Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni "Unutmamali" ?
Geçenler Ozan Dogulu'nun "Unutmamali" remix'ini dinliyordum Tarkan'in yeni yorumuyla olan.. Ve kendi kendime diyordum "Ya madem bu sarkiyi bastan sona yeniden okumus Tarkan, neden bu sarkinin normal halini (yani remix olmayanini) paylasmiyor bir yerde.. Yeni yorum çok güzel, fakat ben pek remix'leri sevmem. Keske sade halini de duyabilseydik..
Gerçekten doğru söylüyorsun kardeşim, seneler geçtikçe şarkıyı daha da güzel yorumluyor.. şöyle kemanın, klarnetin ağırlıklı olduğu bir 'Unutmamalı' piyasanın altını üstüne getirir.. :-))
Süper olurdu...Hatta olur...
Eskimeyen bir sürü sarkisi var Tarkan'in...Unutmamali da bunlardan biri... :)
**MegaStarkan**
12-12-10, 13:31
Remix de fakat cok iyi, ben begeniyorum.
Remixini bende beğendim tam olarak Cuma günü kahvaltıda dinlemiştim.. gayet güzeldi..
yeni mix'inin yapılmayacağını Tarkan söylemişti Arada Bir klibini çekerken. daha ne albümler yapacağım diye...
bende remix begendim cok guzel olmus
Ya tabi remix sevenler için çok kaliteli bir mix, fakat hani madem orijinal versiyonu yapilmis, keske onu da satisa koysaydi tek parça olarak, veya Tarkan.com da TTmuzik de dinliyebilseydik
Tarkanin taksimde seslendirdigi "Unutmamali" bambaska.
Dinlemenizi tavsiye ederim:
http://www.youtube.com/watch?v=beopFEweR9k
belki ilerde best of albümü cikarirsa orda kullanmayi düsünüyordur.. cokte güzel olurdu
nedjohnlansen
13-12-10, 16:19
bence en iyi şarkılarının akustiklerini içeren bir albüm çıkarmalı. kuzu kuzu'nun akustiği muhteşem mesela. tarkan'ın akustik şekilde çok başarılı olacak en az 15 şarkısı vardır sanıyorum.
Unutmamalı remix de olsa orijinal versiyon da olsa dinlerim.Çok güzel bir şarkı.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.