Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 konsere 800 bin Euro !
badboyserkan
20-01-11, 12:47
http://img684.imageshack.us/img684/7283/introk.jpg (http://img684.imageshack.us/i/introk.jpg/)
Tarkan, nisan ve mayıs aylarında Avrupa turnesine çıkıyor!
3 Nisan’da Almanya’nın Stuttgart kentinden başlayacak ve Hollanda ile Belçika’yı da kapsayan turnede 8 konser verecek olan Megastar, 800 bin Euro kazanacak. Ünlü sanatçı turne sırasında Almanya’da doğduğu yer olan Alzey şehrini de ziyaret edecek.
Kaynak :HT MAGAZİN /Zafer AKBAŞ
bu haber inanmiyorum cunku bizde bir az bilgi aldik konser icin tarkan 65 bin euro aliyo
ben tarkanin her konser icin 250 bin aliyor diye biliyorduum
TarkanColl
20-01-11, 13:59
65 bin yaklaşık 130 bin Tl eder. Buda ancak 1 konseri karşılar, ayrıca Avrupada 130 bin tl'ye çıkacağını sanmam. Tarkan'ın konser başı aldığı miktarları düşünürsek 800 bin euro normal geldi bana...
gizem-akkaş
20-01-11, 16:05
normal bence avrupa turnesi bi kere bu tabki böle olucak daha azı düşünülemezdi snırm hakedio askm benm:))
Ebru bız bu haber sahmeran dan aldık canım
az bile bu rakamlar fazla oldugunu düşünen olacagını sanmam öyle yada böyle hak ettinin karşılıgını alıyo az da olsa,cok da olsa helal olsun
**MegaStarkan**
20-01-11, 22:12
€ 800.000 cok yüksek rakam. Beraber giden iscilerin maasi icinde midir?
Daha önce de belirttigim gibi,Türkiye'de hatta Avrupa'da dahil,aldigi parayi kurusu kurusuna hak eden tek isim Tarkan...Bu rakamlar az bile Kral'a. :) Yakisir... Helal olsun...
dogdugu yerde konser yapıp para kazanması süper.. , ayrıca fiyatlarda normal bence o kadar emek harcanıyoki onun karşılıgını almak lazım :)
€ 800.000 cok yüksek rakam. Beraber giden iscilerin maasi icinde midir?
isciler ayridir, ben hatta yaklasik 1,5 Milyon € fln alir düsünmüstüm...
yinede 8 konser icin iyi Para=)
**MegaStarkan**
22-01-11, 14:45
isciler ayridir, ben hatta yaklasik 1,5 Milyon € fln alir düsünmüstüm...
yinede 8 konser icin iyi Para=)
Ja, glaub' ich mittlerweile auch; klingt realistisch.
Bence inandirici.Baku konserinde 200 bin $ almiwdi.
eee Tarkan konseri biletler pahalı da olsa Tarkanı izlemek konser de şarkılara eşlik etmek için deger bence
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.