Orijinalini görmek için tıklayınız : İki Klip Geliyor!!!
Tarkan Online: Yeni albümümün klipleri için ön hazırlıklar bitti... Yakında iki klip geliyor :)
Yeni albümümün klipleri için ön hazırlıklar bitti... Yakında iki klip geliyor :)
http://www.facebook.com/home.php?#!/TarkanOnline
http://twitter.com/tarkanonline
oooo harikaymış diğer klip hangisine acaba
oooo harikaymış diğer klip hangisine acaba
çekilecek klip hakkında bilgi yok henüz
iki klip olmasi sasirtti ama cok ta sevindirdi..biri adimi kalbime yaz olur digeri acaba hangisi...belki de biri orginal versiona biri de ozinga mix e gelir:D
iki klip olmasi sasirtti ama cok ta sevindirdi..biri adimi kalbime yaz olur digeri acaba hangisi...belki de biri orginal versiona biri de ozinga mix e gelir:D
süper fm'de ozinga mix'e geleceğini söylemişti DJ'in biri ama ismini hatılamıyorum Dj'in.
inşallah biri öp şarkısına cekilmiştir
süper fm'de ozinga mix'e geleceğini söylemişti DJ'in biri ama ismini hatılamıyorum Dj'in.
evet bende duymustum:D ama digeri hangisi acabaa..iki klip diye yazmis
adımı kalbine yaz kesin de diğeri hangısı acep
şıkıdım-unutmamalı tarzı bi slow bi hareketli gelir diye düşünüyorum,aky ve kayıp olur b.ihtimalle
arkadaşlar bakın samsun demirle bi bayan arasında geçen bi konuşmada samsun demir klibin birinin öp şarkısına geleceğini söylüyor :
@SamsunDemir benim tarkan albumunde favorim ”op” uzun zamandir dinledigim en hos sarki...
@mineayman klibin biri ona
denizmavisi
13-08-10, 20:38
adımı kalbine yaz biri diğeri de işim olmaza gelse süper olur...
**MegaStarkan**
13-08-10, 21:13
Iki klip ise sevdanin son vurusu icin de gecikmeli klip cekiyordur.
arkadaşlar bakın samsun demirle bi bayan arasında geçen bi konuşmada samsun demir klibin birinin öp şarkısına geleceğini söylüyor :
@SamsunDemir benim tarkan albumunde favorim ”op” uzun zamandir dinledigim en hos sarki...
@mineayman klibin biri ona
oo süpermişşş:):):)öp favorim zatenn :D
eveet sevdanin son vurusu olabilir...o sarkiyla albümü tanitti herhalde ceker...
bence bu albümdeki şarkıların hepsini kliplendirmeli :)
Oooo cok guzel bir haber ins adimi kalbine yaz ve op sarkisi olacak yaaa
bencede sevdanın son vurusu & adımı kalbıne yaz'a çekilir
Süper 1 haber sabırsızlıkla bekliyorum yeni klipleri :1:
bence dedim gibi sevdanin son vurusu ve adimi kalbine yaz olur..ama adimi kalbine yaz ve acimayacak olmasini isterim..yadaa öp...gerci ben usta cirak sarkisinin hayraniyim ama o SARkiya hayatta cekmeez
ya bi tanesi öp zaten samsun demir söylemış diğeride aky dır bence
:) birisi adimi kalbine yazsa biride öptür gerci ben acimayacak olmasini isterim ama...
op ve adimi kalbine yazmis cok sevindim
inş albümdeki bütün şarkılara klip gelir:))))))))
belki iki klip aynı müziğe gelecek belli olmaz saçmalık ama bilemeyiz :D
neden iki klip birden gelio ? sebep ne.süper be :)
bence dedim gibi sevdanin son vurusu ve adimi kalbine yaz olur..ama adimi kalbine yaz ve acimayacak olmasini isterim..yadaa öp...gerci ben usta cirak sarkisinin hayraniyim ama o sarkiya hayatta cekmeez yaaaa ben de usta çirak hayraniyim hem de koyusundan şarkiya dans koreografisi bile hazirladik bizim çocuklarla ama bu forumda bile yeniyim sakalimiz yokki anlatamiyorum :) işim olmazla usta çiraktir benim hayalim bari ilk olmasa bile sonra çekilsin bu şarkilara yaaaa !!!
tarkan kliplerini "adımı kalbine yaz" ve "öp" isimli şarkılara çekecek. ve işin ilginç yanı duyduğum kadarı ile mix klip (tek klip 2 şarkı) olacakmış!!!
tarkan kliplerini "adımı kalbine yaz" ve "öp" isimli şarkılara çekecek. ve işin ilginç yanı duyduğum kadarı ile mix klip (tek klip 2 şarkı) olacakmış!!!
hahah:D nerden duydun acaba? böyle birsey olmasini istemem..ne o öyle.:D
olursa ilginç olur iyi bari konserin tamamını koysun tüm şarkılara klip işte :D
Güzel bi fikir ama tek tek olmasından yanayım :)
pdrlütfiye
26-08-10, 10:32
oh çok süper yaa... her yerde tarkanı görmek, onunla karşılaşmak zamanıdır o zaman... yaşasınnnnnn..............
evet sarkilar belli olmus herkes normalda biliyo adimi kalbine yaz ve op ama bende bir daha haber var !!!! klipler yarisi cekmisler dun a kadar ben baska bir haber bekliyorum ama klipler cok guzel olacak
bilgisayar ortamnında hazırlanıyorsa biraz geç bitebilir
hahah:D nerden duydun acaba? böyle birsey olmasini istemem..ne o öyle.:D
kliplerin çekimleri "taşyapı-maslak-mashattan" sitelerinde yapılcaktı. fakat yönetimden izin çıkmadığı için olmadı. bilgiyi oradan aldım!
ilginç ikisi miks şeklinde ha Hande Yener 'inki de öyleydi değil mi ama aky ve öp nasıl birleşir onu bilemedim. Bakalım nasıl olacak
devilmaycry11
28-08-10, 12:34
adımı kalbine yaz ve öp şarkısına çekildi bile, gürdal çakır a söyledi.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.