Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Tarkan Beni Bağlamaz''
Az önce Show Tv'de pazar sürprizinde Tuğba Ekinci yeni albümünü çıkarmış onu gösterdi...
''Tarkanla aynı zamanda albüm çıkardınız,Ajda Pekkan bile albümünü erteledi..Siz ne düşünüyorsunuz'' sorusuna ''Tarkan markan beni bağlamıyor
yani o kadar iddialiyim'' dedi..
Yorumlar sizden... :19:
Yakisikli89
01-08-10, 12:50
Ne diyiim ki. Tarkan'dan sarki isterken istiyorlar, sonra nankörlük böyle diz boyu ..
devilmaycry11
01-08-10, 12:55
dilli düdük bunlar (:
**MegaStarkan**
01-08-10, 12:56
Gereksiz insanlarin dili hep uzun olur :)
İki kıç sallamaya "salya akıtan ayıoğlu ayılar" varken bu ülkede Tuğba Ekinci gibilerin her zaman bir iddiası olur.
tarkan ile ayni zamanda cikarmasaydi bile..onun albümü sanki satacak mi yaa...koca sibel canin ebru gündesin albümler en fazla 200 bin satiyor..onun kac satacak yaa
Seni kimse bağlayamaz be yavrum..O derece yani..
tarkan bir dağ acaba senin dediklerin tarkana işlermi tabiki hayır o dün akşamki konserin coşkusundadır hala duyacağını sanmam ki tarkanın seni bağlamasını eminim çok isterdin:14::28:
Evet Ben'de Izledim Ama Sonuna Kadar Diyil...Yani Pek Bi Shey Anlayamadim...Tuqba Ishte, Her Kes Alishik Onun O Shimarik Tavirlarina...
işinn komiK tarafıda o iddiaLı oLsa kaç yazar .. ?
Sen bizi çok bağlıyosun sanki, kendini ne sanıyosa
kimse albüm çıkarmasa tek o çıkarsa ne olacak ki..?
love_speak
01-08-10, 17:09
ya bırak ya şunun iddiasından nolur kalitesiz saçma şarkılarla yine çıkar.
aykutcan35
01-08-10, 17:39
albümü 3 haneli rakamlara ulasırsa dua etsın bu kadın :D
Bende izledim kendini bir sey saniyor . . .
xurush'nine
01-08-10, 19:14
Konusmasini bilmiyor bu kiz..Iyi kiz da(bi de azeri!) ama aklina geleni konusuyor iste..
patriot_214
01-08-10, 21:25
İt hürer, kervan geçer ))
gizem-akkaş
01-08-10, 22:04
:28::18: of çok güldm sen kmsn kızım yaa ne sanıosn acaba kendnii:D
her tarafimla guldum cok :28:
''Boş teneke çok ses çıkarır''
gündemde kalma çabaları işte.eğer bu söylediğine gerçekten kendide inanıyorsa acilen profesyonel yardım almalı.
Her üyeden de bi atasözü.. Maşallah..
İki kıç sallamaya "salya akıtan ayıoğlu ayılar" varken bu ülkede Tuğba Ekinci gibilerin her zaman bir iddiası olur.
bu lafın üstüne kurulack cümle yok.çok doğru kaonuşmuşsun.böle kendilerini "sanatçı"zannediyolar işte sonra !
:) tuğba ekinciyi mi tarkan bağlamazz:))) tarkanı tuğba ekinci bağlamaz be:D
karma_elcin
02-08-10, 21:04
ahahahaha cok komik :D
Bencede Tarkan Zaten Bir Numarada ekinci ne yapsın garibim tarkanın ismini kullanarak kendince reklam yapmaya çalışıyor :):)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.