Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'ın Beresi!
Arkadaşlar Tarkan'ın öp klibinde giydiği bereden bulamadım kastamonuda acaba modelin adını bilen veya herhangi bir internet satış sitesidne bulan varsa yardımcı olabilirler mi
valla tüm beyoğlunu ortaköyü taksimdi her yeri gezdik ama hiç bi yerdde bulamadık :(
**MegaStarkan**
26-10-10, 22:17
Ben buldum ve aldim burda. Üstündeki ince siyah shirt'i de aldim, bir tek pantolonu bulamadim :)) ama henüz daha ikisini bir arada giyinmedim, bir ara o tarz yapicam fakat daha devam fitness'e gitmem gerek cok ince oldugu icin vücüt iyi olmasi gerek - az kaldi :P
Ben buldum ve aldim burda. Üstündeki ince siyah shirt'i de aldim, bir tek pantolonu bulamadim :)) ama henüz daha ikisini bir arada giyinmedim, bir ara o tarz yapicam fakat daha devam fitness'e gitmem gerek cok ince oldugu icin vücüt iyi olmasi gerek - az kaldi :P
iyi fitness´ler dilerim kenancim;-)
modelinin adını biliyormusun?
**MegaStarkan**
27-10-10, 11:15
Bilmiyorum, Türkiye de H&M var mi? Orda satiliyor. Siyah shirti de ZARA da.
:) Beresi,cidden cok şık...
Her fanda olmali bi tane... :)
Fiyati ne kadar acaba ??
tarkan_snr
04-12-10, 17:32
ankarada nerde bulabilriim
furkandundar
29-01-11, 00:41
benim valide sultanım şu an ellerinde şişler, örüyor bir kaç güne kadar kafamda olur.. hem daha bi değerli olacak :)
benimki h&m den aldim 9 euros
beresi süper evet cok da yakışıyo ama her yerde Tarkan kyafetlerni bulmak mümkün mü bilmem umarım bulanlar vardır aramız da
benim valide sultanım şu an ellerinde şişler, örüyor bir kaç güne kadar kafamda olur.. hem daha bi değerli olacak :)
ördümü anneciğiniz :) rica etsem yapılışını yazarmısın?.. kaç ilmek başlıyo kaç sıra örüyo nasıl kesiyo.. bende yapayım lüffeeenn...
:))bende aldım ben üstündeki deri çeketi arıyorum yaa:)onu bulamadım:D
Hangi deri ceket?Öp klibinde mankenlerle oldugu sahnedeki deri ceket mi?Yoksa acimayacak klibindeki mi?Bereyi nereden buldunuz?Fiyatı ne kadar?Bunların cevabini bekliyorum :P
Her yerde satılıyo ki o bereden nasıl bulamamış kimse yav :S ben aldım erkek arkadaşıma taa ne zaman..öyle bulunamayacak bişye değil.ankarada karanfildeki şapkacıların hepsinde var.
Şimdi sirf bi bere icin Ankaraya mi gidicem?Bu forumda aktif tek bursa'li ben miyim?Yada söyle sorayim:Bursada nerede bulabilirim? :)
Ankara da olan fanlar hep beraber Tarkanın beresini almaya gidiyoruz
acımıcak klibindeki düz siyah deri çeketi çok güzel,bereyi ben taximde aznavur pasajında buldum yaa tabi birebir aynısı değil ama iyi güzel yani:))
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.