Orijinalini görmek için tıklayınız : yoğun istek
Tarkan'ın 31 Temmuz - 1 Ağustos günlerinde gerçekleştirilen Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserine bilet bulunamamasından ötürü yoğun istek üzerine, izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için 27 - 28 Ağustos tarihlerinde Tarkan tekrar sevenleriyle buluşacak.
http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=172
saygılarrr... :19:
trkntrkn89
02-08-10, 20:53
ya ben yine tatildeyim eylül sonlarda falan olmazmı tatilde olanlarıda düşünseler keşke...
gizem-akkaş
02-08-10, 21:18
evet eveeeeeet geliorm bu seefer inşallaaaaaaaah
Tahmin etmisim...Ama agustos sonu degildi :) Tarkan amborgosu Harbiye'ye hakim...Op Op Doyamadi kimse ne de olsa :))
Tam Ramazan'in ortalarina denk getirmis tarihi Tarkan...Ne dersiniz yine 6,500 kisi gelir mi ? :)
yehu bu da demekki 27 ve 28 ' inde yine harbiyedeyim:17::17: harbiye tarkanla yine yıkılacakkk !!!!:17::17::17:
xurush'nine
02-08-10, 21:50
Kendisi de soyledi Kral tv'den izledim..Bakalim dedi belki bir iki konser daha vere biliriz dedi..
fatihvefatih
02-08-10, 22:01
biletler tükenmiş ama inanamıyorum ne zaman satışa sunuldu ne zaman tükendi :((
Az once biletix e baktim , 27 ve 28 agustos biletleri tukenmis ne zaman duyuldu da nezaman tukendi bu biletler bi yanlislikmi var yoksa karaborsacilarmi :13:
bende gördüm..sevindim ama coook büyük bir basari
yaşasın yaşasın yaşasınnn!!! bende bu haberi bekliyodummm :):) çok teşekkürler haber için:)
Biletler ne ara tukendi arkadaslar...Biletix'de biletler pek yakinda diyor!!!
Biletler ne ara tukendi arkadaslar...Biletix'de biletler pek yakinda diyor!!!
heralde önceki iki konser içiin dediler..
normal bence herkes Tarkani bekliyordu
Evet herkes tarkan bekliyor ve bizde avrupadakiler bekliyoruz onu
the_answer3535
03-08-10, 01:55
protokol hariç biletler tükendi yazıyor 27 ve 28 inde olcak konserlerde
gizem-akkaş
03-08-10, 01:57
iyide pek yakında yazıo biletler tükendi dio nası bişi bu :S
yasinenessahin
03-08-10, 02:29
yanlışlık vardır kesin yarın açar sorarız
the_answer3535
03-08-10, 02:54
ben yakında diye bir yazı göremedim.satışta diyo
ne demek tükendi ya :S bu sefer bende gidecektim .şanasıma tüküriyim walla ne deyim ya...:13: inş. bi yanlışlıkl falan wardır
28. ine gidebilirdim :/:/ Bilet bulursam tabi :d
! gittim sordum şimdi ..birsürü yer war...her yer boş daha..ama tarkan bu çok çabuk tükenir diye de belirtmeden geçemediler :) !!!
yehu bu da demekki 27 ve 28 ' inde yine harbiyedeyim:17::17: harbiye tarkanla yine yıkılacakkk !!!!:17::17::17:
inşallh bende gelebilirimmm:) :21::21:
bence tarkan tekrardan inönü stadyumuna uzansa ii olur.. harbiyeyinin farkılı ve güzel bi havası var ama yetersiz geliyo bence... bizi anca stadyum keser.. :)
gizem-akkaş
03-08-10, 12:54
var bileeet yanlşlk olmuuşş ben aldm biletimiii geliormmmmmm bekleeee:D
bende dun biletimi aldım banad dediler en gec bi haftaya biter erken geldiniz iyiki dediler bakalmm yaz okulu yuzunden kacırmıstmm busefer asla kacırmam konseriniii
bende dün duyar duymaz hemen aldım sabırsızlıkla bekliyorum konser gününü :)
of yha üzülsemmi sewinsemmi biz neya:6:pcaz burda ankarayada gelse brdaki hayranları nypacak
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.