PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan u.s remix yakinda

denizarya
01-08-10, 16:18
http://web.mac.com/boxsta1/Pete_Boxsta_Martin_Producer/Discography.html

alt tarafa dogru inin..tarkan var..yeni ingilizce albümde olacak olan sarkilar var ..ayni sitede verilen sarkilar

denizarya
01-08-10, 16:42
bazi arkadaslarimiz indirmek icin link veriyordu..rica ediyorum kimse indirmesin..yoksa ayni ilk come closer albümü gibi olur

twilight
01-08-10, 16:45
Aman Aman(Featuring Wycleff and Filly)
Writ/Prod/Eng/Mixed
Bounce(Featuring Malverde and Filly)
Writ/Prod/Eng/Mixed
Whos gonna love you now
(Featuring Miri ben Ari )
Writ/Prod/Eng/Mixed
Just like that
Writ/Prod/Eng/Mixed
Shh
Writ/Prod/Eng/Mixed
Come Closer
Writ/Prod/Eng/Mixed
In your eyes
Writ/Prod/Eng/Mixed
Over
Writ/Prod/Eng/Mixed

bu şarkılar albümde yer alacakmış...duyurulur... :)

Mega_Star
01-08-10, 17:05
o albüm 2007 de çıkmayacak mıydı ?

Zaza
01-08-10, 17:07
Insallah çikar, ne diyelim =) Ama bencede 2007 yilin projesi ve vazgeçilmis.. Yoksa tum versyon paylasmazdi..

physics
01-08-10, 17:11
Insallah çikar, ne diyelim =) Ama bencede 2007 yilin projesi ve vazgeçilmis.. Yoksa tum versyon paylasmazdi..

kesinlikle katılıyorum öyle olsa internette neden yayınlasın 2007 yılında çıkıcaktı o ama vazgeçmiş görünüşe göre

love_speak
01-08-10, 17:13
arkadaşlar güzel bir haber de bu.bu albümüm çıkması nedense korkutuyo beni,hepiniz biliyorsunuz come closer albümü istenilen başarıyı yakalayamadı acaba bu da mı öyle olacak o yüzden endişeliyim siz ne dersiniz?

denizarya
01-08-10, 17:18
daha 2009 yilinin sonunda albümün belirti tarkan ingizce bir albüm cikaricagini...cikacak yanii...2007 yilinda cikacakti ama tarkani biliyoruz hep gecikmeler oluyor

İZMİRLİ
01-08-10, 17:41
Ben Tarkanın artık ingilizce albüm çıkarmak ve yeniden denemek gibi bir düşüncesinin olmadığını düşünüyorum.

denizarya
01-08-10, 18:00
tabiki de cikacak..adam düet yaptigi sanatcilara para ödedi..p.boxtaya para ödedi..sarkilara para harcandi..ve her repotaginda cikacagini söyledi..cikmasi lazim

smh
01-08-10, 18:12
bunlar yeni bilgiler değilki zaten biliyorduk ama Tarkan başarılı olmak istiyorsa bu şarkılar yetmez Rihannayle düet mesela yada Snoop Doog la büyük isimlerle çıkması lazım ki Tarkan'ın çok tanınmadığı Amerika İngiltere gibi ülkelerde ses getirsin ayrıca Güney Amerika'da kesinlikle albümü çıkartıp Brezilya,Arjantin,Kolombiya,Meksika,Şili,Vezezüell a gibi ülkerde konser vermesi lazım come closer gibi 10 tane avrupa ülkesinde çıkıcaksa hiç çıkmasın gerek yok bence ayrıca hızlı şarkılar lazım why don't we orjınalınden daha yavaş bi amerikalı dinlemez yani daha hızlı ve techo olmalı vs.vs

fatihvefatih
01-08-10, 18:21
Bu albüm yakında çıkacak çünkü yeni internet sitesinde de yer vermiş buradaki bazı şarkılara!!

denizarya
01-08-10, 18:36
ben avrupa da almanyada yasadigmdan avrupalilarin ne tarz müzik dinledigini tabi cok iyi biöliyorum..burda en cok amerikan sarkicilarin sarkilari dinleniyor ve tarkanin sitesinde dinledigim sarkilar heleki whos gonna love you now kesin tutacaktir..alman arkadaslrima dinlettim ve süüüper dediler..ayrica aman aman süper dans sarkiasi olmus...bunlar tutar..iyi bir tanitim ile

Zaza
01-08-10, 18:39
Ben en çok bounce'u sevdim.. Ama tam katilmiyorum.. Ben de avrupadanim ve burda millet kulturel sarki ariyor.. Bu tarzlar uyar mi bilmiyorum.. Ama yeni bounce 100% tutar

smh
01-08-10, 18:43
arkadaşlar tutar da bu şarkılarla grammy alamaz bence

denizarya
01-08-10, 18:50
arkadaşlar tutar da bu şarkılarla grammy alamaz bence

hem tutar diyorsun hem grammy almaz diyorsun ama basarili olursa gercetekn grammy alabilir..ama gercekten cooook basari yakalamasi lazim...zor yani

smh
01-08-10, 18:55
ya tutmak var tutmak var ben Tarkanı amerika'da gramyi eline alıp tüm dünyada adını kazımasını ıstıyorum sende diyosun zaten çok zor diye bende bundan bahsedıyorum geniş kapsamlı çalısması lazım bi dünya turnesi şart yoksa olmaz

yigit
01-08-10, 18:58
Artık bu şarkılarla olmaz.Daha iyi bi prodüktör bulmasıda şart.Ayrıca benim anlamadığım neden ingilizce şarkılarında da Ozan Çolakoğluyla çalışmıyor Tarkan.Buranın müziği her zaman çok ilgi çekmiştir.Zaten yapılan bi işi oraya götürmekle ilgi çekemessin bence.Yeni ve daha güzel şarkılara ihtiyaç var.Yoksa ''Come Closer'' dan farkı olmaz

denizarya
01-08-10, 19:02
Artık bu şarkılarla olmaz.Daha iyi bi prodüktör bulmasıda şart.Ayrıca benim anlamadığım neden ingilizce şarkılarında da Ozan Çolakoğluyla çalışmıyor Tarkan.Buranın müziği her zaman çok ilgi çekmiştir.Zaten yapılan bi işi oraya götürmekle ilgi çekemessin bence.Yeni ve daha güzel şarkılara ihtiyaç var.Yoksa ''Come Closer'' dan farkı olmaz

come closer albümünde bircok sarkinin düzenlemelirini ozan colakoglu yapti zaten...ve iyi bir prodüktörde var zaten..p.boxta martin...asil simdi ozan colakoglu ile calismasin..cünki amerikada yayinlanacak

sally
01-08-10, 19:54
Albüme alinmayan sarkilardi Tarkanin inglizce albüm cikaracagini sanmiyorum

denizarya
01-08-10, 20:03

bu sarkilar iki senelik...ilk ingilizce albümden nerdeyse iki sene sonra yapildi..albüme alinmayan diye bisey yok ki..yeni yapildi..amerka icin istee..

patriot_214
01-08-10, 21:20
Arkadaşlar bu şarkıların hepsi Tarkanın yeni sitesinde var. Yani ingilisce albüm filan yok !

denizarya
01-08-10, 21:21
Arkadaşlar bu şarkıların hepsi Tarkanın yeni sitesinde var. Yani ingilisce albüm filan yok !

ee niye koydu saniyorsun??? albüm var ya var

patriot_214
01-08-10, 21:36
ee niye koydu saniyorsun??? albüm var ya var

Ya ne albümü, albüme alınmayan şarkılar bunlar yani "unpublished", sitede yazılmış öyle !:12::12:

Zaza
01-08-10, 21:43
Ya ne albümü, albüme alınmayan şarkılar bunlar yani "unpublished", sitede yazılmış öyle !:12::12:

Yok arkadasim, "unpublished" sadece daha önce hiç çikmamis "Who's gonna love you know" için yazilmis.. Yani "yayinlanmamis sarki" olarak geçiyor.

Ama yinede album olacagini hiç sanmiyorum.

denizarya
01-08-10, 21:48

yahuu...bu sarkilar albümden iki sene sonra yapildii..bende bir cok video var tarkan kendi diyor ingilizce calismasi var..bitürlü anlatamiyorum yaa...hepsi 2007 yilindan..cikacak iste..anlayan yok ki

denizarya
01-08-10, 23:29
http://www.youtube.com/watch?v=-wfaDEYVRXA 2009

http://www.youtube.com/watch?v=swvXGYK2ais 2007

http://www.youtube.com/watch?v=tdvVnnl1QeM 2009

http://en.wikipedia.org/wiki/Come_Closer_(album)

ayrica hollanda da bir radyo programindada söylemistir ingilizce bir calismasi oldugunu

BUNLARIN HEPSI INGILIZCE ALBÜM ICIN SÖYLEDIKLERI

pare pare
02-08-10, 00:05
tabiki de cikacak..adam düet yaptigi sanatcilara para ödedi..p.boxtaya para ödedi..sarkilara para harcandi..ve her repotaginda cikacagini söyledi..cikmasi lazim

İnanmiyorum ben !

denizarya
02-08-10, 00:40
İnanmiyorum ben !

inanmiyor kimse zaten...ben birseyi bilmeden demiyorum herhalde..ama herkes görcek zaten...

Mega_Star
02-08-10, 02:07
came closer den remix albüm çıkacağını zannetmiyorum ünlü dj lerle çalışıp yeni bi müzik yaparsa işte o tutar

patriot_214
02-08-10, 16:31
inanmiyor kimse zaten...ben birseyi bilmeden demiyorum herhalde..ama herkes görcek zaten...

Ya bi bildigin var , kanıtların varsa söyle bizde belek . Amma yoksa... ))

denizarya
02-08-10, 16:40
Ya bi bildigin var , kanıtların varsa söyle bizde belek . Amma yoksa... ))

birkacini verdim zaten link olarak bakabilirsin..birkac kanit daha vardi ama bulamiyorum...

bounce
02-08-10, 16:48
çıkmasın ben istemiyorum İngilizce bi albüm çıkarmasını.. üzüyorlar sonra Tarkanı. çünkü adam çok başarılı ama ingilizce albümü olunca hemen biniyorlar tepesine. Müzik evrenseldir klişesini yazacağım. nasıl şımarık kuzu kuzu dudu ile tanınıyorsa adımı kalbine yaz öp ile tanınacak. gerek yok bir daha ingilizce albüme. Tarkanın yayınlanmamış en az 50 tane mixlenip mastering yapılmış şarkısı var.
Bence yeniden stüdyoya girmez uzun bi süre. yorulmuş artık. konser furyasında sonra kesin bi tatile çıksın. bu işler kolay değil stüdyo da şarkıları kaydetmek. çok yorucu bi süreç..
Hem ingilizce albüm için Tarkan çok çok uzun bi süre Amerika'da yaşamak zorunda. tanıtımlar konserler felan...nerden bakarsak 4 sene Türkiye'de albüm çıkaramaz Tarkan.. biz Tarkanı alaturka seviyoruz..İngilizce değil. ayrıca konuyu bilmeden çıkarsın diyenler var...Amerika piyasası Avrupa gibi değil. zaten Amerika müzik piyasasının umrunda değil Avrupa.. ayrıca çok külfetli bi iş orada albüm çıkarmak.. ne yapsan para ödüyorsun.. üstelik para da kazanamıyorsun albümden. ki Tarkan 1 trilyon para harcamıştı Come Closer ın yapımı için. klipleri katmıyorum..
Yani anlayacağınız Tarkan ingilizce albüm çıkarsın diyen Tarkan'a kötülük yapmış olur.

cagatayoz
02-08-10, 17:14
çıkmasın ben istemiyorum İngilizce bi albüm çıkarmasını.. üzüyorlar sonra Tarkanı. çünkü adam çok başarılı ama ingilizce albümü olunca hemen biniyorlar tepesine. Müzik evrenseldir klişesini yazacağım. nasıl şımarık kuzu kuzu dudu ile tanınıyorsa adımı kalbine yaz öp ile tanınacak. gerek yok bir daha ingilizce albüme. Tarkanın yayınlanmamış en az 50 tane mixlenip mastering yapılmış şarkısı var.
Bence yeniden stüdyoya girmez uzun bi süre. yorulmuş artık. konser furyasında sonra kesin bi tatile çıksın. bu işler kolay değil stüdyo da şarkıları kaydetmek. çok yorucu bi süreç..
Hem ingilizce albüm için Tarkan çok çok uzun bi süre Amerika'da yaşamak zorunda. tanıtımlar konserler felan...nerden bakarsak 4 sene Türkiye'de albüm çıkaramaz Tarkan.. biz Tarkanı alaturka seviyoruz..İngilizce değil. ayrıca konuyu bilmeden çıkarsın diyenler var...Amerika piyasası Avrupa gibi değil. zaten Amerika müzik piyasasının umrunda değil Avrupa.. ayrıca çok külfetli bi iş orada albüm çıkarmak.. ne yapsan para ödüyorsun.. üstelik para da kazanamıyorsun albümden. ki Tarkan 1 trilyon para harcamıştı Come Closer ın yapımı için. klipleri katmıyorum..
Yani anlayacağınız Tarkan ingilizce albüm çıkarsın diyen Tarkan'a kötülük yapmış olur.

4 sene Türkiyede album çıkarmaması tarkan için kötü olur. Bundan sonra bu kadar ara vereceğini sanmıyorum, vermemelide...

besnihkm
05-08-10, 21:46
bahsi geçen sitede bu 2007 prodüksiyonları arasında yer alıyor. Dikkatli incelemenizi tavsiye ederim.

denizarya
05-08-10, 22:11
bahsi geçen sitede bu 2007 prodüksiyonları arasında yer alıyor. Dikkatli incelemenizi tavsiye ederim.

yaaa hazir albüm..tarkan daha 8 ay önce dedi cikacagini..bi karsi gelmeyin yaa..yuhh artik..cikacak iste

the_answer3535
06-08-10, 00:44
Bence çıkarmaz İngilizce albüm falan.Zaten ben de çıkarmasını istemiyorum.

trkntrkn89
06-08-10, 01:02
yaaa hazir albüm..tarkan daha 8 ay önce dedi cikacagini..bi karsi gelmeyin yaa..yuhh artik..cikacak iste

bende çıkarmasını çok istiyorum ama bu şarkıları yayınladıki çıkarmayacak yani şimdi çıkarmaya çalışsa en az 2 yıl sürer çünkü yeni türkçe albüm yaptı konserler klipler falan 2 yıl gider 2 yıl sonrada bu şarkılar milat olur bu şarkıları sadece boşa gitmesin bi yerde paylaşıyım diye koymuş tarkan bence ama 2 yıl sonra bi daha heveslenip yeni şarkılarla ing. albüm çıkarabi,lir ama bu şarkılarla çıkmaz

nedjohnlansen
06-08-10, 03:54
aşağıdaki bilgiler türkçe vikipedia'dan.

* Tarkan, Hollanda'daki konseri öncesi 22 Şubat 2007'de FunX Radyosu'na verdiği röportajda Come Closer'ı ABD dahil olmak üzere tüm Amerika kıtası ve albümün henüz çıkmadığı diğer Asya ve Avrupa ülkelerinde çıkarmaya hazırlandığını söyledi. Tarkan, bazı şarkıları yeniden düzenlediklerini, biri "Nothing Like You" olmak üzere 3 yeni şarkı eklediklerini söylerken yeni versiyonda bazı sürpriz düetlerinin olduğunu da ekledi.[1]

* Yaklaşık 2 hafta sonra albümün prodüktörlerinden Boxsta kendi internet sitesinde, Come Closerın yeni düzenlemesinde Snoop Dogg, Wyclef Jean, Kid Rock, Miri Ben-Ari ve Malverdenin yer alacağını yazdı.

* Tarkan, Makedonya konseri öncesi 17 Haziran 2007'de bir televizyon kanalına verdiği röportajda, söylenen düetlerden Wyclef Jean, Miri Ben-Ari ve Malverdeyi doğruladı. Snoop Dogg düetinin ise henüz kesinleşmediğini, fakat Snoop Dogg'la buluşup, şarkılarını dinlediklerini, Snoopun şarkıları beğendini söyledi.[2]

* 2 Ekim 2007'de prodüktör Boxsta, internet sitesine albümle ilgili bir haber ekledi. Haberde Tarkan'ın 2 yeni şarkı eklenen albümünü çıkarmaya hazır olduğu söyleniyor. Ayrıca albümün hangi stüdyolarda kayıt edildiği de haberde yer alıyor.[3]

* Aynı sitenin diskografi bölümünde ise yeni düzenlemenin şarkı listesinin bir bölümü yer alıyor. Listede yeni şarkılardan "Who's Gonna Love You Now?" bulunuyor. Ayrıca albümde düet yapan isimler Wyclef Jean (Aman Aman), Miri Ben-Ari (Who's Gonna Love You Now?), Malverde (Bounce), Filly (Aman Aman ve Bounce) ve Verbz (2 Adı Bilinmeyen Şarkı) olarak belirtilmiş.[4]

* Tarkan, Londra'daki Wembley Arena konseri öncesi Mart ayında BBC London FM'e verdiği röportajda albümü çıkarıp çıkarmama konusunda henüz kesin bir karar vermediğini belirtti.

* Tarkan, Türkiye'de konuyla ilgili bilgi vermiyor.

* Söylentiler albümün 2009'da, başta ABD ve İngiltere olmak üzere tüm dünyada piyasaya çıkacağını gösteriyor.

yani albüm rafa kalkmış olabilir. yeni bir bilgi yoksa kesinlikle çıkacak diyemeyiz. hatta muhtemelen rafa kalktı. tarkan londra konserinde, yani metamorfoz'un ilk konserinde kararsız olduğunu açıklamış. düşünün tarkan yeni albümün, çıkmış albümün şarkılarını demo olarak 30 saniye dinletiyor siteden, çıkmamış ama çıkacak albümdeki şarkıları tamamen mi yayınlar? sanmıyorum. bence şarkıların yeni halleri için ödediği para, harcadığı emek boşa gitmesin diye siteye koydu. bu kadar...

hekim24
06-08-10, 06:45
yaw arkadaslar siz bu sarkilari nerden dinliyorsunuz allah askina söyleyin banaaa lütfeeennn

efsane_01
06-08-10, 11:53

Ay Cikarmasin'da Zaten:19:

ASHK'im Cok Yoruluyor Ya...Kendisini Bu Kadar Helek Etmesine Gonlum Razi Olmuyor...Lutfen Kendini Bu Kadar Fazla Yorma Canim, Sen Hele Bundan Sonra'da Bize Gerek Olucaksin...

Evet, Haklisin, Ben'de Istemiyorum...ASHK'im Cok Yoruluyor Ya:19:...

Yapma Ya?...:9:

yani albüm rafa kalkmış olabilir. çıkacak çıkacak diye iddia etmenin alemi yok. hatta muhtemelen rafa kalktı. tarkan londra konserinde, yani metamorfoz'un ilk konserinde kararsız olduğunu açıklamış. düşünün tarkan yeni albümün, çıkmış albümün şarkılarını demo olarak 30 saniye dinletiyor siteden, çıkmamış ama çıkacak albümdeki şarkıları tamamen mi yayınlar? sanmıyorum. bence şarkıların yeni halleri için ödediği para, harcadığı emek boşa gitmesin diye siteye koydu. bu kadar...

Bana Pek Inandirici Gelmedi'de...

fincan
06-08-10, 12:45
ingiltere konserinden sonraydı sanırım moda haftasına gitmişti 2010 başı olabilir yada 2009 sonu orada da albüm çıkaracağını söylüyor ingilizce belki bu şarkılarla belki başka şarkılarla ama niyetinde hala var sanırım. Bekleyip görelim bence yayınlanmamış şarkıyı bende beğendim çok hareketli bi çıkış şarkısı olmasa da hoş şarkı

hekim24
06-08-10, 13:19
arkadasalar siz bu sarkilari nerden dinliyorsunuz sordum cevapda vermediniz lütfen bisey yazin nerden dinleyebilirim

denizarya
06-08-10, 23:09
arkadasalar siz bu sarkilari nerden dinliyorsunuz sordum cevapda vermediniz lütfen bisey yazin nerden dinleyebilirim

tarkanin sitesindee...önce üyü olam lazim sonra t.zone diye bir bölüm var ordan dinleyebilrisn

hekim24
07-08-10, 02:04
Whos gonna love you now SARKISII COKKKK GÜZEL ADMIMI KALBINE YAZ REMIXDEN SONRA EN BEGENDIGIM SARKI Whos gonna love you now SÜPERR YAAA SÜPERRRRRRR.ISTE TARKAN BÖYLE SARKILAR YAPMALIII ASLANIM BENNNIIMMMMM

denizarya
07-08-10, 02:08
aynen hekim...gercekten o sarki bomba tam RnB tarzinda...böyle bir sarkiyi sizce cikarmaz miii????? tabi ki cikaracak

hekim24
07-08-10, 02:14
kesinlikle cikarmasi lagzim kesinlikle.BAGZILARI YOK CIKARMASIN YOK YAPAMAZ DIYOR NEDEEMEK YA TARKANIN COME CLOSER ALBUMU GIBI VARMI YA HELE HELE LOVE SPEAK AMAN AMMAN MANYAK SARKILAR ADAM REKLAMLARINI YAPAMADI,"2006da viyanaya geldi 500bin kisi izledi nedemek ya:)bence yeniden ingiliszce album yapmasi lagzim ayni Whos gonna love you nowsarkilariyla tam avrupa sarkisi olmus BENIM COK COK HOSUMA GITTI ILK DINLEDIGIMDE SOK OLMUSDUM MANYAK BI SARKKIIIII TARKANA INGLIZCE COK YAKISIYOR

Whos gonna love you nowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
KIM TUTUAR SENI KING OFFFFFFFFFFFFFFFF TURKISHHH POPPPPPPPP

jetaime
07-08-10, 02:21
Insallah cikacak bu album guzel olacak kesin
keske bir david guetta onun remix yapsaydi bir fransiz kan vericek albuma ahhhh

Mega_Star
07-08-10, 02:35
david guetta paul okaenfold benny benassi :D tabi reklamda olur hem böyle büyük dj ler yapsa mixi

denizarya
07-08-10, 03:11
tarkan zaten bircok sürprizi oldugunu belirtmisti...sürpriz kislerlen düet yapacakti bakalim...bence cikarsin kesinliklee..sadece avrupaya degil türkiyeyee göstersin nasil ingizce söyledgini

devilmaycry11
07-08-10, 09:53
sadece tek şarkı değişik, diğerleri hepsi come closer de olan şarkılar, bende haber diye bakıyorum ya (:

xurush'nine
07-08-10, 13:37
Aslinda album cikarsin dunyada unune un katsin(sartlar musaitse!)- bunu hangi hayran cani gonukden istemez ki..
Ve kisin Amerikadayken bir kac raportajinda ingilisce album ola bilir de dedi..Ileride ne olucagi ne malum?Ve de Tarkan bu bakarsiniz kafasina koyar ve cikari veriri her engele her maniye ragmen ingilisce albumunu de.. :)
Ama acikcasi sitesinde yayinladigi sarkilari albumune koyacagi bana da pek mantikli gelmedi..
Hayirlisi onun icin en hayirlisi diyelim..

leyla
09-08-10, 17:52

aynen sana katiliyorum.tarkan yine turkce sarkilariyla listeleri alt ust edebilir yani ingilizce albume hic gerek yok bence.
zaten simarik sarkisi tum dunyada ses getirdi.yine tum dunyada turkce sarkilarla ses getirebilir

leyla
09-08-10, 17:59
tarkan.com da uye olamiyorum safa buyutemiyorum ne yapmam lazim?

denizarya
09-08-10, 18:14
sadece tek şarkı değişik, diğerleri hepsi come closer de olan şarkılar, bende haber diye bakıyorum ya (:

tarkan ingilizce albüm cikarsa bile eski albümün remixini cikaracak..heryerde yazio..adi üstünde come closer U.S remix biraz bilgilendirseydin kendini..

hekim24
10-08-10, 06:52
bence come closer albümü süper ötesiydi..karmadan sonra en begendigim albümüydü
belkide avrupada dogup büyüdügün icin bana öyle geliyordur:)
ama kesinlikle 1numara album burda viyanada burda müller marketi var media markt gibi ya birak mülller marketini nereye gidersen git heryerde tarkanin albümleri var
tarkanin kil oldum albümü bile var
TARKAN BUDUR ISTE BIRNUMARADIR VE ÖYLE KALACAK
NE OLURSA OLSUN OY OY EMINEM DESE BILE BIR NUMARA
INSALLAH BIKEZ DAHA INGILIZCE ALBÜM CIKARIR INSALLAH
TARKANA COK YAKISIYO COOOKK
AMAN AMAN AMAN AMAAAANNNN:)LOVE SPEAK JUST LIKE THAT
DONT LEAVE ME ALONE DAHA NICE SARKILARI MANYAK BU SARKILAR MANYAKKKK

ve tabiki DAHA YENI DINLEDIGIM
WHOS GONNA LOVE YOU NOWWWWWWWWWWWWWW:)
SÜPER BI SARKI SÜPERRRRRRRRRRRRR

Ayni backstrett boys belki hatirlarsiniz onun sarkilarini biraz benzettim tarkanin whos gonna love you now:)

asd1234
10-08-10, 18:26
Ben pek umutlu değilim yeni bir ingilizce albümün çıkacağıdan,hele hele "yakında" sözcüğü Tarkan için 1 ila 10 yıl arasında değişen bir zaman zarfı ifade ederken :D Hem daha Adımı Kalbine Yaz çıkalı 1-2 hafta oluyor,ona çekilecek klipler, hatta belki -inşallah- yeni konserler filan var sırada..Ama Tarkan bu,belli olmaz.

uniqe
11-08-10, 06:43
don't leave me alone parcasına paul oakenfold remix yapsın ortalıgı sallasın, yıksın. Ah Ahmet Ertegün hayattayken bunun kıymetini bilip tamamen ona bıraksaydı kendını Tarkan cok farklı yerlerde olabılırdı suan.