Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Car$i Pazar dolaniyor!
Yakisikli89
04-09-10, 19:16
Daha önce belirttigim gibi. Tarkan Car$i, Pazar gezerek yeni klibini cekior.
Tarkan'in 'Adimi kalbine yaz'in remix'ine cekmi$ oldugu klipte sanirim Tarkan'i klip boyunca saadece yürürken görecegiz :)
Video icin tiklayiniz:
http://www.dailymotion.com/video/xeopfd_tarkan-yeni-klip_shortfilms#from=embed
Alternatif link:
http://www.youtube.com/watch?v=-LAa4a0b1SY
sanmiyorum öyle olacagini ama tabi bilinmez:D
denizmavisi
05-09-10, 03:17
bence pazardaki klip öp şarkısına; smokinli hali de adımı kalbine yaz parçasına daha çok uyardı...
bence uygun böyle..adimi kalbine yaz sarkisi her kesimi uyacak biraz alaturka nagmerler barinduran bir sarki...öp ise daha bati tarzinda yani uygun
Vayyyy beee Tarkan da pazara gidiyormuş demekki :))) şaka bir yana klipte ,şarkının pazalarla ne gibi bir alakası oldu merak ettim :)
İki tane mükemmel ötesi klipler bizleri bekliorr.:17::17:İnş en geç yarına kadar twlerde olur aminnn.
UWW GÜZELL BİR KLİP OLUCAKK :d
**MegaStarkan**
05-09-10, 14:50
Takim bence "Bu yeni ben de kim aynada bakistigim? Bu yeni ben, ben miyim kendimle tanistigim?" sahnesi icindir, aynada kendine bakarak papyonunu düzeltirken. ;)
Pazar da bence hani insan bazen alir basini gezer sokakta efkarlaninca... adimi kalbine yaz der gecer ortalikta. Onu yansitiyordur.
sengibisidünyayagelmez
05-09-10, 17:44
Mısır Çarşısı'nı seçmiş olmasının, bence TARKAN'ın dünya starı olmasıyla da alakası var. ülkemizi tanıtma amaçlı..
video için teşekkürler :)) çoookk merak ediyorum klipleri ekipten kimse ser verip sır vermiyo ...
karma_elcin
06-09-10, 01:17
şöle izlemeye doyamayacağımız klipler gelicek inşallah :)
süper ya büyük bir hecan ve merakla bekliyoruz...
Çok merak ettık klıbı sımdı:)
çok orjinal bişey olmuş ama yakışır tarkana
adını_kalbime_yazdım
27-09-10, 01:06
Hatırlarsanız Tarkan'ın '' Taş '' şarkısında önce pazardaki sesler kulağımıza geliyordu sonra başlıyordu '' Öyle sakin durduğuma bakma
Habersizce kopan fırtınalara benzerim '' " adlı şarkıda böyle birşey olmuştu , şimdide '' Adımı kalbine yaz '' şarkısında çarşı pazarda çekiyor ,aslında banada çok alakasız geliyor tabiki tarkanın bileceği iş
tarkan_mania
27-09-10, 11:35
herzamanki gbi harika bir klip ortaya çıkacaktır : )
Harika!!! acaba bu klip nasıl olacak öyle çarşılı pazarlı ??? Tarkan çarşıdan ne alıcak acabaaaa))) hehe : )
Tesekkurler harika vidyo !
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.