PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zaman destek zamanıdır ...

devilmaycry11
13-07-10, 22:57
evet arkadaşlar, beklenen albüm inşallah kısa süre sonra piyasada olacaktır, öncedende benzer bir yorum yazmıştım yani konu açmıştım, duygusal anlamda hepimiz seviyoruz Tarkan' ı ama bu sevginin daha da ileride olması için ona duygusallığın yanında albümünü satın alarakta destek olmalıyız,tekrarlıyorum albümü her ne kadar netten indirsek "BİLE" orjinal albümünü almayı ihmal etmeyeceğiz,sevdiğimiz sanatçı ne zaman en çok satan sanatçı ünvanını alır,bizlerde o gün onunla aynı sevinci paylaşırız,o çoğumuzun adını sanını bilmez ama sevgimizi yüreğinde hissediyor,haliyle hayranlarıma teşekkür ederim dediğinde de, kıvançla bu sözleri üstünüze alabilir, bunun mutluluğunu yaşayabilirsiniz, hadi hayırlısı bakalım, bizi çok sevindirecek bu albümle Tarkan... bekliyoruz...

nedjohnlansen
13-07-10, 23:01
zaten bu sitede olup, tarkan için onlarca yüzlerce mesaj atan kişiler sanmıyorum ki tarkan'ın albümünü almamazlık edecekler. hatta tahminimce bazılarımız bir arabaya, bir eve, bir bilmem nereye diyerekten 2 3 tane alabilir. olur yani...

fatihvefatih
13-07-10, 23:05
ben şahsen 5 tane alacağım..

Buzlukahve
13-07-10, 23:24
ben şahsen 5 tane alacağım..

bende 5 tane alıcam fatih:) birini arabama diğerini bilgisayarıma diğer 3 tanesi abime kardeşime sevgilime:)

twilight
13-07-10, 23:25
ben de 5 tane alcagim...biri bana(imza icin),biri dinlemek icin(yine bana),birisi halama,birisi diger halama,birisi de kuzenime... :)

xurush'nine
14-07-10, 00:30
Ilk once konuyu acan arkadasa samimi duygularindan dolayi tesekkur ediyorum!Icinden gelmis ki boyle bi mevzuya deyinmis..
Ben de kaset satin alma isinin manevi yanindan bahs etmek istiyorum..Biliyorsunuz Tarkan yillardir calisti etti, maddi olarak iyi durumda denecek kadar iyi bir yerlere geldi.Cok sukur alninin teriyle kazandigi paralari ickiye kumara da dagitmadi..
Bu yuzden dusunuyorum ki tabii ki maddi(ve rakkamsal) olarak desteklememiz lazimdir , ama isin manevi tarafi daha agir basiyor..
Forumda cok eski degilim fakat anladigim kadariyla cogunlukla gencecik ,hayatini kazanma yolunda olan kisilersiniz..Bu kriz sartlarinda maddi durumuniz musait mi(keske olsa!) bilmiyorum ama bana gore 5-10 tane almanizdan daha ote olani ,Tarkan icin daha onemlisi kalbinizdeki niyetinizdir -bunu dusunmenizdir!
Ornegin genc bir hayranin yol harcligini biriktirip 1 tek kaset almasi bile iyi durumda olan bir arkadasinin 100 kaset almasina bedel Tarkan icin - bundan eminim(Nasil duygusal bir oldugunu biliyoruz)..O yuzden kac tane almanizi cok takmayin kafaniza, onemli olan bunu dusunmenizdir, bir tanesini bile olsa almanizdir..
Satis rakkamlarina gelince; Ben son yillarda Tarkan satislari haksizlaga ugruyor( bir kac sarkicininsa Tarkana nisbet satislari abartiliyor!) dusuncesinde israrliyim..
Inan ki Tarkan kasetini birakin hayranlari, dinleyicileri , o firsatini buldukca "Tarkan da kim?Hic dinlemem.." diyenler bile alip bas koselerinde dinliyorlar..Cunki guzel muzik ruhun qidasidir.Ve onlarin ruhlari daha ac oldugu icin de Tarkan sarkilarina ihtiyaclari var..
Satmasina iyi satiyoruz da haksizliga ugruyoruz hepsi bu..

Sonunda kac tane alip almayacagindan asili olmayarak bunu dusunen tum arkadaslarima tesekkur ediyorum!!! :22:(Elimde olsa ben de bi vaqon alirdim ama.. Nerde saklicam?Bir kac tanesini bile kose bucak gizliyorum :)

TARQANIM
14-07-10, 01:38
1i buldukda 5 kaldi :)

moeller
14-07-10, 09:34
albümü orjinalde alacağım nettende indireceğim.

veli
14-07-10, 10:27
____bende 3 tane alıcam birisi almanyadaki arkadaşım için(tarkan hayranı aym anlamıyla) diğeri kız arkadaşım için ve tabikide kendim için alıcam ve odamın en özel yeri olan TarkaN köşesine koyucam diğer orjinal cdlerin yanına____-

moeller
14-07-10, 11:27
arkadaşlar netten indirirken ttnet mzüikten indirin ki listede Tarkan birinci sırada olsun.

patriot_214
14-07-10, 12:24
Bende 2 tane alacam birin kendime birinide kiz arkadashima ))

ozgem__
14-07-10, 15:13
alabildiğimiz kadar almalıyz bencede..

jetaime
14-07-10, 16:04
Ben orijinal alcam kesin

simgem__
14-07-10, 18:08
bende 2 tane alacağımm...

starzu
14-07-10, 19:14
tarkan albümleri karneye bağlansın:18:bi alan bidaha alamasın alamayanlara haksızlık olmasın:18:meclisi göreve davet ediyorum kaos çıkacak bu konuda kararname yayınlasın:28:

fuatuslu
14-07-10, 19:19
bu albümü de daha sonrakileri de hatta dinlediğimiz tüm sanatçıların albümlerini alıcaz ;) EMEĞE SAYGI