Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkaaaaaaaan:)
ben constantine john constantine.herkese selam..
love_speak
28-07-10, 03:08
selam constantine napyn:))))) hoşgeldin kardeşim formumuza iyi vakit geçireceksin emin ol. bu arada ismi volkan o sölemedi ben söyleyim bari:)
love_speak
28-07-10, 03:09
gerçi köşede yazıo ama:))))
teşekkür ederim love speak.senin gibi sıcak kanlı insanların bu forumda bulunduğunu görmek güzel.evet adım volkan.35 yasında değilim ama:)izmirliyim 23 yaşında constantineye benzıorum:)
fatihvefatih
28-07-10, 03:11
hoşgeldin volkan iyi eğlenceler :))
love_speak
28-07-10, 03:15
teşkkr ederim kardeşim tekrar hoşgeldin:)
tesekkur ederım fatıh kardesım cok nazıksın..
hoşgeldin volkaaaaaan
http://img716.imageshack.us/img716/5757/rtrtetvs6fc61.gif (http://img716.imageshack.us/i/rtrtetvs6fc61.gif/)
tarkan_mania
28-07-10, 11:06
Tarkancoll'a HoşgeLdiniz :-)
:22:
merhaba hos geldin
benim adim elodie
teşekkür ederim gülcan hoşbulduk..
hosbulduk elodie.bende volkan.tarkan manıa hosbulduk:hepınısızı sevıorum valla:)
xurush'nine
19-09-10, 17:15
evet adım volkan.35 yasında değilim ama:)izmirliyim 23 yaşında constantineye benzıorum:)
Merhaba Constantine kardes, ay pardon Volkan..:) Ben Xuraman, 40 yasinda degilim demeyi cok istredim ama ne yazik ki 40 yasindayim.. Nahcivanliyim ve Tarkan'a benziyorum(dediysem yani azicik ucundan - no panik;)))
Ilk geldiginde tanizmamiz icin firsatim olmamisti simdi sana hosgeldin diyorum!Burda iyi vakit gecirmen dileklerimle..
:23:
Aramıza ve Tarkan coll ailesine hoş geldin doğru adresdesin:29:
Merhaba Constantine kardes, ay pardon Volkan..:) Ben Xuraman, 40 yasinda degilim demeyi cok istredim ama ne yazik ki 40 yasindayim.. Nahcivanliyim ve Tarkan'a benziyorum(dediysem yani azicik ucundan - no panik;)))
Ilk geldiginde tanizmamiz icin firsatim olmamisti simdi sana hosgeldin diyorum!Burda iyi vakit gecirmen dileklerimle..
:23:
xuraman yazdıkların için teşekkür ederim.40 yasında olmanın yazık bi tarafı yoktur ya neden ne yazik ki diosun.en az sende bizim kadar enerjiksin yoksa bu forumda ne işimiz var demi?hosbulduk öpüyorum seni azıcık tarkana ucundan benzeyen yanaklarından....
Aramıza ve Tarkan coll ailesine hoş geldin doğru adresdesin:29:
tesekkur ederım sizleri büsbüyük öpüyorum
adını_kalbime_yazdım
21-09-10, 11:59
Hoş geldin volkan arkadaşım
Hoş geldin volkan arkadaşım
merhaba arkadaşım hoşbulduk klipteki en dikkat çekici resmi almışsın bravo bende çok beğendim o bakışı
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.