Orijinalini görmek için tıklayınız : www.tarkan.com açıldı... ;)
İyi akşamlar millet
www.tarkan.com açıldı...
Bilginize... ;)
_____şimdi gördüm çok teşekkürler ____-
**MegaStarkan**
06-08-10, 22:10
Sükür, zor bir dogum oldu.
nasıl üye oluyoruzzzz:( lütfen yardım
tarkaseksüel
06-08-10, 22:38
kapalı bende ... diğer adrste kapalı :(
tarkaseksüel
06-08-10, 22:41
nasıl üye oluyoruzzzz:( lütfen yardımeğer sende açılıyorsa sanırım uye olabilmek için sayfayı tam ekran yapoman gerekıyorr bende böyle bişey yapmama gerek kalmamıştı ama demekkı monitör ün boyutuna göre değişiyor :)
devam etmek için tıklayın yazıyo ona basıcaksınız=) çok şükür gerçekten bu arada ingilizce kısmında inglizce mesajı da var habeırnız olsun
tarkaseksüel
06-08-10, 22:57
hiç açılmıyor kı tıklayalımm.... bır kere videoyu izleyebildim sonra ingilicesine bakacaktım bendee aça nafile açılmadı hiçç
tarkan.com açıldı bende birde ona bak ıstersen orda da açılmıyorsa senın pcde sorun olabılır
siteside çok güzel olmuş tarkanımın:)hemen üye oldummm...
Site güzel olmus hemen üye oldum umarim uzun zaman site acik kalir
üye olamıyorummmm kahretsin:6:
Site güzel olmuş sadece eleştireceğim şu konserlerden bir video yayınlasalar veya eski kliplerini yüksek kalite indirilmesine izin verseler vede şu foto galeride ki resimlerin çözünürlüklerini biraz yüksek tutup pc'ye kayıt ettirseler ne olur ,ne kaybederler anlamıyorum.
Onun dışında eski albüm sitelerinde her türlü iyi olmuş.
ekoselientari
07-08-10, 00:02
ben kayıt olamıyorum... lokasyon nedir bilgisi olan var mı acaba :S
yasadigin ülke:D
hayır lokasyon ülke değil yaşadığın şehir demek=)
Evet acildi ben eski adresten deniyorum ama olmuyorrrr
cok guzel olmuss simdi
dogum zor ve uzun surdu ama cok guzel olmus
ekrana sıgmadıgından olmuyormuştu :)))) teşekkrler yardmnz için...
Site çok güzel olmuş. Güncel kalması dileği ile :)
modern sade ve güzel bi site
xurush'nine
07-08-10, 14:01
Arkadaslar oncelikle hepimizin gozu aydin diyorum! Nihayet ki bunca beklememeize degen kalitede bir siteye kavustuk.. :17:
üye olamıyorummmm kahretsin
hayret yaw bende aynii..
Yukarida belirttikleriniz cok normaldir heyecandan dikkatiniz dagiliyor, ondan da sorun cika biliyor.Hayranlik hali diyelim..:)
Once normal tarkan.com (http://tarkan.com) sitesine tiklayin son zamanlar gordugunuzun ayni bir sayfa cikacak karsiniza..Bir tek asagida solda "devam etmek icin tiklayin" butonuna basin,o zaman yeni site karsiniza cikacaktir.. Ve uye ola bilmek icin ekrani buyutmek lazim ola bilir..Bir de "lokasiyon" ingiliscede "location" kelimesi anlaminda kullanilmis sanirim, bulundugunuz yer(ulke ,sehir) gibi yazin..
Tum hayranlarimiza bol Tarkanli iyi eglenceler diliyorum!Siteyde gezenirken size tavsiyem ilk videolar bolumunden Takan'in mesajindan baslayin boyle daha heyecanli oluoyor..:) :29:
TarkanColl
07-08-10, 14:19
Ben de haftalardır girebildiğimiz tarkan.com'a daha üye olamayanlardanım... T-Zone u bir türlü göremedim... :))))
nihayet açıldı :)
site çok güzel , özellikle t-zone bölümü gayet güzel olmuş
daha önce yayımlanmamış olan şarkısı da ''Who's Gonna Love You Now'' gayet güzel.
Coook sükür... güzel olmus.
Arkadaslar oncelikle hepimizin gozu aydin diyorum! Nihayet ki bunca beklememeize degen kalitede bir siteye kavustuk.. :17:
Yukarida belirttikleriniz cok normaldir heyecandan dikkatiniz dagiliyor, ondan da sorun cika biliyor.Hayranlik hali diyelim..:)
Once normal tarkan.com (http://tarkan.com) sitesine tiklayin son zamanlar gordugunuzun ayni bir sayfa cikacak karsiniza..Bir tek asagida solda "devam etmek icin tiklayin" butonuna basin,o zaman yeni site karsiniza cikacaktir.. Ve uye ola bilmek icin ekrani buyutmek lazim ola bilir..Bir de "lokasiyon" ingiliscede "location" kelimesi anlaminda kullanilmis sanirim, bulundugunuz yer(ulke ,sehir) gibi yazin..
Tum hayranlarimiza bol Tarkanli iyi eglenceler diliyorum!Siteyde gezenirken size tavsiyem ilk videolar bolumunden Takan'in mesajindan baslayin boyle daha heyecanli oluoyor..:) :29:
üye olamadığım için siteye girdim kesin orda nasıl üye oluncağını söylemişlerdir die yanılmamışım teş.ler ama ben hala üye olamadım ekranı büyültsemde :'( pcde sorun mu vardır yoksa ben mi beceremedim
Ben de haftalardır girebildiğimiz tarkan.com'a daha üye olamayanlardanım... T-Zone u bir türlü göremedim... :))))
anasayfa da sağ üst köşede üye ol yazıyo ordan giriliyo t-zone'a.. :)
site cok guzel olmus ama bende uye olamadim numarayi yaz kismindan asasini goremiyorum
the_answer3535
08-08-10, 11:17
Ben de üye olamayanlardanım.Numarayı yazın kısmından aşağısını bi türlü göremedim :)
karma_elcin
08-08-10, 15:24
ben de üye olamıorm alt kısmı çıkmıo pöff :(
sayfayıda büyütüyorum ama hala tamamı gözükmüyo:12:
TarkanColl
08-08-10, 18:40
Zaten ne zaman Tarkan ile ilgili bir şeye zahmetsizce ulaşabildik ki :28:
F11'e basınca sayfanın tamamı açılıyor (TAM EKRAN). Ben öyle üye oldum. ;)
acildi acilali her gün sitedeyim...hep ayni seylere bakiyorum:D
F11'e basınca sayfanın tamamı açılıyor (TAM EKRAN). Ben öyle üye oldum. ;)
F11 e basiyorum ama sayfa degismiyor uye olamiyorum
F11 e basiyorum ama sayfa degismiyor uye olamiyorum
üye ol bölümüne tiklaa...senden istenen bilgileri yaz oraya..lokasyon yani bulundugun bölge..adin..e-mail adresin gibi...sonra gönder yazisina tikla..hemen oluyor...ben hic sorun yasamadim aslinda
üye ol bölümüne tiklaa...senden istenen bilgileri yaz oraya..lokasyon yani bulundugun bölge..adin..e-mail adresin gibi...sonra gönder yazisina tikla..hemen oluyor...ben hic sorun yasamadim aslinda
sonunda uye oldum:17::17:
gonder yazisi cikmiyordu simdi bi de denedim gonder yazisi cikti
yeni sarkida cok guzel
Daha önce bahsedildimi bilemiyorum ama sitenin anasayfasında sağ alt köşede (twitter ve Facebook ikonlarının yanında) Tarkan Fan siteleri listesinde TARKANCOLL da verilmiş. Süper olmuş :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.