Orijinalini görmek için tıklayınız : izzet yıldızhan dan adımı kalbine yaz :)
xfactory9025
20-11-10, 01:55
http://www.youtube.com/watch?v=oNJMcDjgAsI
oNJMcDjgAsI
TarkanColl
20-11-10, 02:08
Tarkan şarkılarını söylemek zordur derim hep. Buda bir örnek işte...
:):):):)iyiylee kötü arasındaaa bişeyyy iştee:) söylemesedee iyi olurdu yanii:)kendisinide sevmem ama beğenip sölemişş ağzınaa sağlık :)
bu halinle ibrahim tatlisesden dinlemek isterdim :D
fatihvefatih
20-11-10, 02:31
teşekkürler İzzet Yıldızhan :)
tarkaseksüel
20-11-10, 02:32
bu sarkıyı alaturka sekılde dınlemeyı çok ıstemısımdır hep ama
bu baska bişey yanı yok böyle bir dünya :D:D:D
Az ucuk zamaanndan ayurda :) ADIMI GALBINE YAZ BENI UNUTMA :)
Sarkiyi begendigi icin tesekkür ederiz...
Ancak benim icin ne Müslüm Gürses,ne Kibariye,ne de İzzet Yildizhan...
Olmuyor olmuyor...Bir tane Tarkan sarkisini güzel okuyabilecek güzel sesli sanatci yok mu yahu ? :)
xfactory9025
20-11-10, 03:36
müslümün de kibariyenin de izzet yıldızhanın da tarzı başka..Bence pop şarkıcıları daha iyi okur tarkan şarkılarını mesela murat boz gayet iyi seslendirir
Şarkıyı beğenip söylemiş, bence güzel söylememiş ama beğenende vardır mutlaka saygı duymak lazım...
HakanÇelik
20-11-10, 12:53
İnşallah yeni albüm felan çıkarmıyordur, mazallah şarkıyı albümünde okumak için ister, felan... Tarkan'da iyi niyetli ya verir merir alimallah... Koru bizi Allah'ım...
tabiki degisik tarzda söylemis ama fena da degil hani cünki adamda ses var hanii..
xurush'nine
20-11-10, 16:40
Iyi iste idare eder..;))) Begenip okudugu icin tesekkur ederiz!
Keske Acimayacak sarkisini soyleseymis..Cok daha iyi olurdu (!)
Keske Acimayacak sarkisini soyleseymis..Cok daha iyi olurdu (!)
' Sevi$ Benimle' Delikanli caglarim' bunlarda altarnatif olabilirdi :)
Sevgili Tarkandan okucam diyince millet kuzu kuzuyu okucak sandi sanki , oyle bi yuz ifadesi vardi :)))))))))))))))):4:
heceleyerek okuyor ya sarkiyi ay koptum :28::28: nolur bir daha okuma Tarkan sarkisi falan İYildizhan :28:
Güzel olmuş bee:) değişik olmuş tabi ama değişik sazlarla alaturka gibi olmuş parça.Tarkanı sevdği için böyle yapmış belli yani niyeti kötü değildir.
**MegaStarkan**
20-11-10, 23:31
Anladim ki baskasindan dinleseydim sarkiyi begenmezdim.
:28:millet Tarkanın yorumuna laf edene kadar İzeetin yorumuna konuşsun :28:
mümkünse birdaha zahmet edip okumasın:28:
hahaha çok hoşuma gitti bence güzel olmus kibariyeden önce kapsa bari şarkıyı =)))
love_speak
21-11-10, 04:45
vay vay vay neler görüyürm :))) değişik olmuş ama parça zor harbiden zorlanıo sölerken ee kolay mı tarkann şarkıları hep zordur. yürek ister sölemek. . . o yüzden ne olursa olsun tebrik ediyrm izzet yıldızhanı. .
programina istek sarkida yapiliyormus gicikligina op op op op doyamiyorum yorumu istiyorum... diye mesaj atacagim :28:
şarkı o kadar güzelki kim söylerse söylesin beni rahatsız etmedi ama tarkan yorumu muhteşem.
bu ne ya komedi:) hey hey gidi günler kısmını vokellere söyletmış yemedı tabı kendınızı rezil etmeyın ya
tarkan_mania
01-12-10, 12:40
sevmedim hiçç.. Tarkanın yorumu , şarkıya kattığı güzellik bir başka..
Tarkan şarkılarını başkalarından duymak istemiyorum
denizmavisi
01-12-10, 14:15
Lütfen bi daha söylemesin katletmiş güzelim parçayı ayrıca Kibariye yeni albümünde bu şarkıyı da okuyacakmış kendisi söyledi umarım öyle bişey yapmaz çünkü Tarkan'ın okuduğu parçalar sadece kendisine yakışıyor
ne bu ya şakamı :18:
herkez kendi şarksını söylesin :24:
Tarkan'dan başka kimse Tarkan'ın yazdığı şarkıları güzel okuyamaz bence.
harikulade okumuş.çok beğendim bayağı bi gülümsetti hele aksanlı söylemesi harikaydı. yolun açık olsun ..
Tarkan'ın bu jestin altında kalmaması lazım. İzzet Yıldızhan'dan bi şarkı okuması lazım:)
Tarkanımın şarkısını söylemesi hoş bir şey fakat tarkandan dinledikden sonra senden dinlemek kötü oldu.
tabi kendi tarzina göre okumus .
hoss beyendim
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.