Yakisikli89
11-07-10, 14:08
[...]
Gözünü seveyimTarkan
“Tarkan yeni albümü için Oğuzhan’dan hareketli bir parça istedi.”
Haberi okuyunca hayranın olarak çok sevindim, bir yandan da nasihat etme arzusu doğdu içimde.
Nasihatler sevimsizdir ama seven birinden gelirse aklın bir yanına konulasıdır.
*Evet, güzel şarkılar ara, iste, bul... Senin ihtiyacın olan şey bu. Boşver imajı falan, zaten öyle güzel adamsın ki...
*Her albüm öncesinde Nazan Öncel’le Sezen Aksu arasında mekik dokumayı bırak. Ya da bize duyurma, sıkıldık.
Alabiliyorsan ikisinden de beste al, ha biri verince öteki vermiyorsa ikisini de boşver, bu da onların ayıbı olsun.
*Nasıl yaparsın, iki albüm arasını çok açmadan mı sağlarsın bunu bilmiyorum ama beklentimizi çok yükseltme; sonra ağzınla kuş tutsan az geliyor.
*Hayat kısa, haliyle gençlik daha da kısa. Elini çabuk tut.
Sahnede kıvıran, seksi bakışlar atan 50 yaşında bir erkek pek de istenen etkiyi yaratamayabilir.
Aman gözünü seveyim Tarkan...
[...]
http://www.haberturk.com/yazarlar/531280-dogal-sakinlestirici
Köse yazari: Pakize Suda
Gözünü seveyimTarkan
“Tarkan yeni albümü için Oğuzhan’dan hareketli bir parça istedi.”
Haberi okuyunca hayranın olarak çok sevindim, bir yandan da nasihat etme arzusu doğdu içimde.
Nasihatler sevimsizdir ama seven birinden gelirse aklın bir yanına konulasıdır.
*Evet, güzel şarkılar ara, iste, bul... Senin ihtiyacın olan şey bu. Boşver imajı falan, zaten öyle güzel adamsın ki...
*Her albüm öncesinde Nazan Öncel’le Sezen Aksu arasında mekik dokumayı bırak. Ya da bize duyurma, sıkıldık.
Alabiliyorsan ikisinden de beste al, ha biri verince öteki vermiyorsa ikisini de boşver, bu da onların ayıbı olsun.
*Nasıl yaparsın, iki albüm arasını çok açmadan mı sağlarsın bunu bilmiyorum ama beklentimizi çok yükseltme; sonra ağzınla kuş tutsan az geliyor.
*Hayat kısa, haliyle gençlik daha da kısa. Elini çabuk tut.
Sahnede kıvıran, seksi bakışlar atan 50 yaşında bir erkek pek de istenen etkiyi yaratamayabilir.
Aman gözünü seveyim Tarkan...
[...]
http://www.haberturk.com/yazarlar/531280-dogal-sakinlestirici
Köse yazari: Pakize Suda