Orijinalini görmek için tıklayınız : sibel can murat boz
az önce sibel canli gecelerde konuklar arasinda murat boz vardi...sibel can ve murat boz albümü dinlemisler..onlarda albüm varmis..bitmis yani cok cok yakinda cikacak oldugunu ve sarkilarin bomba gibi oldugunu belirtiler
YILDIZ TILBENIN SARKILARI DA VARMIS::MURAT BOZ DEDI
Buzlukahve
23-07-10, 01:16
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl yani albüm hepsinde var ya bi biz dinliyemiyoruz çıldırmamak ele değil boşuna düşünmekten panik atak olmuşum sağol Tarkan
evet herkes de var ve fb'de herkesdiyo ki album 26 da cikiyo !!! gercek mi acaba ?
fatihvefatih
23-07-10, 01:27
artık hiçbirşeye inanmıyorum, Tarkan sonunda başardın benide mahvettin...
zaten albüm basılmıştı tekrar şarkı eklenmeden önce..ellerindeki albüm odur yenisi daha dağıtıma yarın giricekmiş...haftaya elimizde inşallahhh harbiyede hep bir ağızdan söyliycez allahın izniyle...
evet birde murat boz tarkan takliti yapti .süüperdi
evet izledim bende :) albüm zaten baskıda dinlemeleride normal..Biz hariç herkes dinledi zaten.. Bide murat boz tarkan taklidi yaptı inanılmazdı:) çok hoşuma gitti.. çok eğlenceliydii :) tarkaaaaaan asla vazgeçemem diye bağırdııı sibel can ve murat boz:):))
Bende izledim programı arkadşın dediği gbi hatta murat boz tarkanın taklidini yapmaya çalıştı ama hiçte başarılı olamadı ne yazıkki.Albümünde bomba gibi oldğunu sölediler bunu zaten bilioruz birde kesin tarihini bilsek tam olacak ama nyse.Herşeyin hayırlısı.
evet bende izledim güzel bi program oldu...murat boz tarkan taklidi yaptı...asla vazgeçemem'i söyledi.... güzeldi...
Buzlukahve
23-07-10, 16:31
izliyemediğim için üzgünüm
inci tanesi
23-07-10, 16:39
ahh bende izleyemedim ama youtub'ta vardir,bakarim :)))
Bizden haric albümü herkes dinledi
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.