Orijinalini görmek için tıklayınız : Adımı Kalbine Yaz
MegaStar Tarkan'ın yeni albümü 'Adımı Kalbine Yaz' 29 temmuzda tüm müzik marketlerde!
Ön Sipariş için tıklayın!
http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000318525
Albümü Facebook gibi sitelerde paylaşalım lütfen
3 ) İşim Olmaz
4 ) Kayıp
5 ) Öp Öp Doyamadım
6 ) Adımı Kalbine Yaz
7 ) Sen Çoktan Gitmişsin
8 ) Usta - Çırak
9 ) Acımayacak ( Gurcell Club Mix )
10 ) Adımı Kalbine Yaz ( Ozinga Club Mix )
11 ) Sevdanın Son Vuruşu ( Suat Ateşdağlı Mix )
12 ) Öp ( Gurcell Club Mix )
13 ) Sevdanın Son Vuruşu ( Kıvanch Club Mix )
Tanıtım şarkılarını dinlemek için www.tarkan.com tıklayın!
fatihvefatih
23-07-10, 23:40
Allah'ım bu ne güzel bir haber yaşasın yaşasınnnnnnnnnnnn :)))))))
xurush'nine
24-07-10, 00:34
29 temuz Nilin("Carki felek"te kendisi soyledi) dogum gunu qaliba bunu bekliyormus Tarkan.. ;)
29 temuz Nilin("Carki felek"te kendisi soyledi) dogum gunu qaliba bunu bekliyormus Tarkan.. ;)
buna gülerim işte.
yok canim daha neler nilin dogum günü diyemi cikartacak albümü o gün, daha öncede sezen aksunun dogum gününe denk getirmeye calismisti.. hic inandirici degil ya ya nil yalan söylemis yada sen kendin görmediysen yanlis bilgiler vermisler..
fatihvefatih
24-07-10, 01:29
Tarkan Nil'i mi takacakmış işte buna gülerim :)
xurush'nine
24-07-10, 01:31
Ya, cocuklar ben de sakaciktan yazdim ki gulelim..(Hani Sezen Aksunun dogum gunu konusu gecmisti ya forumda ona "ozenerekten" yazdim..) Bakin sonunda ";)" duruyor..
Bu yuzden bi sakincasi yok gule bilirsin Cihan kardes,Fatih kardes(ler). ;) Artik gulme zamanimiz geldi,bundan boyle cok yurekten gulup egleniriz insallah..:)
Bu arada konu daha once(ki saatlerden) forumda varmis ben simdi fark ettim..
P.S. Ben kendim duydum Demetcigim Nil Carkifelege cikmisti , Mehmeteli Erbil sordu o da soyledi..Bir gun oncesinde de esimin dogum gunu var ordan hatirimda kalmis..
Ya, cocuklar ben de sakaciktan yazdim ki gulelim..(Hani Sezen Aksunun dogum gunu konusu gecmisti ya forumda ona "ozenerekten" yazdim..) Bakin sonunda ";)" duruyor..
Bu yuzden bi sakincasi yok gule bilirsin Cihan kardes,Fatih kardes(ler). ;) Artik gulme zamanimiz geldi,bundan boyle cok yurekten gulup egleniriz insallah..:)
Bu arada konu daha once(ki saatlerden) forumda varmis ben simdi fark ettim..
P.S. Ben kendim duydum Demetcigim Nil Carkifelege cikmisti , Mehmeteli Erbil sordu o da soyledi..Bir gun oncesinde de esimin dogum gunu var ordan hatirimda kalmis.. bende gercek sanmistim off rahatladim :D
:D nill he çok güldümm:):)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.