Orijinalini görmek için tıklayınız : mehmettez
Tarkanın Pazartesi baskıya verilecek yeni albümünü dinledim. İlk izlenim: Tarkanın eski halini özleyenler mutlu olacak.
Twitter da
bende okudum ..birde diyorki....hele bir sarki varki tarkanin albümpnde...aynen böyle yazdi
trkntrkn89
11-07-10, 19:56
böyle herkesin dinlediğine inanmıyyorum o zaman çoktan albüm nete düşerdi....
bende inanmiyorum malesef...sadece Oben'in dinledigine inaniyorum ben...yoksa coktan düserdi internete... :)
bizimde dinlememize az kaldı...
lınkı kopyalar mısın bızde bakalım
mehmettez "Sen Çoktan Gitmişsin" müzik Ozan Çolakoğlu, sözler Sezen Aksu. Çok iyi. bence umutlanmışım adlı şarkıdan bahsediyor...
Bencede herkesin soylemlerine bakmayin dinleyen falan yok )))
Ozlemmish,cim Seni Bayaqi Bir Kiskandim Vallahi...Darisi Bashima...
keşke herkez aynı anda dinleseydi sonuçtaa onu en çok özleyenler bizleriz ama en sona biz dinliyorun bence haksızlık bu
denizmavisi
12-07-10, 01:04
hayırlısıyla şu albümü bi de biz dinleyebilseydik fenalık geldi artık nerdeyse tüm dünya dinleyecek en son bizler dinlicez bu ne ya:5:
demolari veya tek bi sarki dinledilerse tüm albümü dinlemis gibi yaziyorlar birisi bayildimmi hepsi bayilir, merak etmeyin albüm cikinca biri bi elestirsin arkasi gelir herzamanki gibi..
Bari bi demolari dinliyebilseydik...
web sitesi çalışsaydı tarkanın tüm şarkılarının şöle 30-40 saniyesini bize dinletebilirdi.. tıpkı yabancı şarkıcılar gibi.. ön gösterime çıkardı şarkılar iide promosyon olurdu satış öncesi..
kartales26
12-07-10, 13:00
mehmet tez hep geçmişte tarkan'ı eleştirdi.O bile beğendiyse albüm tamamdır.
bizde dinleyelim artık :(
hayırlısıyla şu albümü bi de biz dinleyebilseydik fenalık geldi artık nerdeyse tüm dünya dinleyecek en son bizler dinlicez bu ne ya:5:
qaliba senin bu soylediklerin bir tek bana ait...:8:
Buzlukahve
12-07-10, 17:18
anlamıyorum neden bu kadar dinleyen olduda piyasaya korsanları dağılmadı, çok ilginç geliyor bana:D bence kısa kısa 2 satır felan veya nakarat bölümlerini dinlemişlerdir, yoksa şimdiye kadar internette dinliyor olurduk full albüm dinleselerdi
Bari bi demolari dinliyebilseydik.
O "Acimiyacak" sarkiyi COK merak ediyorum!
fatihvefatih
12-07-10, 19:00
anlamıyorum neden bu kadar dinleyen olduda piyasaya korsanları dağılmadı, çok ilginç geliyor bana:D bence kısa kısa 2 satır felan veya nakarat bölümlerini dinlemişlerdir, yoksa şimdiye kadar internette dinliyor olurduk full albüm dinleselerdi
katılıyorum sana.
Buzlukahve
12-07-10, 19:35
katılıyorum sana.
acımıcak ve kayıp ı çok merak ediyorum nakarat ı değil giriş müziği bile olsa şuan bana fazlasıyla yeter o derecedeyim:D
fatih twit te listemdesin Buzlukahve benim haberin olsun:D arada yazılarını rtwt ediyorum bilgin olsun:17:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.