Orijinalini görmek için tıklayınız : ünlüler nasıl gülüyor?
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/403131/1/19#galeri
tabi ki bu ünlülerin içinde Tarkan'da var=)))
Tarkan: Çok doğal gülüyor. Eskiden ön iki dişi ayrıktı, sonradan birleştirdi. Köpek dişleri sivri olduğu için hem olgun hem seksi gözüküyor.
Cidden de öyle ... x) Tesekkürler... ;)
evet ne kadar bir guzel bir gulusme var ya
ayirik dislerle daha seksiydi bence ama cok elestirilirdi kesin türkiyede yaptirmasaydi.. suanki kablamalari cok beyaz dogal degiller.. bide son zamanlarda bronzlasmis ve kilo vermis ondan tuaf duruyo disleri..
onun gülümsemesinin sırrı samimiyet gülerken çok sahici gülüyor. güzlerinin içi gülüyor adeta. o yüzden güzell.. o yüzden seksi..
ben tarkanin dislerini cok beyeniyorum...son iki yildir ancak biraz degisik duruoyur..oda zayifligindandir bence
çok güzel gülüyor gerçekten samimi :)
hehe:) çok güzel güülüyoo
cem yılmaz çok güzel gülüyor. kıvanç tatlıtuğ da ve Tarkan'da..en fiyakalısı ise Bayan Monroe
en itici Fatih Terim durmuş.
onun gülüşüne ölürümm çok tatlı ya..:10::10::10::10::10:
bitanemmm yaaa gülüşüyle olsun ciddi tavırlarıyla olsun her zaman için içten ve tabiki çokkk sexyy !!
disiseytan
19-07-10, 20:38
gülümsemesini oldum olası hep sevmişimdir:) suratında kocaman bi gülümseme yayılınca hepden bitiorum bn ona ya yüzünde güller açıo sanki:) dişleri ayrık yada deil her haliyle seviorum gülümsesin suratını asmasın üzülmesinnn bitanecik hep gülümsesin hemde kocamannnn:)
çok tatli kusursuz ve seksi!!!!!
xurush'nine
19-07-10, 23:41
Bir insana gulus anca bu kadar yakisir..Ustune de tanimiyorum!!!
En samimi gozukeni yalnizca TARKANda ))) . . .
Tarkanin gülümseyisi cok farkli
tarkan cok guzel guluyor gercekten
Baktıklarımın içinde en kibar ve gülümsemesini kendine en çok yakıştıran tarkann.Kurbann olurummm ben o gülüşünee yhaa...:10::10::10::10::10: Allah her zamanda gülmekten ayırmasın inş o güzel yüzünü MEGASTARIMM.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.