PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ADIMI KALBİNE YAZ by futureboy

futureboy
02-01-11, 22:53
Adımı Kalbine Yaz şarkısına yaptığım çalışma.Altyapı biraz eksik bu yüzden şarkı müzikal açıdan çok zengin olmayabilir.Yorumlarınızı bekliyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=ckF_YfZwjCU

fatihvefatih
03-01-11, 00:33
şarkıyı dinledim, beğendim, tebrikler :)

**MegaStarkan**
03-01-11, 00:57
Basarili, bende begendim yüregine saglik.

xurush'nine
03-01-11, 01:46
Sarkiya zaten bayiliyorum bu ayri.Ve yer yer ayni Tarkan gibi okuyorsun. Arada sanki heyecandan mi ne, azcik detone oluyosun, ama ben de cok begendim, genc arkadasim, bravo! Sesine, emegine saglik!:22:
Valla Tarkan'in yerinde olsam seni backvokal adayi secerdim. :)
Azcik daha calisirsan bayagi bir backvocal olur senden, basarilarinin devamini diliyorum!

secil.06
03-01-11, 02:11
gayet başarılı tebrik ederim başarılar

İZMİRLİ
03-01-11, 10:13
kardeş çok iyisin, başarılar...

futureboy
03-01-11, 11:01
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.Bilen bilir,söylemesi inanılmaz zor bir şarkı.Nakarat kısımlarını 3 ayrı kanaldan söyledim.Şarkı bittiğinde boğazım davul gibi olmuştu :)
Detonelerin olması kaçınılmaz çünkü bu şarkı eğitimli bir sanat müziği gırtlağı istiyor.E bu gırtlak da kimde var???Tabii ki Tarkan'da...

xurush'nine
03-01-11, 13:04
Ama bence o qirlaq(qirtlak sadece Tarkanda var!:) demeyelim de qirtlakcik sende de var, ama belki dogal olarak heyecan yapiyorsun( kismet olur da Tarkan sarkini dinler ya da forumdan arkdaslar nasil tepki veriri diye..).. :)) Tabii ki dedigin gibi bu isler hem de kocaman tecrube ister..Nefesi, enerjiyi kontrol edip sarki bitinceyedek balansi bozmamak zamanla olusur.
Bu arada bu bir az da kismet isi biliyorsun dimi? Bakarsin bir anda fark edilmissin..
Tesekkur etmen icin soylemiyorum ama ben mesela ilk sarkindan cok etkilendigim icin onu Tarkanonline'a tweet'lemisdim ( bazen tweetlerini okuyor Tarkan, tesadufen gozu takilir da belki eni fark eder diye..), ve sarkin fb'da paylasilmisdi..
Bence sen calismalara devam et bir bakmisin, bir yerlerden fark edillmissin ve sans kapini calimis.Emir de cok ugrasmisdi mesela ama basardi.Kismetin acik olsun!

futureboy
03-01-11, 22:21
Evet şimdi gördüm tweet'te paylaşmışsın :) teşekkür etmem için yapmamışsın bunu ama ben yine de teşekkür ederim.Hemen hergün işten arta kalan zamanda 2-3 saatim evimde kurduğum mini stüdyoda geçiyor.Herşeyi kendi kendime öğreniyorum.Kayıt yapmayı,kayıtlara efekt uygulamayı,mikrofona söyleme tekniklerini hep kendi kendime öğreniyorum.Deneme-yanılma yoluyla oluyor genelde bu.Ama gözle görülür bir gelişme hissediyorum.Çünkü Adımı Kalbine Yaz şarkısını 2-3 ay önce söylediğimde sonuç faciaydı.Şimdi daha bir yenilir yutulur geldi bana.Demek ki birşeyler rayına oturuyor.Birgün keşfedilmek mi? Kimbilir,kaderde varsa olur :)

TARQANIM
04-01-11, 22:33
yine zor sarkilarindan birini söylemissin, begendim devamini bekleriz :)

tarkankolik1972
05-01-11, 13:59
Yüreğine sağlık ,

..BTT..
02-09-11, 16:19
Hepsi süperrr :)) Tebriklerr bravo

trkn_sry
02-09-11, 20:09
Bu çok güzel olmuş =)

secil.06
02-09-11, 21:04
buda güzel olmuş