Orijinalini görmek için tıklayınız : klıp sarkıları bellı oldu
Tarkan cesme konserınde soyledı Adımı kalbıne yaz ve Öp Öp sarkılarına klıpler gelıyor haftaya hazırlıklar bıtecekmıs...hadı hayırlısı...
öp yerine acımayacak olsaydı yaa =/
kkirkyildiz
23-08-10, 21:59
hepsine çekicem falan dedi çeşmede bakalım usta çırak dışında tabi onu konserde bile sölemedi adam:D
adimi kalibine yaz süper zaten ona ceksin ama keske ikincisni acmiyacak sarkisina cekseydi cünki o sarkida süper dans ediyor tarkan
denizmavisi
23-08-10, 23:29
2 hareketliye çekmemeliydi bence adımı kalbine yaz ve kayıp olmalıydı ya da işim olmaz
Sırayla hepsine çeksin de.. "Acımayacak" , "İşim olmaz" ve "Kayıp" da kesinlikle kliplendirilmeli bence.
devilscream
24-08-10, 00:55
Adımı Kalbine Yaz Ozinga ile birlikte İşim Olmaz güzel olurdu aslında
Ama bu seçimlerde iyi bence
güzel güzel ikiside güzel
Klip işi çok uzadı yine her albümde olduğu gibi :) Artık şu hazırlıklar bitmeli.Bu arada ''Usta-Çırak'' şarkısını neden konserlerde söylemiyor anlamış değilim.Çok güzel bi şarkı.
öp sarkisini seviyorum ama acimiyacak daha bir hos sankii ve daha iyi dans ediyliyor
valla benim tahminlerim çıktı . adını kalbime yaz ve ÖPPPP. ama hepsine klip çeksin bütün şarkıları çok güzel benim için farketmez.
Usta-Çırak'ı neden sölemiyo ya çok güzel şarkı.. Bütün şarkıları güzel zaten hangisine klip çekse güzel olur
adımı kalbine yaz iyi seçim .ama orjinal wersiyonaysa klip ;) bide acımıycak'a gelseydi bi klip :)
Kayıp şarkısına mutlaka klip çeksinde gerisi hiç önemlideğil şarkıların hepsi çok güzel farketmez..
bence seçimler harikaaa(:
nedjohnlansen
24-08-10, 21:14
tercihler güzel. tabi adımı kalbine yaz'ın orijinaline çekecekse güzel benim için. usta-çırak'ın neden konserde söylenmediğini de şöyle tahmin ediyorum: söylenemiyor. dikkat ederseniz şarkının giriş kısmında aralık yok. yani tarkan her cümleyi ayrı söylemiş, birleştirmişler şarkıda gibi. muhtemelen nefesin yetmeme problemi olabilir. gerçi ben söyleyemiyorum diye tarkan söyleyemez değil. tarkan benim 2 katım kadar nefesine hakimdir ama yine de riske atacağını sanmıyorum.
Zaten sarkilar biliyoruz
ve klip cekiyorlar insallah az kaldi klip icin
cok bekliyoruz
gelsin artik yaa...gerci merak ediyorum o iki klipler ayni anda mi yayinlanacak
bu iki şarkı süper umarım albümdeki bütün şarkılar kliplendirilir ... :)))
önce kendi yazdıgı şarkıları kliplendiriyor yani:) hepsine ceksin hepsineee
adımı kalbime yaz . öp . acımayacak ve işim olmaz tahminimce bunlara klip çeker diğerlerini bilmiyorum
slow sarkilara kesin cekecek...sadece hizli sarkilara olur mu
salimotrmk
25-08-10, 20:42
Ne z<aman çikiyorrr klipler :)
pdrlütfiye
26-08-10, 10:44
ben iki klibin de isabetli olduğunu düşünüyorum... çabuk ve güzel olur inşallah.. gerçi güzelliğinden şüphe edilemez de... :D
Az kaldi cikis icin klipler yarisi cekmisler haberiniz olsun
Dogru secim yapmis tek klip de cekebilirdi
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.