Orijinalini görmek için tıklayınız : Klipler Noldu Ya :S
Arkadaşlar klipler sizce de geç kalmadı mı ? Ben bayramda izleriz diye düşünüyodum en geç.. Bayram geldi geçti Ekim yaklaşıyor artık ve hala yok klipler :S
22 ekim doğum günüm :) ogün çıksında en güzel hediyem olsun .yada ankarada konseri olsa ogün aahh aaahh :D
gizem-akkaş
16-09-10, 15:49
evet yaaa gelsn artk klipleeeeer çok merak ediormmmm
bu ay kesin cikar gözüyle bakiyorum..kendi sayfasinda da kliblerin bittigini belirtmisti monatj islemleri vardii..ama gercekten baya gec kaldi
iyde artik son bahar geldi hareketli sarkilara daha klip gelmeden slow sarkiya ne zaman ceker allah bilir artik kayip'a da seneye yaza ceker heralde :/
tarkan_mania
16-09-10, 18:47
Eylül bitmeden çıkar gbi sanki , heyecanla bekliyoruz herzamanki gbii.. : )
nedjohnlansen
16-09-10, 19:52
tarkan son dakikada klibe yeni sahneler eklemek istemiş olabilir. daha önce benzer davranışlarını gördük:p
TarkanColl
16-09-10, 20:00
Tarkan.com'daki videoda arkada klibi montajlayan adam filmi fazla kurcalayıp yakmadı inşallah... :))
beğenmediyse montjda atmış olabilir,,,tarkan bu dengesiz terazi adamı yolda bırakır,,,kararsız kazım v bilimum diğer halk benzetmeleri bu durumu özetleyebilir :D
İlk olarak adımı kalbine yaz mı çıkcak yoksa öp mü?
nedjohnlansen
16-09-10, 21:29
İlk olarak adımı kalbine yaz mı çıkcak yoksa öp mü?
ikisi aynı anda çıkacak diye biliyorum ben.
belkide vazcaymıştır single çıkarıp ona çeker klibi .start the fire gibi belli olmaz :D
**MegaStarkan**
16-09-10, 22:55
Albümün iyi olmasi ile birlikte herseyi iyi yapma motivasiyonu ikiye katlanmistir bence.
albüm çıktı hala şarkılara klip yok
Albümün iyi olmasi ile birlikte herseyi iyi yapma motivasiyonu ikiye katlanmistir bence.
E bu da zaten çok titiz olan Tarkan'ın kılı kırk yarmasına neden oldu sanırım.. Bekliyoruz..
bu tarkan bütün arkadaşların hayal gücünü fazlasıyla geliştirmiş Anlaşılan :) e normal , artık türlü şeyler türetmeye başladık sebep diye :D paranoyak etti bu adam bizi :D
Geç olsun,güç olmasın albümü bu kadar bekledikden sonra klipde cıkar en kısa zamanda bekleyeceğiz hep beraber
Tarkan yaz mevsiminde pop sarkicilar arasindan en gec album cikaran isimdi ama Son Vurusu yapmisti ve etkisi buyuktu :) Simdi ayni sey yayina verecegi kliplerinde de olacak..Bir Son Vurus'ta kliplerle geliyor :))
Bir Tarkan klasiği :) Çok gecikti yine klip için
angelboyy23
20-09-10, 01:10
ben sıkıldım beklemekten kendime göre klipler çektim arkadaşlar adımı kalbime yaz patladı..diğerleride fena değil..işte adresleri
http://www.vidivodo.com/kanal/1761778/angelboy23
Öp nefis bir klip olmuş.Beklediğinize değecek.
ben sitem ediyorum ediyorum sonra tarkan bi yapıyo tam yapıyo sesimi soluğumu kesiyo pişman ediyo :D o yüzden susuyorum eminim yine güzel bişey gelecektir her nekadar çok geç kalınmış olsada :)
klipler ne zaman geliyor ya
Bence O klipleri yayınlamasın... Kendisi izlesin evinde. Olmaz böyle bugün 20 Eylül. yani nerdeyse iki ay olmuş klip yayınlanacak..Tarkan ayıp ediyor gercekten.bu Profesyonellik değil... adama gülerler sen daha 1 tanesini yayınlamamışsın aynı anda 2 klip çekmeye çalışıyorsun...
Zaten son bahar gelmiş.. yayınlanacaksa'' Sen Çoktan Gitmişsin'' e klip çeksin.. siyah bi klip.Sorma Kalbim tadında ama bu daha iyi olmalı. bazı yerlerde Ayhan Günyıl'da görünmeli.
adını_kalbime_yazdım
20-09-10, 14:56
tabikide Adımı kalbine yaz çıkacaktır
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.