Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Ağustos'da Tarkan ile bulşma fırsatı...
TarkanColl
27-07-10, 21:52
1 Ağustos Harbiye konserinde Tarkan ile buluşma yapılacaktır...
Bu buluşmaya katılmak isteyenler bu konu altına yazabilirler. Buluşmaya sınırlı sayıda kişi katılacaktır. TarkanColl.com da rütbesi olanlara ve forumda katılımı fazla olanlara öncelik tanınacaktır...
Buluşmanın başında İstanbul temisilcimiz badboyserkan ve Ankara temsilcimiz hilfa olacaktır...
Detaylar daha sonra bu başlık altına yazılacak...
Ebrucum ben bu bulusmaya katilmak isterim.. Gokhan Eskalen :)
ilk üyelerdenim ama çok faal diilim forumda..ama yinede katılmak istiyorum ebru :22:
31 temmuzda da buluşma olsuN. İzmir'den gelicez yaa :)
Öncelikle böyle bir imkan sunduğunuz için Tarkancoll ve Ebru Abla'ya teşekkürler..
Bende çok isterim Tarkan'ı görmeyi o gün konsere gelicem.. Eğer olursa harika.. Şimdiden teşekkürler..
Bende çok istiyorum tarkanla tanişmayi .... Serkanda da taniyor zaten beni...elimden geldiği kaadar bütün istanbul tarkan faliyetlerine katildim ama daha hiç tanişamadimm onunla tanişmayi çook istiyorummm LÜTFENNN BANA YARDIMCI OLUNNNN :29::29::29:
1 ağustos konserine bende geliyorum bi arkadaşımla oda tarkan hayranı bende eğer böyle bişey olacaksa mutlaka fırsat tanınmasını çokk isterim
31 temmuz için olsa süper olurdu ama 1 ağusts için de bilet alabiirim.. Alabilirsem (inş. yarın bakıcammmm) gelmek çokkk isterim..Trkanın ist.daki çoğu aktivitelerinde varım..Arkadaşlarda tanırlar zaten bizi..Ablamla ikimizi..
xurush'nine
28-07-10, 00:05
Ben katila bilemem ... :6: ama bilir miyim? ;) :19:
ben katila bilemem ... :6: Ama bilir miyim? ;) :19:
bende yaaa cok uzgunum :6::6::6: Beraber msn de olacaz caniskom
Ben Cihan Korkmaz... Konu Tarkanı görmekse babamı tanımam!! bunu söyleyecğim... bazı üye arkadaşlarımızda Tarkancoll kimlik kartları var... bunlardan bi tanesine ben sahibim Serpil'in ve Ebru'nun sayesinde.
levent_taka61
28-07-10, 00:23
ben gelmek isterim ayrıntılar nedir... zaten leventte sınavda olucam saat 12:00m da bitiyor sınavvımm
fatihvefatih
28-07-10, 00:40
Bende Tarkan'ı görmek istiyorum Ebru ne olur bana yardımcı ol, çok istiyorum bunu çooookk!! Adım Fatih Asan (...):))
ben de isteyimmm:((3 kere tarkan konserine gittim hep uzaktan baktım onunla tanışmak sarılmak benım ütopyam hayalim biliyorm olmıcak inancımı yitirdim artıkın
gizem-akkaş
28-07-10, 00:50
yaaaa keşkee bende ggelebilsem ama malesef konserine bile gelemiorumm:(((( çok istiorm onu görmeeeek:(((
arda_sirius
28-07-10, 00:51
1 Ağustosdaki konser için Mersinden geliyorum. Ebru hanım bu kadar uzaktan gelen birinin ricasını kırmamanızı isterim...bu buluşmaya katılacak arkadaşlara ve tabiki Tarkan'a Mersinimizin güzide yiyeceği olan CEZERYE getireceğimden şüpheniz olmasın:) Hem arkadaşlara hemde Tarkan'a konser öncesi enerji depolatacağım:):)
Bende gelmek istiyorum zaten nerden ne yaparım da Tarkan'ı görebilirim diye kovalıyordum :) Beni de unutmassınız umarım . DnR imza gününde Tarkan'dan elimde kalan hiç bi somut hatıra yok maalesef.Fotoğraflarım hafıza kartı bozuk olduğu için silinmişti.İmzalı Metamorfoz albümümde eve gelen küçük çocuklar tarafından bertaraf edildi.Kaç kişi gelebilcek ?
Tarkanla 1 ağustos'daki buluşmaya bende katilmak istiyorum. Sevgiler
biz ankaradan gelicez 31 için bişeyler yapılamaz mı :6:
Ben de katılmak istiyorum Ebru abla. Biletim 31 temmuz için,ama 1 ağustosta da eğer konser öncesi olacaksa buluşma, gelmeye çalışacağım.
ah ah simdi türkiyede olmak vardi:6:
ottoboys34
28-07-10, 02:56
Bende katılmak istiyorum Ebru biletim 31 temmuz'a ama nasıl olacak bilgilendirebilirsen sevinirim..?
devilscream
28-07-10, 03:54
Ben de gelmek istiyorum,Enes Çelik...
Ama ben daha önce bikaç kez görüşme şansı yakaladim
Görüşemeyen arkadaslarin benden daha öncelikli olmasini istiyorum:)
:6:giden arkadaşlar benim içinde eğlenin bikerede benim için tarkaaaaaaaaaaannn diye bağırın olurmu:6:
biz ankaradan gelicez 31 için bişeyler yapılamaz mı :6:
Evet biz 31 ine ta Ankara'dan geliyoruz öğrenci harçlıklarımızla.Biri Tarkana iltebilirmi mesajımızı:)
:6::6::6:Gidnlere ii eğlenceler şimdiden benim yerimede eğlenin megastarımızın konserin tmmı :6::6::6: offff yhaaaa bendeee gitmekkk istiommmmmmmmmmm.
bende ismimi yazmamışım msj göndermiştim ama tuğçe günak.
Gidenlere iyi eğlenceler...Ben gelemiyorum...Olsun,sizin yerinize seviniyorum... :)
ankaradan gelcem hande ben. Serpiller beni karşılayacak..
Kusura bakmayinız mütevazi olamayacagım madem böyle bi fırsatımızda var kaçırmak istemiyorum görmek istiyorum! :D
ayy inanmiorummmmm tarkan vee buluşmaa:))) yaaaa 31 olsnn ltfeeeeennnnnnn..herkes içnn daha uygunnnn.bndeee blşmak istiorummm nolurrr megastar tekk hayalimmmmm.tekk istegimmm..tarkannn sc sccccccccccccsssss..
tarkannn sana ulşmak bii hayal gbide olsaaa seni sewiorum...
tarkankolik1972
28-07-10, 14:43
:17:çookk sevindim ben de Rizeden geldim .Ankara Tarkancoll buluşmasına da gitmiştim.konser için istanbula ve ne olur bende Tarkan ile görüşmek istiyorum :6:adım Özlem Demirçelik:29:
tarkaaaaaaaannnnnnnnnnn iyki varsnnn
sengibisidünyayagelmez
28-07-10, 17:39
ben çoktan 1 ağustos için biletimi aldım, zaten görüşmek için çabalarda bulunuyordum bu harika oldu yaaa:)))) serkan duy sesimiiiiiiii:)))) ne gerekiyosa hemen yapalım!
1 ağustos içinde biletim tamammm lütfennnn bende tanışmak çok isterim her yerde varım ist.dakilerdee harbiyeyede gelip tanışmak çok isterim ablamda....
megastarmert
28-07-10, 19:26
Bende bu buluşmada yer almak istiyorum.Beni bu buluşmaya götürün her dediğinizi yaparım.Ben Tarkan için ölürüm lütfen!
bende istiyorum.bilet alıcaktım kalmamış sadece merdivenlerde boş yer warmış.beni de alın lütfen
yaaaa tarkanlaa buşuşmakk tek hayaliiiimmm lütfenn yardimmmmm edrseniz memnun olurumm...herkese tesekkrlerr oo bnmm herseyim yaa herseyimmm..
ersen19072
29-07-10, 15:42
1 ağustosta orardayımda nasıl katılacagız ne bilgilendirme war ne bişey.???
ersen19072
29-07-10, 15:48
ismim (ersen erkan) 1 agustosta orada olacagım yetkili arkdaslara şimiden tskkrler.... umarım bende olurum..??
denizmavisi
29-07-10, 18:18
konsere gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve Tarkanı yakından görecek arkadaşlar bizim yerimize de sarılıp öpün:)))
ersen19072
29-07-10, 21:48
adminlerimizin kararı bakalım inşallah....
TARKAAAAAN, Beni'de Al Yanina....
ben tarkanla tanışmayı çoook istiyorum:10::10: istanbuldaki bütün faliyetlerde konserlerde fan buluşmalarında vb. hep varım beni genelikle istanbuldaki fanlar tanır ayrıca kardeşimide ... ama daha hiç tanışamadık tarkanla ebru ablacım bize böyle bi fırsat verirsen çok mutlu oluruz ben simge kalyoncu kardeşim özge kalyoncu .....:29::29::29::29:
ebru,hakan,serkan istanbul dan tuğçe ben.beni unutmayın lütfeeeeeeennn
sengibisidünyayagelmez
30-07-10, 00:49
ayrıntılar ya da kimlerin görüşebileceği ne zaman açıklanacak, kalp hastası bi insanım bana yapmayın etmeyin bunu:( 2 sene geçti onu ilk görüşümden bu yana.. bi görsem yine ilk aşkııımmmmmmm diyip atlayacağım boynuna, onunla ağlayacağız beraber karşılıklı:) offff hayali bile tüylerimi diken diken etmeye yetio yaaa
ersen19072
30-07-10, 11:58
ewet acıklayın adminlerim...... plss....
:6::6::6::6:bende istyorum ama gelemiyorum
şansım varsa ben o'na talibim :19:
beni de unutmayın buluşma günü için
bizide unutmayın lütfen:(
pdrlütfiye
30-07-10, 14:50
offff bu çok güzel bişey yaaaa... ama ne yazık ki benim öyle bir fırsatım olmayacak. ben istanbulda değilim çünkü. keşke orada olabilseydim... çok üzgünüm. insanın hayatına renk katabilecek fırsatları yakalayamaması çok acı gerçekten...
pdrlütfiye
30-07-10, 14:52
umarım bende bir gün bu mutluluğa ulaşırım. her şeyden çok istiyorum bunu...
**MegaStarkan**
30-07-10, 15:15
Merhaba arkadaslar,
temsilcilerimize secmis oldugumuz üyeleri bildirdik. Temsilcilerimiz bu üyeler ile iletisime gecicektir. Bu sürec kolay olmadi, gönül ister ki herkes bulussun fakat sinirli bir sayi oldugu icin üst yönetim bazi arkadaslarimizi secemedi, kimse darilmasin nice bulusmalar bundan sonra insallah olucak.
Sevgiler
TarkanColl FanClub | Yönetim
sengibisidünyayagelmez
30-07-10, 16:56
keşke burdan da isimleri duyursanız, merak içindeyiz
arda_sirius
30-07-10, 18:43
lütfen isimleri buradan da duyurun böylesi daha sağlıklı olur...
badboyserkan
30-07-10, 19:02
Bulusma etkinligine katilacak olan uyelerimize ozel mesaj olarak durum iletilmistir.Bu etkinlik hakkinda Ozel mesaj iletisi alan uyelerimiz bulusma hakkini kazanmis demektir.
31 Temmuz konserindeyim o gün atlanıp niye 2. güne aldınız buluşmayı merak ettim
çünkü Tarkan biletleri biletx. te halka sunulduğu gün ilk alanlardanım C.orta bloktan en güzel yerden bilet almak için günlerce o günü beklemiştim
ozaman 1 ağustos konserinden haberim bile yoktu :(
hızlı hareket etmek ilk kez hata gibi gözüküyor
isimleri acıklarmısınız kim haketmiş buluşmayı herkesin görmesi lazım
haketmemişim demek ki . Ne diyelim sağlık olsun . Aktif olmak buluşmalara gelmek fayda etmiyor anlaşılan
ya tarkannn seni görömek istiorum sadece bir kere yaa...vurgununum haberin yokk:((( scs nolurr ya:))
Arkadaslar bizleri unutmayin Resimlerinizi bekliyoruz.
sarıpapatya
31-07-10, 13:54
rütbem gitmiş ama olsun :)) valla nası isterim ama anca evden izlerim ben ikizlerimle baksana buraya bile zor geliyorum:)) allahtan albüm iş yaparkende dinleniyo:)) seneye iki oğlumla gidicem konsere inşllh:)) gidicek olanlara şimdiden ii eğlenceler slm söleyin....
bende istiyorm katılmayı ama bilet kalmamış.bana da yardımcı olun.bilet bulabilirmiyim
müjde kaptan
31-07-10, 17:54
yeni üyeyim ama çok istiyorum katılmayı
aşkımm tarkaan
31-07-10, 21:00
forma yeni üyeyim ama bende tarkanla tanışmayı çok isterim onu çok seviyorummm :):)
megastarmert
01-08-10, 18:31
Bende katılmak istiyorum daha ka kere yazıcam :)
Ben FACEBOOK fanlarındanım ama ayrımcılık olmasın bende katılmak istiyorum
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.