Orijinalini görmek için tıklayınız : Harbiye Konseri
Arkadaşlar biraz uzun bi yazı olacak ama içimi dökmek istiyorum sizlere.Öncelikle son haberlerden sonra Tarkan'la ilgili bi çok fikrimin değiştiğini söylemek istiyorum.Kızgınlık ve öfkemin ilk anlık olduğunu düşünsemde öyle değilmiş bu sefer gerçekten çok kızgınım Tarkan'a.Kırgınım daha doğrusu aptal yerine konulduğum için.Neyse bütün olanları geçtim.Gelelim Harbiye konserine.Biri mantıklı bi açıklama yapsın Tarkan geri dönücek falan diyoruz daha albüm ertelemekten repertuarı belli değil konserdeki.15 gün sonra konser var.Hiç mi önceden dans koreografisi şarkı hazırlıkları(yeni şarkılarını ilk defa canlı okuyacak bi konsept belirlemesi çalışması lazım çıkıp kuzu kuzuda ki gibi oraya tekme buraya alevle olmaz herhalde)gibi şeylerle uğraşması lazımken Tarkan hala albümünden emin değil.Peki maden kendine güvenin yok neden konser tarihini önceden netleştiriyorsun?Biletleri sattırıyorsun gayet güzel sonra da yok albümü ikiye böldüm yok yeniden şarkı ekliyorum diye oyalıyorsun.Geçen sene ki gibi baştan savma bi konser izlemek istemiyorum.Tarkan'ın en çok övündüğümüz yanı canlı performansı son iki senedir tam bi hayal kırıklığı bilmem farkında mısınız?Ben inanmıyorum açıkçası yeni şarkıların konsere yetişeceğine ve eğer albüm çıkmış olmazsa konser biletimi iade edicem.İade almazlarsa konsere gitmicem.Çünkü aplat yerine koyulmaktan bıktım.Herkesi yalancı durumuna düşürdü.Millet Samsun Demir'e yüklenmiş.Adam napsın heyecanını bizlerle paylaşıyor.Paylaşsa bi dert paylaşmasa bi dert.Sorun Tarkan'da sitesinden haberdar etsin öylese insanları.Ciddi anlamda Tarkan'la ilgili düşüncelerim değişmeye başladı bu süreçte.Umarım daha fazla uzatmaz ve gönlümü(gönlümüzü)alır yeni albümle.Herkese sevgiler.
fatihvefatih
16-07-10, 03:25
bende çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum çok seviyorum Tarkan'ı ama hakikaten de bu ertelemeler baydı. Tarkan bu adımını çok iyi atmalıydı, her zamanki gibi yine geç kaldı bu bir gerçek, ama şu da bir gerçekki albüm çıktığında tüm bu kızgınlıklarımızı unutacağız fakat Tarkan'ı arkadaşlarımıza karşı savunurken Tarkan bu ertelemeler albümü ikiye bölmeler yüzünden bizleri savunmasız bırakıyor çünkü Tarkan hayranı olmayanlar gerçekleri daha iyi görüyorlar oda şu ki Tarkan Metamorfozdan beri kendini baya bi saldı, konserler eski tadı vermiyor, nerde Kuzu Kuzu dönemlerindeki konserleri nerdeee!! şimdi ben ailemi konuyu komşuyu toplayıp konsere götürüyorum ama içten içede çok korkuyorum ya Tarkan son yıllardaki başarısız konser performanslarından birine imza atarsa!! Hele geçen seneki Harbiye konseri tam bir fiyaskoydu maalesef bu böyle!! Yiğit'e katılıyorum her zman aynı tarz baştan savma konsrrler vermeye başladı Tarkan, hele bide Ataköy marina konseri varki geçen sene yine ondan hiiiç bahsetmeyeyim, 1.000 kişiye konser verdi Tarkan!! yazık yani oysaki Tarkan stadyum konseri verebilecek kapasiteye sahip, ama o ne yapıyor üniversite şenliklerinde sahne alıyor içip içip konsere gelen kendini bilmez (tabii hepsi için değil lafım ama ben bir kaç üniversite konserine gittim maalesef aynı manzara) yaşına göre hareket etmeyen şımarık üniversite gençliğine konser veriyor, bir daha asla vermemeli asla, büyük organizasyonlarda yer almalı Tarkan!!
Bende arkadaşlarımı ve ailemi konsere götürüyorum aralarında Tarkan'ı ilk kez izleyecekler var.Emindim yeni albümle bi kıpırdanma olur konser de bambaşka olur diye.Ama pek bişi değişmeyecek sanırım.Ben hiç Tarkan'ın bu kadar eleştirildiği bi dönem hatırlamıyorum forumda.Hatta yaşadığı çok büyük travmatik olaylarda bile.Umarım dediğin gibi Tarkan albümü çıkarınca bütün bu kızgınlıklar,kırgınlıklar geçer.Herşey normale döner.Çünkü Tarkan sevgisi bambaşka bunun mahvolmasını istemiyorum.
Bende arkadaşlarımı ve ailemi konsere götürüyorum aralarında Tarkan'ı ilk kez izleyecekler var.Emindim yeni albümle bi kıpırdanma olur konser de bambaşka olur diye.Ama pek bişi değişmeyecek sanırım.Ben hiç Tarkan'ın bu kadar eleştirildiği bi dönem hatırlamıyorum forumda.Hatta yaşadığı çok büyük travmatik olaylarda bile.Umarım dediğin gibi Tarkan albümü çıkarınca bütün bu kızgınlıklar,kırgınlıklar geçer.Herşey normale döner.Çünkü Tarkan sevgisi bambaşka bunun mahvolmasını istemiyorum.
Sana katiliyorum.Album ciksin hersey normele donecek insallah . . . bravo
ya 1000 kişiye konser verilir sorun yok onda,harbiye konserleri full olcak yine,seyirci sayısında tarkan ömrü boyunca sıkıntı yaşamaz,bunu bilirim bunu söylerim ben,hemen hemen bütün sanatçıların konserine gittim ben,geçen seneki fiyasko denen konser bile onlardan kat kat iiyi,bşy itiraf etcem size yemin ediyorum sertabın konserinde yarısında çıktmştm bikeresinde dayanamamştım.. daha çok var böyle,aynı şekilde superstar ajdanın konserleri bile tat vermiyo,orda burda hoplayıp zıplayan dansçılar ajda ortada 1 cm kıpırdamadan şarkı söylüyo,albümü çıkarır konserde de şarkıları tanıtır diye düşünüyorum ki tarkanın konseri olsunda en kötü konseri olsun sorun diil,siz de madonna konseri beklemeyin,türkiyede imkanlar bu kadar
2009 harbiye konseri gercektende cok kotuydu...Kac kere sarki sozlerini unuttu , hic mi prova yapilmadi , cafede cayimi icerken nasil canli muzik yapar gencler , arada bir donup bakarsin o kivamdaydi...albumun bukadar ertelenmesi kabak tadi verdi , daha dogrusu yanlis tarihler baydi...tarkan cikip tek kelime etmiyor , bir tek havaalani donusunde mi tarkani gorecegiz anlamis degilim.Cafe sarkicilari gibi sahne performansi olmamasini diliyorum harbiye konserinde.Elestirmekse illede , ben bu sekilde elestiriyorum Tarkani...:41::41::41:
Ben de KuzuKuzu dönemindeki Tarkan'i aramaktayim...En azindan Dudu zamanindakini diyeyim size...Ancak hala,Tarkan'in sahnede ilahlaştığını da hatırlatmak istiyorum...Hangi konser bilmiyorum,facebookta bir arkadaş paylaşmış(Kendisi belki bu siteye de giriyordur bilemicem)Dansları,sahne şovları harika,sanırım 2006 yılının bir konseri olsa gerek bu...sonrasinda bir düsüs oldugunun bende farkindayim...Ama seyirciler - çoğu - ölü gibiyse,Tarkan'a da yapacak fazla bi şey yok gibi...Bkz:Güzellik Yarışması-Star-2006 :) Birde World Music Awards'ta ki seyirciyi izleyin isterseniz...Türk seyircisinde(Yine söylüyorum hepsi değil)ruh yok maalesef...Tarkan'da değil tek suç... Öyle de bakın diyorum bi'...
arkadaşlar biraz uzun bi yazı olacak ama içimi dökmek istiyorum sizlere.öncelikle son haberlerden sonra tarkan'la ilgili bi çok fikrimin değiştiğini söylemek istiyorum.kızgınlık ve öfkemin ilk anlık olduğunu düşünsemde öyle değilmiş bu sefer gerçekten çok kızgınım tarkan'a.kırgınım daha doğrusu aptal yerine konulduğum için.neyse bütün olanları geçtim.gelelim harbiye konserine.biri mantıklı bi açıklama yapsın tarkan geri dönücek falan diyoruz daha albüm ertelemekten repertuarı belli değil konserdeki.15 gün sonra konser var.hiç mi önceden dans koreografisi şarkı hazırlıkları(yeni şarkılarını ilk defa canlı okuyacak bi konsept belirlemesi çalışması lazım çıkıp kuzu kuzuda ki gibi oraya tekme buraya alevle olmaz herhalde)gibi şeylerle uğraşması lazımken tarkan hala albümünden emin değil.peki maden kendine güvenin yok neden konser tarihini önceden netleştiriyorsun?biletleri sattırıyorsun gayet güzel sonra da yok albümü ikiye böldüm yok yeniden şarkı ekliyorum diye oyalıyorsun.geçen sene ki gibi baştan savma bi konser izlemek istemiyorum.tarkan'ın en çok övündüğümüz yanı canlı performansı son iki senedir tam bi hayal kırıklığı bilmem farkında mısınız?ben inanmıyorum açıkçası yeni şarkıların konsere yetişeceğine ve eğer albüm çıkmış olmazsa konser biletimi iade edicem.iade almazlarsa konsere gitmicem.çünkü aplat yerine koyulmaktan bıktım.herkesi yalancı durumuna düşürdü.millet samsun demir'e yüklenmiş.adam napsın heyecanını bizlerle paylaşıyor.paylaşsa bi dert paylaşmasa bi dert.sorun tarkan'da sitesinden haberdar etsin öylese insanları.ciddi anlamda tarkan'la ilgili düşüncelerim değişmeye başladı bu süreçte.umarım daha fazla uzatmaz ve gönlümü(gönlümüzü)alır yeni albümle.herkese sevgiler.
arkadasim::sen niye kendi üstüne alip aptal yerine konuldum diyorusun...baska isi yoktu sanki senii aptal yerine koycakmis..hem tarkanin sadece albüm icin mi calistigini düsünüyorsun sen..tabiki de bunun resim cekimleri var...yenii dans uygulamalari var::adam seni bizi niye aptal yerine koysun ya::sanki seni bizi tanioo::cok sacmaa:::adamin ekmek kapisi biziz::niye aptal yerine koysunn:::nasil tarkan hayranigi bu hic anlamiyorum::bi cok kisi bana safsin dedi:::ama asil siz cocuk gibi düsünüyorusunuz
nedjohnlansen
16-07-10, 15:30
tarkan'ın en iyi konserleri avea konserleriydi bence. bu konserler ya 2005'in sonlarında ya da 2006'da tamamlandı, tarkan bir daha daha iyi konser yapamadı. karma konserlerinde sahne o kadar iyi olmasa bile tarkan çok iyiydi. 2005'te hem tarkan çok çok iyi hem de sahnesi öyleydi. geldik metamorfoz'a, ne sahne iyi, ne de tarkan... gerçi tarkan yine fena değildi de sahne onu baltaladı açıkçası. farklar ne onları söyleyelim. 1. avea konserlerindeki çıkış, yerden çıkma veya sahnede kapalı bir kapının açılması ve arkadan ışık verilerek tarkan'ın sadece silüet şeklinde gözükmesi. inanır mısınız bu çıkışlarda insanın tüyleri diken diken oluyor. tarkan sevmeyen bir kişinin bile o an gözleri dolabilir. ben bunu çok gördüm. aynı olay michael jackson'da da vardı. ben michael jackson'a hiç ilgi duymazken bir konserinin çıkışını izledim. gözlerim doldu ya yok böyle bir şey. adam sahneye yerden çıkıyor, sadece sabit duruyor. ama seyirci kendinden öyle bir geçiyor ki o an, sanırsınız adam tanrı... budur işte star ışığı. tarkan'da bu var, ama kullanmıyor yeni konserlerinde. vay anam vay ve koşarak çıkış tarkan'a yakışmıyor açıkçası. yeni konserlerde tek beğendiğim olay, ki hayko cepkin yaptı sanırım ilk türkiye'de, sahneye çıkmadan önce, son 5 dakika hazır mısınız?, son 1 dakika hazır mısınız? şeklinde tarkan'ın sesinden anons ve bu anons sırasında sahne ışıklarında değişmeler. bu yani, tek gelişm bu. sonra 2. olarak yine çıkışta tarkan avea konserlerinde, sahneye çıkmadan önce bir video gösterilirdi. bu video o kadar güzeldi ki, tarkan'ın röportajları, eski konserlerinden en iyi sahneler kesilmiş, birleştirilmiş, harika bir şey çıkmış ortaya. profesyonellik budur işte. yine michael jackson sahneye çıkmadan önce aynı bu şekilde videolar yayınlanırmış. tarkan michael jackson'dan gerçekten etkilenmiş, harika da olmuş ama şimdi niye etkilenmiyor? 3. olarak şarkılar sırasında ekranlardan yansıtılan görüntüler farklı. farklı değil hatta bambaşka... avea konserlerinde her şarkıya özel bir video, görüntüler bütünü ya da durmadan aynı şeyleri gösteren animasyonlar değil, bildiğimiz videolar vardı. özellikle gitti gideli şarkısında arkada gösterilen şeyler o kadar güzeldi ki anlatamam. insana çok acayip duygular yüklüyordu o an. şimdi ise vay anam vay şarkısında, tarkan'ın en güvendiği şarkıda bile arkada 3 5 hoparlör hareket ediyor... bu mu güzel sahne? değil tabi ki. son olarak dans konusu. tarkan ilk albümünden bu yana dansını geliştirerek bu günlere geldi. ta ki metamorfoz albümüne kadar. 2005'te o kadar istekli ve güzel dans eden tarkan metamorfoz'a gelince yeni bir kaç hareket , sahnede bir sağdan bir sola koşma, ellerini havada çırpma, eğilip kalkma dışında başka bir şey yapmaz oldu. kuzu kuzu şarkısının en gaz yeri olan, klibinde zilleri çıkarıp oynadığı yerde bile tarkan artık el çırpıp zıplar olduysa bunda bir sorun vardır. yeni hareketlerine lafım yok, ama yapmıyor ki. yeni dansı da eğer ki istekli dansetse çok güzeldi. ama o isteksiz dans etti, belli ki önceden çalışmadan, şurada da şunu yapsam iyi demeden sahneye çıktı, sonucu bu oldu.
biraz da videolar ile anlatayım. tarkan'ın 2005'teki gitti gideli performansı. yine izliyorum, yine hayran oluyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=XPAIkJizOeY
vay anam vay ile sahneye çıkış:(bir bundaki arkadadaki görüntüye bakın bir de üstteki gitti gideli'dekine...)
http://www.youtube.com/watch?v=_KBXjZlSNI4
tarkan, 2005 sahneye çıkış:(şu çıkışa bir bakın... türkiye'de bunun üstüne çıkış yapabilen var mı tarihte? dansçılarla başlama, video, tarkan... her şey mükemmel.) (2 dakika kadar boş video, ondan sonra başlıyor.):
http://www.youtube.com/watch?v=arxJ441NLEc (http://www.youtube.com/watch?v=arxJ441NLEc)
ben eski "özenen" tarkan'ı istiyorum...
fatihvefatih
16-07-10, 15:56
tarkan'ın en iyi konserleri avea konserleriydi bence. bu konserler ya 2005'in sonlarında ya da 2006'da tamamlandı, tarkan bir daha daha iyi konser yapamadı. karma konserlerinde sahne o kadar iyi olmasa bile tarkan çok iyiydi. 2005'te hem tarkan çok çok iyi hem de sahnesi öyleydi. geldik metamorfoz'a, ne sahne iyi, ne de tarkan... gerçi tarkan yine fena değildi de sahne onu baltaladı açıkçası. farklar ne onları söyleyelim. 1. avea konserlerindeki çıkış, yerden çıkma veya sahnede kapalı bir kapının açılması ve arkadan ışık verilerek tarkan'ın sadece silüet şeklinde gözükmesi. inanır mısınız bu çıkışlarda insanın tüyleri diken diken oluyor. tarkan sevmeyen bir kişinin bile o an gözleri dolabilir. ben bunu çok gördüm. aynı olay michael jackson'da da vardı. ben michael jackson'a hiç ilgi duymazken bir konserinin çıkışını izledim. gözlerim doldu ya yok böyle bir şey. adam sahneye yerden çıkıyor, sadece sabit duruyor. ama seyirci kendinden öyle bir geçiyor ki o an, sanırsınız adam tanrı... budur işte star ışığı. tarkan'da bu var, ama kullanmıyor yeni konserlerinde. vay anam vay ve koşarak çıkış tarkan'a yakışmıyor açıkçası. yeni konserlerde tek beğendiğim olay, ki hayko cepkin yaptı sanırım ilk türkiye'de, sahneye çıkmadan önce, son 5 dakika hazır mısınız?, son 1 dakika hazır mısınız? şeklinde tarkan'ın sesinden anons ve bu anons sırasında sahne ışıklarında değişmeler. bu yani, tek gelişm bu. sonra 2. olarak yine çıkışta tarkan avea konserlerinde, sahneye çıkmadan önce bir video gösterilirdi. bu video o kadar güzeldi ki, tarkan'ın röportajları, eski konserlerinden en iyi sahneler kesilmiş, birleştirilmiş, harika bir şey çıkmış ortaya. profesyonellik budur işte. yine michael jackson sahneye çıkmadan önce aynı bu şekilde videolar yayınlanırmış. tarkan michael jackson'dan gerçekten etkilenmiş, harika da olmuş ama şimdi niye etkilenmiyor? 3. olarak şarkılar sırasında ekranlardan yansıtılan görüntüler farklı. farklı değil hatta bambaşka... avea konserlerinde her şarkıya özel bir video, görüntüler bütünü ya da durmadan aynı şeyleri gösteren animasyonlar değil, bildiğimiz videolar vardı. özellikle gitti gideli şarkısında arkada gösterilen şeyler o kadar güzeldi ki anlatamam. insana çok acayip duygular yüklüyordu o an. şimdi ise vay anam vay şarkısında, tarkan'ın en güvendiği şarkıda bile arkada 3 5 hoparlör hareket ediyor... bu mu güzel sahne? değil tabi ki. son olarak dans konusu. tarkan ilk albümünden bu yana dansını geliştirerek bu günlere geldi. ta ki metamorfoz albümüne kadar. 2005'te o kadar istekli ve güzel dans eden tarkan metamorfoz'a gelince yeni bir kaç hareket , sahnede bir sağdan bir sola koşma, ellerini havada çırpma, eğilip kalkma dışında başka bir şey yapmaz oldu. kuzu kuzu şarkısının en gaz yeri olan, klibinde zilleri çıkarıp oynadığı yerde bile tarkan artık el çırpıp zıplar olduysa bunda bir sorun vardır. yeni hareketlerine lafım yok, ama yapmıyor ki. yeni dansı da eğer ki istekli dansetse çok güzeldi. ama o isteksiz dans etti, belli ki önceden çalışmadan, şurada da şunu yapsam iyi demeden sahneye çıktı, sonucu bu oldu.
biraz da videolar ile anlatayım. tarkan'ın 2005'teki gitti gideli performansı. yine izliyorum, yine hayran oluyorum:
vay anam vay ile sahneye çıkış:(bir bundaki arkadadaki görüntüye bakın bir de üstteki gitti gideli'dekine...)
tarkan, 2005 sahneye çıkış:(şu çıkışa bir bakın... türkiye'de bunun üstüne çıkış yapabilen var mı tarihte? dansçılarla başlama, video, tarkan... her şey mükemmel.) (2 dakika kadar boş video, ondan sonra başlıyor.):
http://www.youtube.com/watch?v=arxJ441NLEc (http://www.youtube.com/watch?v=arxJ441NLEc)
seni binlerce kez alkışlıyorum, işte budur Tarkan bu yazıyı mutlaka okumalı ve dersler çıkarmalı, tabii çıkarmak istiyorsa!! biz eski Tarkan'ı istiyoruz Metamorfoz ve sonrası Tarkan'ı değil!! bravobravobravobravobravo
Benim anlatmak istediğimi çok çok iyi anlamışsın demek ki aynı fikirdeymişiz.Seni Tarkan niye aptal yerine koymak istesin ki seni tanımıyor bile diyen arkadaşta anlamıştır umarım ne amaçla onu yazdığımı ;) Tarkan eskisi gibi özenmiyor.Ama ben Tarkan'ın yaptığı her işe eskisinden daha da özenerek ve önem vererek destek oluyorum.Vaktimi ayırıp burda Tarkan'la ilgili yazılar yazıyorum.Hepsi Tarkan'ı sevdiğim için ve karşılığında da aynı özeni Tarkan tarafından görmek istiyorum.Hayatım boyunca ilk eleştirim oldu bu Tarkan'a.Umarım görmüştür ve üstüne düşünmüştür.Yoksa burda boş yere kendi kendimize tartışıp dururuz.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.