eskalen
04-12-10, 16:41
Hurriyet/Kelebek'ten Cengiz Semercioglu'nun bugunku yazisindan bir bolum.
Bu nasıl yazarlık...
Tarkan fotoğraf çektirdi Elle dergisine, yemediği dayak kalmadı.
Moskova dönüşü gazetelere bakıyorum, ne kılları kalmış, ne bakışı, ne küvette kızla yatışı...
Oysa ne diyordu aynı yazar arkadaşlar; Tarkan neden konuşmuyor, neden röportaj vermiyor, neden TV’ye çıkmıyor, neden fotoğraf çektirmiyor...
Medyaya bu uzaklık niye?..
Şimdi bacağındaki kıla takıyorlar, aşk üzerine söylediği lafı beğenmiyorlar. Öyle konuşma böyle konuş diye akıl veriyorlar.
Ama Türkiye’nin en büyük starlarından biri soyunup küvete giriyor, bu cesareti alkışlayan bir Allah’ın kulu yok.
Şimdi söyleyin bana, Tarkan bu yediği dayaktan sonra böyle cesurca işe bir daha kalkışır mı?..
Tarkan içine kapanmasın da, medyadan uzaklaşmasın da kim uzaklaşsın...
Şimdi oturun bir 6 yıl daha bekleyin Tarkan’ın röportaj vermesini, küvete girmesini...
Haydi yazar arkadaşlarım böyle devam edin, korkutun, sindirin, cesaret kırın...
Kaynak:Hurriyet/Kelebek
Bu nasıl yazarlık...
Tarkan fotoğraf çektirdi Elle dergisine, yemediği dayak kalmadı.
Moskova dönüşü gazetelere bakıyorum, ne kılları kalmış, ne bakışı, ne küvette kızla yatışı...
Oysa ne diyordu aynı yazar arkadaşlar; Tarkan neden konuşmuyor, neden röportaj vermiyor, neden TV’ye çıkmıyor, neden fotoğraf çektirmiyor...
Medyaya bu uzaklık niye?..
Şimdi bacağındaki kıla takıyorlar, aşk üzerine söylediği lafı beğenmiyorlar. Öyle konuşma böyle konuş diye akıl veriyorlar.
Ama Türkiye’nin en büyük starlarından biri soyunup küvete giriyor, bu cesareti alkışlayan bir Allah’ın kulu yok.
Şimdi söyleyin bana, Tarkan bu yediği dayaktan sonra böyle cesurca işe bir daha kalkışır mı?..
Tarkan içine kapanmasın da, medyadan uzaklaşmasın da kim uzaklaşsın...
Şimdi oturun bir 6 yıl daha bekleyin Tarkan’ın röportaj vermesini, küvete girmesini...
Haydi yazar arkadaşlarım böyle devam edin, korkutun, sindirin, cesaret kırın...
Kaynak:Hurriyet/Kelebek