Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'i dizilerde görmek istermisiniz? Kanal D nin cabasi ..
Yakisikli89
16-07-10, 17:56
Tiklayiniz ve gerekirse destek olunuz:
http://fan.kanald.com.tr/tarkan/yorum/Tarkani-dizilerde-gormek-istermiydiniz-1676.html
:) Neden olmasin?Hemen yazicam oraya biseyler,tabi önce üye olmam lazim...
cok sacma..adam programmlara katilmiyorda..dizi mi cekecek..hem dizi cekecek biri degil oo
Tarkan önce sahnelere çıksında...Ayrıca sinema fılmınde oynasın dizi fln olmaz süreklı haftanın 6 günü set Tarkan'a gelmez o işler yapmasında
hayır. o bir müzisyen müziğiyle ilgilensin.
cok sacma..adam programmlara katilmiyorda..dizi mi cekecek..hem dizi cekecek biri degil oo
Katılıyorum.. Programlara çıkmıyor ki dizi çeksin. En iyisi sadece müzikle ilgilensin
tarkanı dizi çekerken düşünemiyorum bi sahneyi 4 günde filan çekerler heralde :-)
Yakisikli89
16-07-10, 19:36
tarkanı dizi çekerken düşünemiyorum bi sahneyi 4 günde filan çekerler heralde :-)
Bu hic aklima gelmemisti. Haklisin haha :17:
dizi çekmasin tarkan ama böle özel ve güzel bi diziye 1-2 bölüm konuk oyuncu olaraka katılabilir bence.. yurt dışında ki bi çok dünya yıldızı bile bunu yapıyor örnek britney spears gibi.. herzman ilkleri yaptığı gibi bizde de tarkan yapsın, mesela hala devam ediyor olsa idi avrupa yakası muhteşem bi seçim olurdu..
Konuk oyuncu olarak bi kac bölüm oynayabilir
Evet bende dusunuyorumki bir kac bolumde oynabilir
yok daha neler pembe dizi olsun bari :)
the_answer3535
17-07-10, 01:55
Ne dizisi yahu.Yaprak Dökümüne girsin bari oldu olcak.
hsn_ozkan61
17-07-10, 02:43
kendine ait bi film falan olursa neysede,1-2 bölüm için bir dizide falan oynaması çok saçma sapan bişey olur
Yaprak dokumunde yeni $evket tarkan olsuuun :18::18:
programlara bile çıkmıyor.. Dizide oynayacağına ihtimal vermiyorum..
bence hiç gerek yok dizilerde oynamasına belki ilerde bi sinema filmi yapabilir ama dizi yapmasın bence....:23::23:
bence muzik den baska hic bisey yapmasin dizide oynarsa 10 yilda bir album yapar
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.