PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Korsan albüm linkleri !!!

mage
28-07-10, 00:43
Arkadaşlar yarın '' Adımı Kalbine Yaz '' çıkıyor. Ancak albüm çıktıktan 1-2 saat sonra internet sitelerine linkleri düşüyor. Bu linkleri şikayet edebileceğimiz bir yer var mı? Eğer böyle bir yer varsa korsan timi kurulsun istiyorum forumda seçilmiş 5-10 kişi bu linkleri arayıp tarasınlar şikayet edelim. Tarkanımızın emeklerini boşa gidermeyelim

levent_taka61
28-07-10, 01:01
indirdikten sonra şikayet etmiyelim lütfen indirmeden önce edelim..

denizarya
28-07-10, 01:02
bence de..ben bircok site biliyorum..nereeye sikayet etmeli napmali

fatihvefatih
28-07-10, 02:12
indirdikten sonra şikayet etmiyelim lütfen indirmeden önce edelim..

nasıl yani yoksa sen korsan mı indireceksen!!

bounce
28-07-10, 02:19
Bence sadece zaman kaybedersiniz.Bi yaptırımı olmaz. bilinçlilik gerekir..
mesela ben Tarkan'ın Ölürüm sana albümü indirdim. (durun hemen yüklenmeyin kasedini aldım ama kasetten mp3 e şarkı atacak bi teknoloji yok..) girdim forumun bi tanesine
en üstteki arkdaş linkini vermiş. buyrun burdan indirebilirsiniz diye.. diğerleri hemen yazmış altına cevabı...''kardeş emeğine sağlık''
anladınız sanırım...

trkntrkn89
28-07-10, 02:36
mesela ben Tarkan'ın Ölürüm sana albümü indirdim. (durun hemen yüklenmeyin kasedini aldım ama kasetten mp3 e şarkı atacak bi teknoloji yok..) girdim forumun bi tanesine
en üstteki arkdaş linkini vermiş. buyrun burdan indirebilirsiniz diye.. diğerleri hemen yazmış altına cevabı...''kardeş emeğine sağlık''
anladınız sanırım...

aynen katılıyorum zaten alacak olan alıyor nette indirecek yer bulamayınca gidip cd alıyım demiyor kimse hatta albüm tutmadı gibi bile gözükebilir,bilinçli olanlar alıyor zaten...

Zaza
28-07-10, 02:53
Bence gereksiz.. Artik millet indirmese bile Youtube den dinliyebiliyor.. Veya bunun gibi sitelerden.. Yani gereksiz, imkani olan ve emege saygili olan alir.. Netten indiren kendi bilir..

princeofpersia
28-07-10, 03:48
Onu bunu anlamam ben iki adet cd alacam ben tarkan için büyük destek bu şekilde onun dahada yükselmesine yardımcı oluruz:24::22::29::17:

Zaza
28-07-10, 03:58
Işin gerçegi kendisine birden fazla album alma fikride pek hoşuma gitmiyor.. Simdi başkasına alırsanız hediye olarak tamam ama sırf satişlar yüksek olsun diye fazladan album almak bana göre, kusura bakmayın lütfen, ama çok saçma geliyor.. Dünyada bu kadar fakir, yoksul insan varken boş yere böyle para harcamak dogru gelmiyor.. Tarkan çok yardım sever ve insan sever bir kişi, bence bu dediklerime katılırdı..

DaLy
28-07-10, 04:02
Işin gerçegi kendisine birden fazla album alma fikride pek hoşuma gitmiyor.. Simdi başkasına alırsanız hediye olarak tamam ama sırf satişlar yüksek olsun diye fazladan album almak bana göre, kusura bakmayın lütfen, ama çok saçma geliyor.. Dünyada bu kadar fakir, yoksul insan varken boş yere böyle para harcamak dogru gelmiyor.. Tarkan çok yardım sever ve insan sever bir kişi, bence bu dediklerime katılırdı..
Hem üçer beşer albüm alınıp hem de fakir fukaraya yardım yapılabilir nihayetinde..Ayrıca bi de şöyle düşünmek lazım;aldığımız üç beş albümün parası bir şekilde zor durumda olan insanlara ulaşıyo..Yani Tarkan sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığı sürece(ki alıcaktır) boş yere para harcamak diye bir şeyin söz konusu olmadığını düşünüyorum..

Zaza
28-07-10, 04:05
Evet sende haklisin kardesim, ama iste daha çok imkani kisitli olan arkadaslar için yazdim, yoksa tabiki Allah daha da çok versin imkani olan bol bol alsin :) :)

nedjohnlansen
28-07-10, 05:13
o siteleri şikayet edebilirsiniz fakat yaptırım en erken 1 ay sonra oluyor. eskiden böyleydi, şimdi nasıl bilmiyorum. hatta bildiğim bir mp3 sitesi en az 5 kere isim değiştirdi. yeni isimlerini de eski site henüz açıkken yayınladılar. yani birisini kapatsan, diğeri zaten hazır oluyor. bu işin önüne geçilemez, çok zor. zaten bunun önüne geçilebilse bu kadar şarkıcı var, film çeken insan var, çoktan buna dur derlerdi. indirecek insan indirir, bu iş insanların kafasında bitiyor.

meryem_17
28-07-10, 10:20
Bencede engel olalım arkadaşlar ''TARKAN İÇİN KORSANA HAYIRR'' dielim.''Emeğe saygı gösterelim.''

jetaime
28-07-10, 23:29
anladınız sanırım...

bende sana katiliyorum zaten ben oyle dusunuyorum

ben pariste yasiyorum ve bizde sadece sali gunu falan filan gelcek eee ne yapicam boyle mi durucam siz dinlebilirsiniz bende yok mi ??
o zaman indirecem ve sali gunu alcam o kadar kolay belki herkes benim gibi yapmicam ama bende bu album dinlemek istiyorum benim i phone da koymak istiyorum sabah yollarima dinlemek istiyorum
olmaz mi ??

bide benim bilgisayar cd player yok netbook var bende nasil koyacam onda ??