PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan peta icin konusuyor...bunu galiba görmediniz

denizarya
24-07-10, 20:58
DAHA INGILIZCE ALBÜMDE VAR:17:

http://www.youtube.com/watch?v=tdvVnnl1QeM

http://www.joost.com/3c91v3wf/#/?noScroll=true&video_info=3c91v3wf

youtubta izleyemeyenler icin

trkntrkn89
24-07-10, 21:11
mart 2010 da bitircem demiş albümü:D inşallah ingilizce albümde çıkartır çünkü çok iddialı konuşuyor ben herşeyden çok ing. albümü bekliyorum ve başarılı olmasını istiyorum...jay leno da hakkında konuşulmasını istiyorum how i met your mothera konuk oyuncu olsun istiyorum ne eksiği var enrique iglesias dan bilmem belkide çok şey istiyorum ama tarkanın türkiyede serdar ortaçla falan yarışması beni hiç heyecanladırmıyor çünkü burda olduqu sürece birileriyle kıyaslanacak, tabi türkçe albüm bu kadar uzun sürdüyse ing. 5 yıl sürer heralde 2015 falan elimizde olur o zamana da tarkan yaşlanmış olur:7: yani kendi hayallerimi suya düşürmüş oldum..

denizarya
24-07-10, 21:15
evet aynen daha ingilizce bir albüm vaar..hadi bakalim oda ins cikar

smh
25-07-10, 03:16
tarkan daha türkçe albümü bitirsinde:D çok agırdan alıyor o hazırlayana kadar şarkıların modası geçıyor baska saundlar moda oluyor single çıkartsın ılla 15 sarkıya gerek yok yanı

pare pare
25-07-10, 22:36
Bakali, nolucak tesekkurler vidyolar icin

Yakisikli89
25-07-10, 22:52
Bence o heyecanla öylece söylenmis birsey. Sonucta orada ingilizce bir röpörtaj veriyor ve yurtdisinda birseyler yapma cabasinda oldugunu götermek istiyor. Sahsen ben Tarkanin önümüzdeki bes alti yil ingilizce calisma yapmiyacagini düsünüyorum.

haskimm
25-07-10, 23:58
ne alakası varya heyecanla ılk kez mı tarkan amerıka tv te cıkıo sankı heyecandan öyle konuscak.Tarkan bu kasada belkı ıngılızce sarkılarınıda saklıodur.

Yakisikli89
26-07-10, 00:16
ne alakası varya heyecanla ılk kez mı tarkan amerıka tv te cıkıo sankı heyecandan öyle konuscak.Tarkan bu kasada belkı ıngılızce sarkılarınıda saklıodur.

Isterse yüz kez ciksin kamera karsisina. Her zaman heyecan vardir kardesim! Onu birak. hatdaha gecenlerde ingilzce albüm cikarasim yok artik demisti.
bravo

denizarya
26-07-10, 02:40
bence bu sene gelir bir de ingilizce albüm yada maxi single

haskimm
26-07-10, 03:00
inşaallah tr albumden sona şart

xurush'nine
26-07-10, 07:41
Sacmalama! Dur! Tesekkur ederim.. :18:

Ben ilk defa seyr ettim tesekkur ederim! :22: Eglenceliydi..

Ingilisce albumune gelince ;

Hatirlarsaniz Tarkan Nyu-York'tayken bir geceye katilmisti hani ve raportaj vermisti -Tarkan Interview at NYC Fashion Week

http://www.youtube.com/watch?v=-wfaDEYVRXA

Iste bu raportajinda da ingilisce album ola bilir diyor..

ece**
26-07-10, 12:11
tarkan o sayfayı kapattı bence.ing albüm sanmıyorum bidaha yapsın ha yaparsada 2016-2020 arası anca elimize geçer heralde:19:

DaLy
02-08-10, 18:47
İlk kez izledim..Saçlar dehşet..=)
Teşekkürler.

denizmavisi
02-08-10, 19:23
bence ingilizce albümle uğraşmamalı ona harcayacağı vakti kaliteli Türkçe şarkılar hazırlamaya ayırsın,hepimizin gördüğü gibi come closer albümü dünyada ne şımarık ne de şıkıdım kadar etkili olamadı o yüzden vazgeçsin hem dünya müziği bizim alaturka nağmeli şarkılarımızı kaldıramıyor...