PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : okanda tarkan karaoke

denizarya
23-01-11, 04:10
okan bayülgenin sunudugu disko krali programinda o günkü konuklar karaoke yapmak zorundaydilar..konuklardan biri +18 adli dizisinde oyuncu olarak yer alan (ismini unuttum) ayrica sarkicilik ta yapan kisi tarkanin sevdanin son vurusu sarkisini karoke olrarak yorumlamak zorunlaydii lakin hic beceremedi..ne sarkinin sözlerini okuya bilde ne de sesi yetti ( kendisinin sarki söylemesine ragmen) ama okana seyirci olrarak giden universiteli gencler hep bir agizdan sesli bir sekile söylediler ve bu beni cok mutlu ettiiii...tarkanin nekadar sevildigi ortadaa

pare pare
23-01-11, 04:29
Gercekten bende izledim online olarak harikaydi

twilight
23-01-11, 11:35
:) Hahaha,izlemedim,ama izlemeyi cok isterdim...
Okan nasil mosmor olmustur ama ? :D
Hahaha,süpersin...Sagol... :)

secil.06
23-01-11, 14:16
Okan kendini birkez daha güldür dü sen kim Tarkan şarkısını söylemek kim Allah dan Tarkan sevenleri olaya müdahele etmiş orda olan şarkıya eşlik eden herkeze teşekürler

starzu
23-01-11, 17:22
okan tarkanı programıma çağırmam diyor ama nerdeyse her programda anmadan geçmiyor:12:ya tarkanı hiç anma yada çağırmam diyede kasılma:13:

denizarya
23-01-11, 18:13
tarkan programlara katilma konusunda yesil isik yaksaa...inanin ki okan kendii teklif ederi hep gelmesi icin...ancak okan biliyor ki tarkanin zaten gelmeyeceni onun icinde tarkani konuk olarak agirlamam diyor..ayrica agirlamamaisinin bir nedeni daha var oda tarkani agirlamanin kolay olmayacagi.tarkan normal basit bir sanatci degil...okana gelenleri görüyoruz..büyük starlar tabiki ki de o programa gitmezler zaten onlara teklif götürmezler..hic o programda sezen aksu, ajda pekkan grdük mü mesela

xurush'nine
23-01-11, 19:06
Kafasini bu kadar mesgul ettigine gore Okan gizli Tarkan hayrani cikmasin?.. :18:
Insan hic kaalle almadigi birisine bu kadar takilir mi canim? ;)

twilight
23-01-11, 21:31
tarkan programlara katilma konusunda yesil isik yaksaa...inanin ki okan kendii teklif ederi hep gelmesi icin...ancak okan biliyor ki tarkanin zaten gelmeyeceni onun icinde tarkani konuk olarak agirlamam diyor..ayrica agirlamamaisinin bir nedeni daha var oda tarkani agirlamanin kolay olmayacagi.tarkan normal basit bir sanatci degil...okana gelenleri görüyoruz..büyük starlar tabiki ki de o programa gitmezler zaten onlara teklif götürmezler..hic o programda sezen aksu, ajda pekkan grdük mü mesela

Haklisin ama bir yerinde düzeltme yapmak istiyorum...
Ajda pekkan o programa 2 kere katildi(Saniyorsam 2006da ve 2000 de) :)
Sezen aksu,beyaz'a bile zor gelmisti(hem de 1 kere),Okan'a hic gelmez...
Tarkan,sezen aksu,sertab erener,teoman,kenan dogulu,yalin gibi kaliteli müzik yapan sarkicilari sanatcilari o yer baglamaz zaten... :) Ajdanin da katilmamasi lazim,ama kendi tercihi :)

Ben Tabi ki;Tarkan'in bazi programlara katilmasini isterim ama bu Okan degil... :)

gizem-akkaş
23-01-11, 23:06
izlemedm ama görmek isterdm :Donun şarkısını sölemek kolay deilki zaten yıldızın bile sesi yetmedi işim olmazı söylerken kolay iş deil tarkanın sölediği şarkıları söylemek:) tarkanm sevlcek tabii herkes dnliyo herkes bu albümü çok sevdi benm tarkanı sevmiyen arkadaşlarım bile benden şarkılarını istiyo hep bir ağızdan sölemeleri innsanlarn çok gurur verici:))

secil.06
24-01-11, 20:27
Kafasini bu kadar mesgul ettigine gore Okan gizli Tarkan hayrani cikmasin?.. :18:
Insan hic kaalle almadigi birisine bu kadar takilir mi canim? ;)

işte buna cok gülerim valla bence de :18::18:
istermsin aslın da ben bir Tarkan hayranıyım diyomuş :18::18:

TEVETOGLU
24-01-11, 23:19
Sırf Sevdanın Son Vuruşu'nu değil bütün albümdeki şarkıları ezbere söyler oradaki izleyiciler.

yigit
26-01-11, 03:28
arkadaşlar link atabilirseniz programı izliyim çok merak ettim :)

secil.06
26-01-11, 22:35
Programına katılmadıgı için Şarkısını söylemekle yetinmiş onu da eline yüzüne bulaştırmış iyiki Tarkan fanları var

ece**
27-01-11, 12:59
Okan zaten tarkan'ı seviyo ki...okan'ın duruşuda böyle n'apalım ...onun o atıp tutması hep lafta yürekte değil.