Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkanın 2010 reytingi
patriot_214
25-10-10, 08:12
Arkadaşlar Tarkanın google`daki tıklanma reytingi ve 2004`den itibaren en çok bu yıl tıklanmış. En çok Azerbaycanlı fanları tıklamış ))))
http://img713.imageshack.us/img713/1415/tarkans.jpg (http://img713.imageshack.us/i/tarkans.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
azerbaycan 1. yerde bravo!
Alakasız olacak ama, Adını Kalbime Yazın klibi ne zaman gösterime girecek bilen varmı? Sanırım tarkan bu konuda geç kaldı. Çünkü şarkı o kadar çok dinlendiki... Radyolarda da çok çaldı. Bu sıralar İşim olmaz daha ön planda gördüğüm kadarıyla...
Azarbaycani cani yürekten kutluyorum,Tarkan'i hem twtter olsun,facebook olsun gibi sosyal paylasim sitelernden hem de Google'dan takip ediyorlar...Helal!
xurush'nine
25-10-10, 14:39
Gecen yil da boyleymis bir yerden okumustum..Google arastirmasina gore Tarkan'i en cok Azerbaycandan izliyorlarmis..
Bikmadan usanmadan yilmadan takipteyiz.. OOO OOOOO O da biliyor...OOO OOOO o da seviyor... :) :1: :19:
Haber icin tesekur ederim arkadasim!:22:
vay harika :) tarkanin haberi varmi acaba;) haber icin tesekkurler
xurush'nine
25-10-10, 17:23
Var var canim olmasa hep farkli yerde tutar mi Azerbaycani? Gormedin mi Kral fm'ler raportaj icin pesinden kosarken Burc fm'e raportaj verdi.. :) :17:
evet ya aslinda ..unutmustum . haklisin canim oo da seviyor :) :1:
cok guzel,tebrikler azerbaijan
pdrlütfiye
25-10-10, 18:16
Gecen yil da boyleymis bir yerden okumustum..Google arastirmasina gore Tarkan'i en cok Azerbaycandan izliyorlarmis..
Bikmadan usanmadan yilmadan takipteyiz.. OOO OOOOO O da biliyor...OOO OOOO o da seviyor... :) :1: :19:
Haber icin tesekur ederim arkadasim!:22:
kesin türkiyede en çok ben tıklıyorumdur ha.... :1:
xurush'nine
25-10-10, 18:36
kesin türkiyede en çok ben tıklıyorumdur ha.... :1:
Veriler ortada psikoloq hanim -NO COMMENTS.. :9::21::4::19::23:
P.S. Ama en onemlisi Tarkanimizin cok izlenmesi, nerden daha cok tiklanmasi her ne kadar qurur verici,sevindirici olsa da Tarkanimizin dunya icre cok izlenmesi daha onemlidir, bunu da siz soylemeden ben soyleyeyim.. :)
TarkanColl
25-10-10, 19:29
Tarkan bu sonuçtan sonra bir Azerbaycan turnesi yapmalı bence... :))
Her şehirde,Her ülkede zaten ci sıarda:1:
azerbaycan bence de burdada bir konser vermeli :24:
patriot_214
25-10-10, 21:58
Arkadaşlar Azerbaycanın nüfusu 8 miliyon. Türkiyenin 70 . Azerbaycanda Tarkanı en fazla 1 miliyon adam tıkladısa, o zaman Türkiyede kaç insan tıklıyor ?
reytinginin Azerbaycandan bu kadar cok olmasinda benim 181934865 kez tiklamagim sebeb olmusmudur acaba ?:)) diyorum kendi kendime
Arkadaşlar Azerbaycanın nüfusu 8 miliyon. Türkiyenin 70 . Azerbaycanda Tarkanı en fazla 1 miliyon adam tıkladısa, o zaman Türkiyede kaç insan tıklıyor ?
Bir yanlislik olmus. Azerbaycanin nufusu 8 milyon deyil. Artik 9 milyondan dan cox.
patriot_214
30-10-10, 01:13
Bir yanlislik olmus. Azerbaycanin nufusu 8 milyon deyil. Artik 9 milyondan dan cox.
Rusiyada olanlar sayilmir )))
Sen olke ehalisinin sayini 1 mln azaldirsan. :)Bu da az reqem deyil. Resmi sonuc 9 mln 77 min 100 nefer.
Reytingi düşmeyecek sanatçıların başında Tarkan geliyor zaten.
patriot_214
31-10-10, 19:35
Sen olke ehalisinin sayini 1 mln azaldirsan. :)Bu da az reqem deyil. Resmi sonuc 9 mln 77 min 100 nefer.
Dedim axi Rusiyada olanlar sayilimir . + Rusiyadan girenler rusiyaya aiddirler, cunku IP`leri oranindi
Dedim axi Rusiyada olanlar sayilimir . + Rusiyadan girenler rusiyaya aiddirler, cunku IP`leri oranindi
ferqi yoxdu hardan ve nece. Men sadece ehali haqda informasiyani duzeltdim.(cumleni)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.