HakanÇelik
01-07-06, 20:11
Bir kaç haber bülteninde gördüm. megastar tarkan'ın 250 bin kişiye
konser verdiğini filan anlatıyorlardı. en çok atv haber abandı işe...
avusturya'daki konserden alınmış detaylar verildi önce. binlerce seyircinin
dansı, bağırtılar, çığlıklar ve müziğin ritmine kapılmış vücutlar...
sonra tarkan'la özel röpörtajlar yapıldı. şarkıcı muhteşem olarak niteliyordu atmosferi... bir türk olarak koltuklarım kabardı...
"tamam" dedim tarkan aştı artık kendi çıtasını o artık bir dünya starı...
ancak geçen gün telefonum çaldı. piyasanın elemanlarından biriydi ahizenin diğer ucundaki. lafa hızlı girdi...
"ya ağabey bu tarkan konseri diye yutturulan şey var ya, o karma
bir konser. dünyanın her tarafından onlarca şarkıcı katılıyor. en fazla 2 şarkı söyleyip gidiyorlar. olay abartılıyor" dedi.
geçen yıl böyle konsere katıldığını bildiğim musti'nin menajerini aradım.
"mustafa avusturya ve almanya'da benzer bir konsere katıldı. aynı kalabalık ondada vardı" dedi.
neyse şimdilik hevesim kursağımda kaldı. ama inancım bitmedi.
bir gün böyle haber balonlarıyla değil, gerçek başarılarıyla alkışlayacağımızı biliyorum tarkan'ı. yeter ki biz haberciler olayı abartıp gereksiz havalara sokmayalım starımızı. başarınca övünecek heyecan kalsın hem onun, hem bizim içimizde...
MESUT YAR
POSTA GAZETESİ
1 TEMMUZ 2006
myar@posta.com.tr
konser verdiğini filan anlatıyorlardı. en çok atv haber abandı işe...
avusturya'daki konserden alınmış detaylar verildi önce. binlerce seyircinin
dansı, bağırtılar, çığlıklar ve müziğin ritmine kapılmış vücutlar...
sonra tarkan'la özel röpörtajlar yapıldı. şarkıcı muhteşem olarak niteliyordu atmosferi... bir türk olarak koltuklarım kabardı...
"tamam" dedim tarkan aştı artık kendi çıtasını o artık bir dünya starı...
ancak geçen gün telefonum çaldı. piyasanın elemanlarından biriydi ahizenin diğer ucundaki. lafa hızlı girdi...
"ya ağabey bu tarkan konseri diye yutturulan şey var ya, o karma
bir konser. dünyanın her tarafından onlarca şarkıcı katılıyor. en fazla 2 şarkı söyleyip gidiyorlar. olay abartılıyor" dedi.
geçen yıl böyle konsere katıldığını bildiğim musti'nin menajerini aradım.
"mustafa avusturya ve almanya'da benzer bir konsere katıldı. aynı kalabalık ondada vardı" dedi.
neyse şimdilik hevesim kursağımda kaldı. ama inancım bitmedi.
bir gün böyle haber balonlarıyla değil, gerçek başarılarıyla alkışlayacağımızı biliyorum tarkan'ı. yeter ki biz haberciler olayı abartıp gereksiz havalara sokmayalım starımızı. başarınca övünecek heyecan kalsın hem onun, hem bizim içimizde...
MESUT YAR
POSTA GAZETESİ
1 TEMMUZ 2006
myar@posta.com.tr