PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UZUN İNCE BİR YOLDAYIM by futureboy

futureboy
03-01-11, 22:59
Şimdi de biraz türkü zamanı...Tarkan söyledi,biz de söyleyelim.

http://www.youtube.com/watch?v=PnjWmTL25jM

**MegaStarkan**
04-01-11, 22:06
Yorumunu cok begeniyorum, devamini dilerim. Tarkan'a konserlerde vokal yapmalisin; suanki vokali senin sesin kadar yakin degil onun sesine. Belki bir egitimin eksik ama onun disinda cok büyük eksigin yok bence.

futureboy
05-01-11, 00:18
Teşekkür ederim.Küçük bir şehirde yaşıyorum,bu yüzden müzik eğitimi almak çok da kolay değil,burda pek bulunmuyor.Geçen gün bizim burdaki musiki cemiyetinde şan dersi verildiğini duydum.Onu araştıracağım eğer içi boş değilse şan dersi almayı düşünüyorum.

bounce
24-02-11, 01:16
sesin gayet iyi. Ama bence profesyonel düşünmelisin..ama oturarak hiç bişey olmaz.. bişeyler yapman lazım..
artık prodüktörlere ulaşmak çok zor değil. internet sayesinde ulaşabiliyosun.

futureboy
24-02-11, 11:22
sesin gayet iyi. Ama bence profesyonel düşünmelisin..ama oturarak hiç bişey olmaz.. bişeyler yapman lazım..
artık prodüktörlere ulaşmak çok zor değil. internet sayesinde ulaşabiliyosun.

Teşekkür ederim bounce.Yorumlarınız insanı gerçekten cesaretlendiriyor.Ama burda tartışılması gereken bazı konular var.Birincisi;şu an hissedarı olduğum bir şirketim var,düzenli bir işim,kurulu düzenim ve en önemlisi tüm bu düzenin kurulu olduğu bir şehir var.İskenderun'da yaşıyorum ve herkes bilir ki müzik piyasasının şehri İstanbul'dur.Uzaktan bu işler nasıl ve ne şekilde yürür ki?
Ben zaten söylediğim şarkıları burda,Facebook'ta ve youtube'de paylaşıyorum.Daha fazla kitlelere nasıl ulaştırabilirim?Bir de bence en büyük sıkıntı henüz kendi özgün yorumumu bulamamış olmam.Ben tamamen Tarkan'dan etkileniyorum ve piyasaya Tarkan kopyası olarak girmek ne kadar akıllıca veya ne kadar etik olur?Piyasada bir adet Megastar ve onun klonlu hali varken bir üçüncü kişi olmak istemem açıkçası.Bence şu an en güzeli bir şekilde sesimin Tarkan'a ulaşması ve onun yanında geri vokal olarak ilk adımı atmak.Kısmette varsa olur ki zaten Tarkan'da vokalistleri için elinden gelenin fazlasını yapıyor-yapmıştır.Her ne kadar bazı nankörler onun bu iyiliğini suistimal etse de...

secil.06
24-02-11, 21:25
başarılar umarım keşfedilirsin günün birin de

bounce
25-02-11, 00:36
Teşekkür ederim bounce.Yorumlarınız insanı gerçekten cesaretlendiriyor.Ama burda tartışılması gereken bazı konular var.Birincisi;şu an hissedarı olduğum bir şirketim var,düzenli bir işim,kurulu düzenim ve en önemlisi tüm bu düzenin kurulu olduğu bir şehir var.İskenderun'da yaşıyorum ve herkes bilir ki müzik piyasasının şehri İstanbul'dur.Uzaktan bu işler nasıl ve ne şekilde yürür ki?
Ben zaten söylediğim şarkıları burda,Facebook'ta ve youtube'de paylaşıyorum.Daha fazla kitlelere nasıl ulaştırabilirim?Bir de bence en büyük sıkıntı henüz kendi özgün yorumumu bulamamış olmam.Ben tamamen Tarkan'dan etkileniyorum ve piyasaya Tarkan kopyası olarak girmek ne kadar akıllıca veya ne kadar etik olur?Piyasada bir adet Megastar ve onun klonlu hali varken bir üçüncü kişi olmak istemem açıkçası.Bence şu an en güzeli bir şekilde sesimin Tarkan'a ulaşması ve onun yanında geri vokal olarak ilk adımı atmak.Kısmette varsa olur ki zaten Tarkan'da vokalistleri için elinden gelenin fazlasını yapıyor-yapmıştır.Her ne kadar bazı nankörler onun bu iyiliğini suistimal etse de...

''Korkanın çocuğu olmaz..'' Dene sadece.. Ama risk almak zorundasın.. Facebook'tan ünlü olunmaz sanmıyorum geçici süre.. O daha koyar adama.. bi anda tepetaklak olursun...
sen şimdi esinleniyosun ama zamanla otururur bu.. Tarkan'da esinlenmiştir Michael Jackson'da.. Nazım Hikmet'te esinlenmiştir ama zamanla kendi tarzını oluşturmuştur.. Sevdiğin işi yaparak göçüp git bu dünyadan.. Ölüm meleği geldiğinde gözün arkada kalmaz...
Dene en azından ben denedim dersin Pişmanlık olmaz. Hem yapan nasıl yapıyor..