PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir trilyona Eurovision'a katılırım

secil.06
07-01-11, 12:19
Bir trilyona Eurovision'a katılırım

Yeni albümüne yoğunlaşabilmek için Büyükada'ya taşınan Mirkelam, Eurovision'a katılması gerekirse 'bir trilyon isteyeceğini' söyleyip şaşırttı!
Yeni albüm çalışmaları için Büyükada'ya taşınan Mirkelam, "Daha güzel şarkılar üretmek için müzisyenler arada bir böyle şeyler yapmalı" dedi. Ülkemizi Eurovision'da temsil edecek olan Yüksek Sadakat grubunun başarılı olacağına inandığını belirten Mirkelam, "Bana 1 trilyon verirlerse ancak o zaman Eurovision'a katılırım. Çok yorucu bir süreç. İyi bir beste yapmak lazım. Dereceye girmekten öte uzun yıllar sevilecek, dinlenecek bir beste yapmak çok daha önemli" diye konuştu. "Ağabeyim Mirkelam'a ihtiyacım yok" diyen kardeşi Sibel Mirkelam'ın bu açıklamasını da destekleyen Mirkelam, "Kardeşim okulda kalsaydı dört sene sonra doçent olup bana hocalık yapacaktı" dedi.

ONA YAKIŞIR
Tarkan'la, Bilge Öztürk'ten dolayı konuşmadıklarını söyleyen Mirkelam, "Bu çok eskide kaldı. Kendisi hatırlamaz bile. Tarkan ne yapsa yeridir. Çıplak fotoğrafları bile ona yakışıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak :Günaydın Gazetesi Magazin
Link:http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/07/bir_trilyona_eurovisiona_katilirim

jetaime
07-01-11, 14:25
Evet dogru soylemıs cıplak fotografları ona yakısıyor

xurush'nine
07-01-11, 16:12
Tarkan'la, Bilge Öztürk'ten dolayı konuşmadıklarını söyleyen Mirkelam, "Bu çok eskide kaldı. Kendisi hatırlamaz bile.

Bunu ilk defa duyuyorum.Acaba hatirlayan var mi, ne olmusdu? :23:

secil.06
07-01-11, 16:36
gecmişe mazi derler evet Tarkanın cıplak pozları cok konuşuldu ama cok da yakışı

fincan
07-01-11, 17:46
Bunu ilk defa duyuyorum.Acaba hatirlayan var mi, ne olmusdu? :23:

Bende ilk kez duyuyorum şaşırdım hatta belki kendi aralarında bir soğukluk olmuştur, hatırlamaz bile dediğine göre çok da önemli birşey değilmiş sanırım

tarkaseksüel
07-01-11, 19:00
a.. onları araları soğukmuymuşş...

pare pare
07-01-11, 19:50
Guzel haber tesekkurler.Tarkana her sey yakisir

günışığım
07-01-11, 20:17
neden akillara yeniden getiriyorki bence art niyetli bu arada kimse sana 1 milyon odemez :28:

**MegaStarkan**
07-01-11, 21:13
Baya bir eski olmali olay... Tarkan en son hatirladigimda Mirkelamin askimsin sarkisini begendigini izah etmisti bir reportaj da.

xurush'nine
07-01-11, 21:21
Tarkan hem de Mirkelam ilk albumunde ona arka sound'da eslik ederek destek bile olmusdu yalnis hatirlamiyorsam..

TEVETOGLU
08-01-11, 17:17
Yeni albümünüz hayırlı olsun.

ozkan49
10-01-11, 01:03
bence çıplak resimler tarkan'a yakışmıyor, ben beğenmiyorum insanlarda namus diye birşey kalmamış inşallah tarkan bu kafayı değiştirir

ismail
22-01-11, 09:02
evet , hadisenin yaptıgı gibi para önemli degil , önemli olan birinci gelmek . tarkan katılmıyorsa bi sebebi vardır . :) teşekürler secil

**MegaStarkan**
22-01-11, 12:23
bence çıplak resimler tarkan'a yakışmıyor, ben beğenmiyorum insanlarda namus diye birşey kalmamış inşallah tarkan bu kafayı değiştirir

Begenmiyor olabilirsin ama namus ile bir araya getirmeye calisma! Haddine degil.

_trkn_
22-01-11, 13:12
"1 trilyon verirseler eurovision'a giderim" ne demek yaaAA
çok ayıp bisey!
müzik para için mi yapılır yani ?!! :13:
türkiyeyi temsil etmek istemeyen biri para için şarkı söyleyecekse hiç gitmesin daha iyi bence..

twilight
22-01-11, 13:19
Bunlar reklam kokan haraketler...
Birisi albüm cikarmadan önce muhakkak,Eurovision hakkinda görüslerini ifade eder,sanki onlara sorulur da... :) Yada mutlaka,birileriyle yakalanirlar...Albüm tirajini arttiran seydir bu... :) Gecicen bunlari,sen nasilsin? :)