Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan yoğun istek üzerine 7. Kez yine harbiyede !!!!
TARKAN Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda yeniden sevenleriyle buluşuyor.
Detaylar yakında
http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=172
ay inanmıyorum yaa tamam süper geçiyo bügünde var çok güzelll :)))) çok mutluyummm:))) 6 konserde tamamlancak bidee 7. varmış:D vay be ne yoğun istek ama fazla olduuu galiba:D inşallah gideriz:)
xurush'nine
30-08-10, 11:46
Sizi gidi ikizler bir konserini de kacirmiyormusuz.. :21: Kizlar aglayzcaginza resim ceksenize..Biz de gorelim bari..:)
ben daha önceden 7 konser demistim...keske demeseydim...tarkan ciddiye aldi... :)))
cumartesi harbiyede idim ama yetmedi inşallah bu konserede giderim :)
fatihvefatih
30-08-10, 13:24
bu çok güzel oldu inşallah gidebilirim :))
Harbiye ye kombine falan yapsalardı her konsere giderdik :)
stadyum konseri versin artık ya,harbiye kesmiyo millleti işte :D
Yakında Harbiyede yatıcak, Tarkan çık artık Harbiyeden :)
sukranuzal
30-08-10, 16:49
bu sene bir konserine daha gidersem beni kesin öldürürler artık daha istanbulda konser vermesin ya içim gidiyo hepsine gitmek istiyorum :(
Tarkan artık stadyum konseri versin cidden,Harbiye'de 7 konserle topladığı seyirci ancak stadyuma sığar :D Tarihte bir ilk,Harbiye'de bir sanatçı 7 konser veriyor..İstanbul İstanbul olalı böyle yoğun istek ve coşku görmedi sanırım :)
sukranuzal
30-08-10, 18:22
konser 4 eylülde galiba ...
harbiye süperdi yaaa :) o neydi öyle :) tadı damağımda kaldı hiçç doyamadım.bidahaki konser 4 eylülde gitmeye çalışırdım ama uzak bi tarihte olsaydı ancak. 4'ünde bütlerim war maalesef :( ama fazlada üzülmeyim bu harbiyenin sonu gelmeyecek igibi nede olsa :)
yasinenessahin
31-08-10, 05:56
7'de 2 gitmiş oldum ama en güzelini de gördüm açılış konseri 31 Temmuz ... bu hepsine bedel. diğeri ise 28 Ağustos Cumartesi. 4 Eylül'dekine de gitmek isterim ama çok sık aralıklarla güzel olmuyor o yüzden gitmeyeceğim.
:19:İstanbul dışındaki fanlar olarak en iyisi tası tarağı toplayıp harbiyeye yerleşelim:19:yeter ama :6:
Megastar'a doymak ne mümkünn...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.