PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan onlıne / not

ece**
04-10-10, 19:34
Kenya'da bulunduğum şu günlerde hayvanlar aleminin eşsiz güzelliği ve ahengiyle büyülenmiş bir haldeyim.

Dünya hayvan hakları günü mesajımı da buradan veriyorum. Hayvanların yaşam alanlarına saygı duymak ve haklarına sahip çıkmak, sadece bugün hatırlamamız gereken bir şey değil, yaşam felsefemiz olmalı. Unutmamalıyız ki bizlerden önce bu dünya onların eviydi. Bugün insan nüfusunun hızla artmasıyla birlikte onları evinden etme yolunda hızla ilerlemekteyiz. İnsanoğlu dünyaya hükmetmeye çalışmak yerine bir bütünün parçası olduğunu hatırlamalı. Bu haksız ve zalim gidişe dur demek bizim hem görevimiz, hem sorumluluğumuz, hem de hayvanlara ve doğaya borcumuzdur.

duyarlı tarkanımdan mesaj war ! :) Gerçekten can dostlarımızı,hayvanları unutmayalım !

http://www.facebook.com/TarkanOnline#!/notes/tarkan-online/kenyada-bulundugum-su-gunlerde-hayvanlar-aleminin-essiz-guzelligi-ve-ahengiyle-b/161060600587117

eskalen
04-10-10, 19:42
Tarkan yogun konser trafigini bitirdikten sonra demek ki solugu Kenya'da almis..Biz de bu adama nereler kayboldu diyorduk :))

Tarkan zaten uzun zamandir cevre ve hayvan haklarini koruyan duyarli bir sanatci...Sadece konser mesaji atmiyor.. Ilgilendigi, destek verdigi durumlar/olaylar hakkinda da mesaj veriyor..Bravo Tarkan...

xurush'nine
04-10-10, 19:42
Bu gun dunya hayvanlari koruma gunu..Tarkan sanirim bu vesileyle mesaj vermis..
Oyle diyorsan oyle olsun biricik yildiz, koruyalim bakalim.. ;)

ismail
04-10-10, 19:43
teşekürler ..

**MegaStarkan**
04-10-10, 21:07
Güzel dile getirmis :)

smh
04-10-10, 21:14
gene aynı espiriyi yapıcam kusurabakmayın...Tarkan ne arar la Kenya'da:) safari fln mı yapıyo acaba msjıda çok hoş

simgem__
04-10-10, 22:48
gerçekten tarkanın bu kadar duyarlı olması çok örnek bi davranış ... böyle şeyler yazmasıda hoş..
bu arada evet ABD ye gitmiş diye duymuştumm oradan da kenya ya geçmiş ilginç :))

secil.06
04-10-10, 23:16
Her zaman,her konu da yanındayız cok güzel yaşmış :)Kesinlşikle kelimesi,kelimesine katılıyorum :)Cnm tşk haber için

ozgem__
05-10-10, 14:21
miamiden ev bakıyomuş diye duymuştum ordan oraya geçmiş olabilir.. çok duyarlı bi mesaj ... :) teşekkürler

fincan
05-10-10, 15:41
kenya da çektiği fotoğraflardan da istiyoruz biz ama lütfen

leyla
05-10-10, 17:34
cok guzel yazmis

Bakinka
05-10-10, 21:54
canim benim ya...onca i$in gucun icinde hayvanlari, dogayi unutmuyor...

jetaime
06-10-10, 21:05
cok guzel yazmis