemem ama avukatlik okumus ve Turkiyenin en unlu erkegiyle birlikte olmus birisinin(inanmaya bilirsin ama ortada birlikte yasanmis koca 7 yil var) "gak guk" tarzli programlarda boy gostermemesinden yanayim.Fakat yine de kendi tercigi.