Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan ovit şenlikleri canli izle...
Arkadaşlar KRAL KARADENİZ diye bi tv kanalı var orada ovit şenliklerini canlı olarak veriyo.. hatta şimdi de ismail yk konseri var ... yarın tarkanı canlı olarak verir mi bilmem ama yinede bi takip edin derim...
bakarım:) bilgi için saol...
simge senın hangı uydu alıcısı kaçıncı kanaldan çıkıyo:)
_____inşallah canlı canlı veirler , bilgi için teşekkürler_____
devilscream
07-08-10, 19:57
online yokmu ?
www.kralkaradeniz.tv (http://www.kralkaradeniz.tv) bu linkte en üstten "canlı izle"ye tıklayarak izleyebilirsin;)
cok tessekürler..takip edecegim yarin..ins cikar..ama eger ismail yk yi canli verdiyse tarkani kesin verir
Kral karadeniz web site de canli tv var ama acmiyor bir kisi bana yarimdici olabilir mi
nasil izlebilirim ???
Kral karadeniz web site de canli tv var ama acmiyor bir kisi bana yarimdici olabilir mi
nasil izlebilirim ???
www.kralkaradeniz.tv iste bu link..canli yayina tikla..izlee:D:D
xurush'nine
07-08-10, 22:31
Tesekkurler!:22: Ya canli olursa ne guzel olur..:1:
Ya ben netten izleyemem :((( frekansi yokmu bu kanalin :(((
www.kralkaradeniz.tv (http://www.kralkaradeniz.tv) bu linkte en üstten "canlı izle"ye tıklayarak izleyebilirsin;)
harikasin cok saol :41:
o yerel kanalin sayfasina baktim..canli yayin var..yani tarkani izleyebilecegiz
d-smart kullanan arkadaşlar 176.kanaldan çıkıyor haberiniz olsun:)
tarkaseksüel
08-08-10, 13:09
bu iyi haber
oo şuan şenlikler canlı inşallah tarkan çıkınca da devam eder canlı yayın....
arkadaşlar yayınlanacağından eminmisiniz? SAAT 12:00 - 18:00 ARASINDA OVİT YAYLASINDAN CANLI YAYIN diye yazmışlar konser saat kaçta?
arkadaşlar yayınlanacağından eminmisiniz? SAAT 12:00 - 18:00 ARASINDA OVİT YAYLASINDAN CANLI YAYIN diye yazmışlar konser saat kaçta?
gostermiyorlar bende anlamadim. :11:
konser 21.30 da yayınlamazlar sanmıyorum
konser 21.30 da yayınlamazlar sanmıyorum
21 : 30 kim soyledi ???? eger oyleyse acip bakmakta yarar var gosterirler belki.
ümidim yok ama tabiki bekliycez!
boşuna beklemeyin arkadaşlar konser bitti canlı olarak yayınlamadılar.... :(((((((((
evet canli yayin bitti yaa..yayinlamicaklar
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.