Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'ın Dansları
Forumda Tarkan'ın Karma dönemi gibi olmasını isteyen arkadaşlara sesleniyorum!
MegaStar, o albümde alaturka-pop şarkılara çok yer vermişti,kıvrık danslarıda o nedenle yapıyordu.
Ama malumunuz Metamorfoz albümünde elektronik-pop kullanmıştı.
Elektronik-pop müzikli şarkılarda öyle dans edilmez.
Öncelikle bunu anlamanız lazım.
Yinede Tarkan diğer sıradan şarkıcılar gibi yerinde durarak şarkı söylemek yerine,sahnede hareketler yapmayı tercih etti. Sürekli koşturdu sahnede,yerinde duramadı.
Belki Tarkan artık 2001 yılındaki gibi dans etmek istemiyor,belki normal kıyafetlerle sahneye çıkmak istiyor..
Haa ama siz eski Tarkan'ı arıyorsanız artık konserlerine gitmessiniz olur,biter.
Tarkan o kıvrak danslarını yapmadan öncede MegaStardı.
Unutmayın;kimse sizin istediğiniz gibi olamaz,siz Tarkan'a yön veremessiniz!
O ne yapacağını sizden iyi bilir..
her albümün ayri bir imaji ayri bir hareketi ayri bir hikayesi vardir orasi dogru.. sonraki albümlerde hic degisim yapmasaydi sürekli ayni danslari yapmis olsaydi asil ozaman elestirirdim..hergün pizza yenmezki.. ve benim icin tarkan hala Megastar!
Tarkan her albümde kendini gelistirdi bence...
Karma albümünde,oryantal dans etmesi gerekiyordu,
Ölürüm sana'da daha cok ritmik dans etmesi gerekiyordu.
Vay Anam Vay'da kalkıp oryantal yapsa,millet gülerdi yani...
Karma albümünden sonra danslarında düşüş olduğunu düşünmüyorum...
Ama Tarkanin iyi bir dans egitmeninden örnegin Aytunc Bentürk(Dünya capinda bir isimdir kendisi)dans egitimi almasi konusuna deginirim.
Tarkan profesyönel dans konusunda,ama daha da profesyönel olabilir.
Dansta idölün kim derseniz,MJ'yi tek geçerim.
ama biliorsun ki..tarkan 1997 yilindan beri dans eder..ozamanlar kivrak dans etmezdi..degisik bir danse vardi..ama sahnede süperdi...kivrak mecbur degil..hem metamorfoz albümünün tanitiminda trt de ne güzel dans etti...konserlerde bunu tam uygulamiyor...biz tarkani dans etmese de severiz ama hepimiz biliyoruz ki onda o potenzial var onun icin istiyoruz ki sadece hayranlarini degil herkesi mest etsin
degistirdi zaten tekrardan dansini tarkan , kral tv gecesinde oncekilere gore baya farkliydi bence...
Ben dusunuyorum ki hic degismedi
bize bir kac tane dans edecek bize
hmmm cok heycanliyim
fatihvefatih
21-07-10, 02:40
Tarkan konserlerinde mutlaka yeni danslarla karşımıza çıkmalıdır bu böyledir uzatmaya gerek yok!!
nedjohnlansen
21-07-10, 16:55
degistirdi zaten tekrardan dansini tarkan , kral tv gecesinde oncekilere gore baya farkliydi bence...
tarkan son dakikaların adamı. o konserin provasında da yani aynı günde de sevdanın son vuruşu'nda vay anam vay dansına benzer dans ediyordu. hatta bazılarımız yine mi o dans demişti ki o akşam sahnede öyle dans etmedi. yine bir son dakika kararı alınmış belli ki.
hatta Tarkan eskisinden bile daha iyi dans ediyor !
Haksız yere Tarkan'a eleştiri yapılmasına tahammül edemiyorum:7:
İstanbul'da verdiği bir konseri izleyinde görün,hep aynı şeyi yapsa daha mı iyi olurdu ?!
http://video.ntvmsnbc.com/tarkan-taksimdeydi.html
Bide taksimde o gün yağmur olduğu halde böyle dans etmiş.
Normalde daha enerjik tabi.
Yeni albüm konserleriyle yine çoşturacak herkesi ama Tarkan'ın değerini bilmeyen bazı insanlar var hala.. :(
nedjohnlansen
21-07-10, 18:43
hatta Tarkan eskisinden bile daha iyi dans ediyor !
Haksız yere Tarkan'a eleştiri yapılmasına tahammül edemiyorum:7:
İstanbul'da verdiği bir konseri izleyinde görün,hep aynı şeyi yapsa daha mı iyi olurdu ?!
http://video.ntvmsnbc.com/tarkan-taksimdeydi.html
Bide taksimde o gün yağmur olduğu halde böyle dans etmiş.
Normalde daha enerjik tabi.
Yeni albüm konserleriyle yine çoşturacak herkesi ama Tarkan'ın değerini bilmeyen bazı insanlar var hala.. :(
tarkan'ın eskisinden daha iyi dans ettiğine katılmıyorum. bu iş biraz da zevk işi. ben eski danslarını izlerken ağzım açık izliyorum, şimdi böyle bir şey gerçekleşmiyor pek. kendi zevklerinizin haricindeki düşüncelere tahammül edin bence. tarkan'ın taksim'deki dansı zaten yağmur nedeniyle çok da iyi değildi, siz de demişsiniz, buna rağmen beğenmişsiniz. ben bunu anlamadım mesela. neyse. bu tarkan'ın değerini bilmemek değil tarkan'ı eleştirmektir. tarkan'ı sevmesek burada onun hakkında yorum yapmayız. ona eleştiride de bulunmayız, kötüler geçeriz. tarkan eskiden daha iyi dans ediyor değil de daha istekli dans ediyordu. bu da benim düşüncem. katılabilirler, katılmayabilirler, herkesin kendi bileceği iş. kimseye düşüncemi dayatamam. dayatamayacağım gibi benim dediğim kesin doğru diye bir şey de yok tabi ki.
Tarkan herzaman konserlerinde dans edecektir
bence onun müzigi alaturka pop...ancak onda rahat hissedioyr kendini...o karma döneminde ki gibi imaji onu rahat hissediriodu..kendini iyi hissedincede icten dans edioyurdu isteyerek...
Tarkan herzaman konserlerinde dans edecektir
evet aynen katılıyorummm
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.