Orijinalini görmek için tıklayınız : Iste pankartimiz.. :))
xurush'nine
10-11-10, 15:26
Arkadaslar TarkanOnline bugun Ankara konser fotograflarini paylasmis.
ISTE PANKARTIMIZ :21:
http://img245.imageshack.us/img245/6170/76630166636943359405134.jpg
O bur resimler icin tiklayin:
http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=32893&id=134838603205906
Evet,Tarkan Online resimleri paylasmis... Cidden konser resimleri bi harika...
Pankarta gelince;tam bir komedi... :))
Tesekkürler...
tarkan_mania
10-11-10, 15:45
Serpilim harika olmuş :))
Tarkan artık Tarkancolldan çıkmaz :D yakında siteye üye olursa şaşmam :p
evet o pankart tam da beni anlatıyor :4:
nedjohnlansen
10-11-10, 18:25
bizim fotoğraflardan haber var mı? odasında çektirdiğimiz... mail atmıştım dün. saat 9'da cevap atmışlar sabah ve bize gelmedi demişler henüz. ama belli ki gelmiş artık.
gizem-akkaş
10-11-10, 18:30
evet o benmmmm :D
pankart süpermiş. çok güldüm :))))))))
emeğiniz için teşekkürler...
paylaşım için teşekkürler ablacım...
çok iyi çok güzel ya kızlar harikasınız:1:
biraz daha büyük olsaymis :)
Tamamen serpilin fikriydi cok hoş oldu :)Tam da Adımı kalbine yaz şarksını söylediğin de acıldı pankart :)
serpil cok guldum harikasiniz gercekten harika bir pankart daha buyuk olsa daha iyi olurmus harbiyede acilmisti bir tane cok uzundu ayrica zeynomda orda =) ben evlendim son anda yirttim =P
**MegaStarkan**
10-11-10, 23:48
:18::18: bu pankarta smile eklemem gerekti. :)
Çoookk güzel olmuş ya :D Bayıldım.. o pankartı gördüğünde Tarkan'ın yüz ifadesi nasıldı çook merak ediyorum, konserde olan biri anlatabilir mi? :D
denizmavisi
11-11-10, 01:13
ben de gördüm facede çok hoş olmuş demek bizim site üyelerimiz yapmış ne güzel :))
xurush'nine
11-11-10, 13:16
:18::18: bu pankarta smile eklemem gerekti. :)
Sen mi dusundun pankarttaki cumleyi Kenan? ;)
Smile koymuslar aslinda ama =) seklinde..
Bu pankartı düşünenlerin yüreğine sağlık. :) Öbür resimler için tıklayın linkine tıklıyorum ama fotoğraflar çıkmıyor.
kizlar harikasiniz vallah
cok seviyorum size
pdrlütfiye
11-11-10, 19:36
ben de bu pankartta yer alanlardan mıyım ne ???? :D
pankartin solunda birseyler yaziyor kucuk okunmuyor liste gibi ne o acaba?
:41:çokkk hoşşş olmuşş!:41:
pankartı beğendiğinize sevindim arkadaşlar şarkı ilk çıktığında dalga geçtim sonrada neden olmasın dedim:18:Pankartı önce Sevtap Hanıma gösterdim çok beğendi arkasından konser başlamadan Sedat Mehter baktı ve şarkıda açmak istediğimizi söyledik o da 11. şarkı diyince tarkan tam şarkıya başlıyacakken pankartı Sedat Mehterin işareti ile açtık önce bi sahnede baktı sonra gülerek sahneye oturdu şarkı bitene kardarda pankartı Sedat Mehterin bol resimleriyle tuttuk.Pankartın kenarında Ankarada Tarkancoll adına olan bütün bayanların adı yazıldı :)):18::18:
pankartin solunda birseyler yaziyor kucuk okunmuyor liste gibi ne o acaba?
isimlerimiz yazıyo. tarkancoll adına orda olan bütün bayanların adı :)
resimler kaldırılmış tarkanonline'dan
**MegaStarkan**
12-11-10, 01:21
Sen mi dusundun pankarttaki cumleyi Kenan? ;)
Smile koymuslar aslinda ama =) seklinde..
Yok, hayir. Görünce gülmem geldi tek ondan smile eklemem gerekti mesajima. Onu kast etmistim ;)
pankartı beğendiğinize sevindim arkadaşlar şarkı ilk çıktığında dalga geçtim sonrada neden olmasın dedim:18:Pankartı önce Sevtap Hanıma gösterdim çok beğendi arkasından konser başlamadan Sedat Mehter baktı ve şarkıda açmak istediğimizi söyledik o da 11. şarkı diyince tarkan tam şarkıya başlıyacakken pankartı Sedat Mehterin işareti ile açtık önce bi sahnede baktı sonra gülerek sahneye oturdu şarkı bitene kardarda pankartı Sedat Mehterin bol resimleriyle tuttuk.Pankartın kenarında Ankarada Tarkancoll adına olan bütün bayanların adı yazıldı :)):18::18:
canım benim yaşadığınız coşku yazılarınıza bile geçiyor inanın bizde oradaymışız gibi heyecanlanıyorum okurken kendimi o atmosferde hissediyorum orda o mekanda olmuş gibi mutlu oluyorum sizin adınıza sağolun var olun bizede yaşattığınız için bu güzel günü :10:
love_speak
12-11-10, 04:56
pankart oldukça güzel :))))) ankaraya gidemedim bende nasip olmadı öyle güzel resim çekinmişler ki tarkana hayran kalmak kıskanmamak elde değil.ilk baktığımda ah ah çektirdi bana inş bidahaki sefere bizlerde tarkanla buluşma fırsatı buluruz:))
haha!! cok dogru valla :) ama evde kalmassiniz kizlar merak etmeyin ,sizi de tarkanci erkekler alir ;)
resimler kaldırılmış tarkanonline'dan
istanbul konserlerine çok büyük önem verilip, tarkan onlıne'da konser öncesi -sonrası defalarca teşekkür edilip mutluluk beyan edilip,her konserin ayrı ayrı fotoğrafları konup, ankara konserine lütfedip 5tanecik fotoğraf konupta sonra bide kaldırılması benim sinirlerimi çok bozuyo.kırıldım şahsen bi hayran olarak....
istanbul konserlerine çok büyük önem verilip, tarkan onlıne'da konser öncesi -sonrası defalarca teşekkür edilip mutluluk beyan edilip,her konserin ayrı ayrı fotoğrafları konup, ankara konserine lütfedip 5tanecik fotoğraf konupta sonra bide kaldırılması benim sinirlerimi çok bozuyo.kırıldım şahsen bi hayran olarak....
bence ön yargılı olmamak lazım..bi sorun olmuştur. hatırlarsan teşekkür butonu kaldırılmıştı bi ara forumda:) herkes sersefil olmuştu. teknik bir sorundur.
zaten Sabah'a verilen resimle(cansuyla birlikte) gönüllerde taht kurdu
TarkanColl
12-11-10, 18:59
Bende dün baktım göremedim onlineda resimleri. Dün akşam kaldırdılar demekki...
bence ön yargılı olmamak lazım..bi sorun olmuştur. hatırlarsan teşekkür butonu kaldırılmıştı bi ara forumda:) herkes sersefil olmuştu. teknik bir sorundur.
zaten Sabah'a verilen resimle(cansuyla birlikte) gönüllerde taht kurdu
sadece ankara fotolarında bi teknik sorun olduğunu sanmıyorum ben :) neyse...
vardir kaldirmalarinda bir sebep =)=)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.