Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan yakışıklı adam...
Serdar Ortaç, bir dönem "O Megastar'sa ben ultrastarım" dediği Tarkan'a iltifat etti: "Tarkan popçular içinde en yakışıklı adam!" Ortaç, polemik yaşadığı Hande Yener'e de seslendi: "Eurovision'a ihtiyacın yok. Bence yarışmaya Atiye katılmalı!"
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/10/03/tarkan_yakisikli_adam
nedjohnlansen
03-10-10, 17:01
o bir dönem megastarsa ben ultrastarım dediyse zaten ne dese kurtaramaz artık.
o olayı dün gibi hatırlıyorum tamamen medyanın çarpıtması,muhabir soruyo işte tarkan megastar fakat sizinde albümleriniz yok satıyo size de bi sıfat takılsa kendinize ne dersiniz diyo,serdar da gülüyo abi serdarım işte ne dencek falan diyo,arada tarkana megastar diyosunuz ama adam hakediyo falan diyo,sonra muhabirler espri falan yapıyo serdar da abi o zaman bana da ultrastar deyin ne bilim falan diyo gülerek,
adamı sevmem ama günahını da almayalalım gerçek olay budur
Serdar Ortac'i pek sevmiyorum artik eskisi gibi...Ne dese ''Hee''deyip geciyorum...Ama;öyle ''ben ultrastarim''felan demedi...bu bir...
İkincisi,bi ara Tarkanla;icli disli degillerdi,son zamanlarda cok samimi oldular...Umarim Tarkan'dan sarki alir Ortac...Yoksa Ortac'in sarkilari neredeyse berbat...
Üc,Evet,hande'yi severim...cok kaliteli bir sarkici....Ancak Eurovision'a sanirim o katilacak...Hayirlisi olsun...
xurush'nine
03-10-10, 19:54
Serdarla bir ara kucuk tatsizliklar yasandi ama onlar sanirim medyanin qazina gelerek "soz duellosu"na girmislerdi..Ve son zamanlar Serdarin agzindan bir tek kelime bile Tarkan'a golge dusurecek laf cikmiyor..Tam tersi hep met ediyor..
Hatalar insanlar icindir..Ama zararin yarisindan donmek de kardir..Hatasini anlamissa,Tarkanin farkini kabul ediyorsa ne guzel..
tarkanin nekadar eurovisiyona katilmasini istemiyosam hande yenerinde katilmasini istemem .. artik eski popcular birbirilerine tas atmicak gibi geliyo bana, tarkan fanlarin sempatisinimi kazanmaya calisiyo acaba
Akli basina geldi nihayet ama Tarkana 2005 yilinda pazulariyla falan ilgili dedikleri hala kulagimda....affettirmiyo Serdar ugrasma sen ...
TheLastAirBender
03-10-10, 20:53
Serdarın tarkanla ilgili iyi yada kötü düşüncelerine pek kulak asmayalım nede olsa yarın birgün yine gaza gelip laf sokuşturmaya başlar :18: Ama hande yener konusunda dogru söylemiş bencede Eurovisiona ihtiyacı yok ...
o olayı dün gibi hatırlıyorum tamamen medyanın çarpıtması,muhabir soruyo işte tarkan megastar fakat sizinde albümleriniz yok satıyo size de bi sıfat takılsa kendinize ne dersiniz diyo,serdar da gülüyo abi serdarım işte ne dencek falan diyo,arada tarkana megastar diyosunuz ama adam hakediyo falan diyo,sonra muhabirler espri falan yapıyo serdar da abi o zaman bana da ultrastar deyin ne bilim falan diyo gülerek,
helal olsun kardeşime.. bak nasıl da Sezarın hakkını Sezara verdi..
**MegaStarkan**
03-10-10, 22:07
Atiye bencede iyi karar olur, belki parlar potansiyel var. Aramizda herkes Tarkan kadar yakisikli olmak isterdi herhalde :))
Serdar Ortaç bi konserinde Tarkan'ın bi şarkısını ağzını burnunu yamultarak söyleyip aklı sıra dalga geçmişti ve bütün kameralar oradaydı..Daha geçtiğimiz aylarda -Tarkan ve Sezen halkla iç içe değil ben tam halkın içindeyim ama onlar farkında değiller- gibisinden saçma sapan bi şeyler söylemişti..Bunlar gibi ufak tefek bi sürü sivrilmesi var Serdar Ortacın..Kariyeri boyunca Tarkan'ın kendisine cevap vermesini bekleyip polemik yaratmaya çalıştı ama Tarkan hiçbir zaman bu tuzağa düşmedi..Yani olay sadece Tarkan için -o megastarsa ben ultrastarım- olayı değil..Öyle olsa bile Serdar Ortacın böyle bi espri yapması yakışıksız..Neyse hatanın neresinden dönerse kardır diyicem ama yakışıklı olduğunu cümle alem zaten biliyo..Başka şekilde gündeme geliversin,Tarkan hakkında iyi kötü yorum yapmasın istemeyiz.Zira dayanamayıp 3 vakte kadar yeniden sivrilicektir.
evet yani serdarın laf atma meselesi hiç bi zaman '''o megastarsa ben ultrastarım''' da kamadı belki sadece bu lafta serdara gereksiz yüklenilmiş olabilir ama önceleri çok yamuk sözü var tarkan için mesela Tarkan göbek yaptı, üstelik 35 yaşında. Bu yaştan sonra göbekli star olunmaz.. gibi abuk subuk laflarıda var.. Tabii aklı başına geldiyse artık laf atmayacağını düşünerek tarkan için değil ama kendisi için sevinebilrim nihayet büyümeye başladı demek oluyo bu..
"S.ortaç haklı" diyeceğimiz günler de gelmiş. Ama ne derse desin hala itici.. Tarkan'ın en yakışıklı olduğunu herkes biliyor zaten, gereksiz bi açıklama olmuş
tarkan_mania
04-10-10, 11:55
bi sevemedim şu adamı ben, çok itici geliyr.. :16:
Tarkanın yakışıklı olduğunu herkes bilio zaten söylemesine gerek yoktu ayrıca nasıl böyle bir açıklama yaptı hayret doğrusu.. kıskançç!
ewet bende böyle bişey hatırlıyorum sanki.. zaten ben serdarın weya başka birinin ciddi bi tawırla bu tarz şeyler söyliceğni sanmıyorum ."benim babam senin babanı döwer" misali..çocuk mu onlar ..40 larına merdiwen dayamış 2 kocaman insan bunlar artık. sanmıyorum ki deediklerinde ciddi olsun...büyütmeye gerek yok :11:
bence gereksiz polemikler tarkan ona göre yakışıklı da labilir olmayabilirde kıskanadabilir kıskanmayabilirde.. bizim işimiz tarkan .. serdar falan bizi ilgilendirmemeli.kim ne derse desin ister el üstünde tutsun ister yerden yere vursun..
Serdar a ne olmus ki
nasil boyle donem yapiyo
allah allah
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.