Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkandan klib hakkinda mesaj
Yorumlarınızdan anladığım üzere geç olmuş ama temiz olmuş :) Klibi beğendiğinize çok sevindim
tarkanonline facebook
xurush'nine
21-09-10, 20:24
Gec oldu temiz oldu diyorsun ama klibe bakilirsa gecmisinin karmasindan gelen gunahlarinni pek fazla yika(ya)madi cennetten gelen o melek sanki..:D
Ne diyelim sen oyle diyorsan demek ki oyledir..:)
Evet,gec oldu ama temiz oldu...süper bi klip...süper sarki zaten...Tarkan her zaman,zaten bir numara...ama ne kötü?Klipteki kizlar...evet,klipteki kizlari begenmedim...
klip atv haber de çıktı diğerlerini bilmiyorum .arkadaşlar neyini beğenemediğini anlayamadım şarkıya tam uyuyor .
bencede öp sarkisina göre bir klib...show tv de yayinlandi
xurush'nine
21-09-10, 20:57
Mega_Star arkadasim beni kasd ediyorsan cok begendim klibi..Sakaciktan takiliyorum Tarkana iste..:P :21:
"Ucan kus"lar getirdiler guzel haberi:
TARKAN “ÖP” KLİBİ İÇİN NASIL YORUMLAR ALMIŞ? İŞTE MEGASTAR’IN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!..
21/9/2010 18:10
Tarkan’ın “Öp” klibi dünden beri konuşuluyor!..
Tarkan twitter’da “Yorumlarınızdan anladığım üzere geç olmuş ama temiz olmuş :) Klibi beğendiğinize çok sevindim.”diye not yazdı!..
http://www.ucankus.com/detay/65025/tarkan-op-klibi-icin-nasil-yorumlar-almis-iste-megastarin-son-dakika-aciklamasi
adını_kalbime_yazdım
22-09-10, 01:36
Artık Tarkanın internet ortamın da ondan güzel mesajlar almak çok hoş dilerim , artık tarkan yavaş yavaş aramıza mı giriyor ne :20:
Müthiş bi klip olmuş ben çok beğendim.Diğerlerini de merakla bekliyorum ama artık ne olur daha hızlı davranılsın
:) her zaman geç oluyo ama temiz oluyo :)
O Meshur soz :) gec oldu temız oldu haha evet oyle super yaa:)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.