Orijinalini görmek için tıklayınız : Mega Star Tarkan, başkentli sevenleriyle buluştu
kaynak
http://www.haberler.com/haber_388347.asp
konser come closer ile değil start the fire ile başladı...off of...
ewet start the fıre la başladı....22 şarkı söledimi yaa bana daha az gibi gelio...anlıyamadm zaten ne sölediğini de bu kadar diildi sanki...
en güzel şarkıları en önde izlemek vardı ama yan taraftada keyfimize baktık güzeldi yinede
TarkanColl
02-07-06, 15:18
Olsun orda Tarkanla birlikte oldunuz onu yalnız bırakmadınız oda yeter.
banada daha az şarkı söledi gibi gelioo zaten 7 .şrkıdn sonra bzm grup çıkmaya başlamıştı çünkü önler rezaletti tüm kro kadrosu ordaydıı hala inanamıyorum yaaa
~ESRA.TARKAN~
03-07-06, 02:32
Bende izdihamda kaldım sadece 5-6 şarkısını dinledim. Daha sonra tribüne kaçtım. Neydi o izdiham öyle. Ezileceğim diye çok korktum. Allah korudu. ön taraf ezilme tehlikesi ile karşılaştı. Kimseye bişey olmaması güzel. Bir ara da baktım ön taraftakiler teker teker kaçıyordu. Güleyimmi ağlayayımmı anlamadım. :(
banada daha az şarkı söledi gibi gelioo zaten 7 .şrkıdn sonra bzm grup çıkmaya başlamıştı çünkü önler rezaletti tüm kro kadrosu ordaydıı hala inanamıyorum yaaa
biz 7.şarkıya kadar bile beklemedk sanırım...çıktık izdiham başlayınca....
tesekkur ederim
samet kardeş...
copy-paste mı yapıyorsun sen cevapları ya
her zaman aynı mesaj
teşekkür ederim...:36_1_21:
yok yok yanlış anlama takılıyorum sadece
scorpioness
03-07-06, 02:51
melih bey iyi laf yapmış ama güzel konuşmuş afferim ilk defa gözüme girdi:36_11_6: :36_11_6:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.