Orijinalini görmek için tıklayınız : LoNdra
Arkadaslar Tarkan in Londra da konser verecegine dair bir dedikodu dolasiyo burada! Bir bilgisi olan var mi?
xurush'nine
16-11-10, 19:29
Suan icin dogru oldugunu sanmiyorum.Evela yurtdisina giderken kendisi hava limaninda soylemisti bazi islerim var ama gezmeye gidiiyorum .Bayramin ikinci gunu donuyorum demisti..19 kasim Antalyada konseri var hem..
Yani bu isler 3 gune ayarlanmaz ki, organizasyon en az 1-1.5 ay surer..Belki ilerisi icin anlasa bilir ona da insallah diyelim..
**MegaStarkan**
16-11-10, 23:16
Avrupa tour Mart 2011 den itibaren basliyor, Ingiltere'de varmi bilmiyorum ama.
tam olarak Türkiye turnesi bile yapamazken avrupa turnesi kaç sehirde olacak çok merak ediyorm
Bencede konser yurtdiwi olunca ilk Azerbaycan olur ))) !
Tesekkurler bilgi icin umarim gelirr!!
Tarkan Londra'ya konser anlaşması için gitmiş olabilir belki.Yakında ne için gittiği belli olur herhalde.
**MegaStarkan**
17-11-10, 23:59
Evet, bir habere göre Tarkan Londra'ya gitmis. Konser görüsmeleri olmus olabilir, mekana felan birzat kendisi bakmak istemistir. Bu konuda biraz titiz, arti manager problemi de yasadigi icin - haberlere göre - kendi el atmis olabilir.
Kenan Avrupa Turnesi hakkinda daha neler biliyorsun? Hangi sehirler vs. ? Paylasirsan sevinirim :)
**MegaStarkan**
18-11-10, 00:47
Suan sadece Viyana icin biliyorum, digerleri hakkinda bilgim yok. Danimarka da konser verme ihtimali her ne kadar Adimi kalbime yaz albümü basarili olsada kücük kanimca. Hic vermismiydi orda?
Evet ihtimal kücük - Hamburg'a gelse de iyi. 2-3 saat'lik yol nede olsa. En son Danimarkaya geleli 4 sene oluyor. Ondan önce 1999'da gelmisti.
ya aralıkta amerıka konserı vardı oda yalan oldu herhlde
vallah amerika icin hic duymadim
ama insallah paris'e geldiginde konser icin bir az dusundu yaaa
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.