Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Albüm --> Son detaylar
arkadaslar albümle ilgili son detay daha dogrusu bilgileri veriyorum sizlere.
Inanmak zorunda degilsiniz elbet, fakat bilgi kaynagim albümde calisan ekip. yani sizlere bizlere biraz olsun merak azalsin diye yaziyorum.
albüm cikis tarihi: sali, 13 temmuz
albümdeki sarki sayisi: 5 + 5 degisik versiyon
albüme bütün sarkilar yetismedigi icin 5 sarkidan olusan bir albüm hazirlandi. bunlarin 5 de ayri versiyonu var. tabiiki isterdikki full bir albüm olsun, fakat durum bundan ibaret
albümde sezenin 2 sarki sözü bulunuyor. müzikte ise bir kere mithatcan. sezenin sözlerine tarkan+ozan beraber beste yaptilar. yani albümde sezenin besteleri yok. sözleri var.
cikis sarkisi: acimiycak (gel gel acimiycak)
bu sarkinin sözü: sezen aksu
müzik: mithatcan özer
sarki nasilmi? müthis bir hit!!! yani sevdanin vurusu tarzinda degil. evet güzel sarki kesinlikle ama hit degil. büyük bir kitle sarkisi degil... iste ACIMIYCAK tam aksine kitle sarkisi. sikirtili ve sexy tarkan sarkisi bekleyenlerin tam begenecegi bir sarki.
durum su: 13 temmuzda hasret bitiyor. ve dedigim gibi göreceksiniz 5 yeni sarki var sadece. ve cikis acimiycak.
yani yazilan cizilen gibi 7 sezen sarkisi felan yok. sarkilar yetismedi. ve tarih uzamasin, yaz bitmeden patlamasi icin 5 sarkidan olusan albüm cikiyor. geri kalan sarkilar ne olacak diye sorarsaniz: hic birsey. albüm budur!!
iyi eglenceler
fatihvefatih
06-07-10, 21:37
sarki nasilmi? müthis bir hit!!! yani sevdanin vurusu tarzinda degil. evet güzel sarki kesinlikle ama hit degil. büyük bir kitle sarkisi degil...
"evet güzel şarkı kesinlikle ama hit değil. büyük bir kitle şarkısı değil" derken Sevdanın Son Vuruşundan mı bahsettin? ve Acımıycak için Şımarık kadar etki yapar mı diyorsun?
off kalp atisim hizlandi birden sen kimsin nerden aliyosun bu bilgileri sirf bu haberi vermek icinmi üye oldun ?? nekadar dogru söylediklerin? sana niye inanalim
sadece 5 sarkidan olusmasi cok kötü bence ya
siz kimsiniz yahu,cikaramadim ? :) nereden biliyorsunuz albüm bilgilerini? :P
maalesef size inanmiyorum... :P
**MegaStarkan**
06-07-10, 21:40
Umarim sonlara dogru yazdiklarin dogru degildir... ikinci bir albümün cikmasini isterdim kisa dogru. Yazdiklarin fakat dogru olabilir cünkü Oben Budak suan Twitter da slov sarkilarin sarki sözünü paylasiyor... slov sarkilar kis albümünde cikicagini söyleniyordu.
@fatihvefatih: evet sevdanin vurusu icin gecerli bir cümleydi o. yani ayselin sarkisi güzel, fakat hit degil.
acimiycak tam aksine hit olacak. simarik, acayipsin, kuzu kuzu, hüp, dudu tarzinda hit olacak. sikirtili, singir singir bir sarki. elektronik degil. türkiyenin cok sevecegi ve clublerde calinip oynanacak bir sarki. bu yaz bu sarki baska bisey yok!!
TarkanColl
06-07-10, 21:41
Yazı kaçırmasın albüm çıkarsın diye sıkıştıran bizleriz. O da içine sinen 5 şarkıyla çıkıyor bizim için. Ben razıyım 5 de olsa çıksın artık. Gerisi de gelir merak etmeyin patlasın yeter...bravo
@ TARQANIM: evet bu haberi bugün aldim ve sizlerle paylasmak istedim. bi süredir internette bu forumun cok yogun oldugunu takip ettim. ve size bu bilgiyi vermek icin üye oldum. cünkü beklemenin, sabirsizligin ne oldugunu iyi bilirim:-) inanmak zorunda degilsin tabiiki. fakat 100% güven derim. haftaya sali göreceksin sonucta, dogru oldugunu.
nedjohnlansen
06-07-10, 21:46
o 5 içinde sevdanın son vuruşu da var galiba. o zaman yeni 4 şarkı olacak. albüm buysa ve slowları daha sonraya atmadıysa albümde slow da olacak. 4 yeni şarkının 2'si slow olur, 2'si hareketli, 1 tane de orda hızda, sevdanın son vuruşu. yanılıyor muyum? tarkan o kadar şarkı arasından bunları seçtiyse, bu şarkılar kesinlikle mükemmel olmalı. yoksa niye 5 şarkıyla çıksın...
@ TARQANIM: evet bu haberi bugün aldim ve sizlerle paylasmak istedim. bi süredir internette bu forumun cok yogun oldugunu takip ettim. ve size bu bilgiyi vermek icin üye oldum. cünkü beklemenin, sabirsizligin ne oldugunu iyi bilirim:-) inanmak zorunda degilsin tabiiki. fakat 100% güven derim. haftaya sali göreceksin sonucta, dogru oldugunu.
takipde oldugun belli ama takip ettigne göre baska bi nickinde var? cok kusguluyum nedense yine sagol bilgilerini paylastigin icin..
,albümde 6 + 4 var,ssv + 5 yeni şarkı +4 remix(ssv remix de dahil) sen 5 + 5 diosun.. ya bizi kandırıosun ya da yanlış bilgi aldın bilemicem..
ayrica sevdanin son vurusunun remixi cok iyi oldu. bunuda bildireyim. hizlandi.
hakan gökan & timucin tezel remixi:-))
fatihvefatih
06-07-10, 21:54
@fatihvefatih: evet sevdanin vurusu icin gecerli bir cümleydi o. yani ayselin sarkisi güzel, fakat hit degil.
acimiycak tam aksine hit olacak. simarik, acayipsin, kuzu kuzu, hüp, dudu tarzinda hit olacak. sikirtili, singir singir bir sarki. elektronik degil. türkiyenin cok sevecegi ve clublerde calinip oynanacak bir sarki. bu yaz bu sarki baska bisey yok!!
sen kalpten götürmeye mi geldin bizi :)) çooook teşekkürler çoook Acımıycak şarkısı sanırım Afrika ezgileriyle dolu olan şarkı, inşallah tüm Türkiye Tarkan'ı yeniden bağrına basar hatta tüm dünya, yaşasın salı'ya kadar nasıl bekleyeceğim ben yaaa :)))))
@fatihvefatih: :-)) yok kalpten vurmaya tarkan geliyor. ama merak etme acimiycak:-)))) 11/12 temmuz degil tarih. 11 temmuz pazardir. pazar albüm cikmaz bu arada.
ayrica 13 temmuz olarak cikmasinin sebebi sezene bir armagandir. cünkü 13 temmuz sezenin dogum günü. :)) buda dip not olsun:-)
ya baska ne biliyosun anlat albüm kapagi falan gördünmü ? ilk radyoda calinmicakmi susma yaz :D
fatihvefatih
06-07-10, 22:01
@fatihvefatih: :-)) yok kalpten vurmaya tarkan geliyor. ama merak etme acimiycak:-)))) 11/12 temmuz degil tarih. 11 temmuz pazardir. pazar albüm cikmaz bu arada.
ayrica 13 temmuz olarak cikmasinin sebebi sezene bir armagandir. cünkü 13 temmuz sezenin dogum günü. :)) buda dip not olsun:-)
tekrar tekrar teşekkürler arkadaşım sağ olasın var olasın :))
aşk dansı var mı sıte ne zamann yayına giriyor? bunlarıda belirtte bari=)
haluk seki
06-07-10, 22:02
hadi yaa 5 şarkımı tarkan bunca yıl aradan sonra 5 şarkı ile mii
moralim bozuldu haaa
:))) Oben budak sen misin yoksaaa ?
sadece 5 sarkidan olusmasi cok kötü bence ya
Önemli olan şarkı sayısı değil,albümün mükemmel olması.
Dudu'da da 5 şarkı vardı ama süperdi,yeni albüm ondan da güzel olacak ;)
tam bir albüm olmasını beklerdim ama sağlık olsun.şarkılar iyi güzel olsun yeter bize :)
Yakisikli89
06-07-10, 22:05
Eger ki bu albüm full hareketli ise .. kisin bir slow albümü cikicak demektir .. cünkü tarkan slow sarkilarinda ADAMI!
Ama tahminim su ki, bu cikicak olan albümde slow parcalarda eklendi, ve remixlerlede hareketlendirildi. Oben Budak'da bu albümü dinliyor su an demektir (slow sarkinin sözleri paylasildi)
albüm kapagi ile ilgili bir bilgim yok. müzisyen ekip ve menejer ekiple görüstüm. kisa b ir görüsme oldugu icin bu kadari yazabildim. sadece acimiycak sarkisini cok kisa dinlettiler. gercekten hit olacak. buna emin olun. yani vay anam vay, dilli düdük, hop hop, dedikodu, sevdanin son vurusu: bunlarin hepsi iyi güzel sarkilardi. hepsi kaliteliydi. fakat hit eksikligi vardi. en son hit olarak dudu ve gülümse kaderine denebilir. en az bunlarin tadinda bir sarki acitmiycak. hatta daha fazlasi. evet ritimlerde cok güzel oynamalar var. sikir sikir bir sarki. daha özüne dönmüs bu sefer tarkan. affettiirecek kendini emin olun. alacagi tek elestiri sarki sayisindan olacaktir. ayrica remixler sahane. bir zamanlar yildizdan sarki aldi diye cikan haberler maalesef burda yalanlanmis oluyor. almis ama alümde olmayacak. konsepte uymadigindan. slow sarki 2 tane var. dedigim gibi sadece acimiycak sarkisini biraz dinlettiler ve ssv unun remixini. remix sahane.
sarkilarin az olmasi albümün degerini veya hit olmasinin kötüye etkilemez zaten
fatihvefatih
06-07-10, 22:09
albüm kapagi ile ilgili bir bilgim yok. müzisyen ekip ve menejer ekiple görüstüm. kisa b ir görüsme oldugu icin bu kadari yazabildim. sadece acimiycak sarkisini cok kisa dinlettiler. gercekten hit olacak. buna emin olun. yani vay anam vay, dilli düdük, hop hop, dedikodu, sevdanin son vurusu: bunlarin hepsi iyi güzel sarkilardi. hepsi kaliteliydi. fakat hit eksikligi vardi. en son hit olarak dudu ve gülümse kaderine denebilir. en az bunlarin tadinda bir sarki acitmiycak. hatta daha fazlasi. evet ritimlerde cok güzel oynamalar var. sikir sikir bir sarki. daha özüne dönmüs bu sefer tarkan. affettiirecek kendini emin olun. alacagi tek elestiri sarki sayisindan olacaktir. ayrica remixler sahane. bir zamanlar yildizdan sarki aldi diye cikan haberler maalesef burda yalanlanmis oluyor. almis ama alümde olmayacak. konsepte uymadigindan. slow sarki 2 tane var. dedigim gibi sadece acimiycak sarkisini biraz dinlettiler ve ssv unun remixini. remix sahane.
arkadaşım Allah senden razı olsun, tuttuğun altın olsun sen ne güzel bir insanmışsın yahu :)) inşallah Tarkan'ın bu albümü önce Türkiye'de sonra başta Rusya, Avrupa ve Amerika da dahi ses getirir inşallah yaa inşallah!!
Yakisikli89
06-07-10, 22:11
Tsk ederim. Seni her zaman forumda bekleriz :29:bravo
İnanmak,tüm gücünle arkasında durabilirliği olan işler yapmak her zaman esas olan olmalı.
Tarkan ve ekibide buna her zaman önem veriyorlar.
Hayran kitleleri her zaman full albüm olsun şöyle olsun demekte özgür ama iş kaliteye gelince o kadar kolay gelişmiyor. Şarkıların yazılışı,bestesi çalıcak olan aletler.
Eskisine göre değiştirmek zorunda olunan şeyler tüm bunlar ortaya koyulunca.
Tarkan'ı bu şekilde çıkmasını ben çok benimsiyorum.
Şarkı yapılır piyasaya sürülür ya sonrası giyerek hareket ediyorlar.
Benim kendi adıma en büyük dileğim şudur.
Az konser verip öz vermesi mesela büyük 5 konser verse burada 50 bin kişilik büyük sahneler ve danslar şölen havasında diğer türlü orada burada küçükü küçük konserler verip büyük paraların kazanıldığı konserlerden uzak durmasını diliyorum.
Unutmadan birde dans konusunda umarım çalışmıştır bir şeyler
Son zamanlarda ki gibi mimikleriyle ve yakışıklılığını ön plana çıkan kliplerden vazgeçip yüksek dans performansları olan sahne show'ları ve klipleri Tarkan'dan bekliyorum ve ümit ediyorum.
Tarkan daha önce böyle yaparak fark yarattı yine yapabilir o potansiyel onda her zaman mevcut.
nedjohnlansen
06-07-10, 22:12
tarkan michael jackson'ın thriller albümünde yaptığını yapıyor. michael jackson'ın da elinde şarkılar varmış, ama o sadece 9 tanesini albüme yakıştırmış. albüm de 9 parça olarak çıkmış. tarkan'ın da bir sürü şarkısı olduğunu biliyoruz. hatta şarkı isimlerini biz biliyoruz ve bildiklerimizi saysak zaten 5 şarkıyı geçer. yani tarkan bu sefer elemiş. en iyisini yapmaya çalışıyor. bu sefer hata yapmak istemiyor kesinlikle.
tarkan, metamorfozdaki hatalarından ders almış bence.ben bu albümden çok umutluyum bu yaz tarkan'ın olacak gibime geliyor.
@nedjohnlansen: evet haklisin. istegi tarzda sarkilar yetismedi. zamanlama dogru. temmuz ortasindayiz. daha gecikmemesi gerekiyor albüm. o yüzdende elindeki en iyi 5 sarkiyi secti adam. özellikle son aylardaki negatif kulisten sonra hata yapmamasi gerekiyor. müzikal anlamda. bunu benimseyerek bu albüm hazirlandi. özellikle sezenle calisildi. mithancan gercekten gurur duyulacak bir beste yapmis. arkadaslar simdiden sevinmekte haklisiniz. cok iyi bir albm geliyor. haftaya bugün elimizde
Kaldi 7 gun..
Napalim belki boyleside iyidir? Tabi herkez BUTUN sarkilari isterdi, ama napalim. :D
**MegaStarkan**
06-07-10, 22:24
Yurtdisi dagitimlari en azindan cabuk olur umarim.
acımayack şarkısndan bi kuble yazarmısnız=))
cok kisa dinledigim icin gercekten sözlerini aklimda tutma ihtimalim yoktu:-) sadece gel gel, acimiycak, kalbin diye nakarattan bir bölüm aklimda kaldi. ki buda iyi bir sinyaldir.
hadi inşallah ya hayırlısıyla çıksın artık albümümüz... çok heyecanlıyımm...:17::17:
hepsi senin mi gibi bir çıkış olur artık bu yaz :))
dudu gibi yani bi maxi single olacakk
cok kisa dinledigim icin gercekten sözlerini aklimda tutma ihtimalim yoktu:-) sadece gel gel, acimiycak, kalbin diye nakarattan bir bölüm aklimda kaldi. ki buda iyi bir sinyaldir.
okadarlik nakaratini bizde biliyoduk :) yani yazilmisti daha önce
album cikana kadar hicbir bilgiye guvenmiyor ve inanmiyorum
album cikana kadar hicbir bilgiye guvenmiyor ve inanmiyorum
en iyisini yapıyorsun :)
kimsin sen ??? bu dedigin doğruysa çok aaz şarkı var albümde:6:ama biliyrmki o 5 şarkıda birbirinden güzel ve özeldir......bravo bir şarkıda olsaydı albümde, vardır TARKANIMIN bir bildigi:29:
Ben inanmak istiyorum seni ama seni tanimiyorum
neyse gorecez album ne zaman tam cikacak
@kenan insallah cok cabuk gelcek bize bu album
arkadaşlar 2 slov şarkı var dedi sevgiliye buda demek oluyoki hepsi hareketlı deıl maxi single gibi bişe
iide samsun bey 6+4 demişti..6 şarkıdan biri sevdanın son vuruşuyduu...
Yakisikli89
07-07-10, 00:18
iide samsun bey 6+4 demişti..6 şarkıdan biri sevdanın son vuruşuyduu...
Yine de son karar Tarkan'in. Bunuda söylüyor Samsun bey herseferinde.
arkadasim cook tesekkurler bilgi icin cok saol :)) insallah kisin da bi album cikacaktir diye umut ediyorum...
Yine de son karar Tarkan'in. Bunuda söylüyor Samsun bey herseferinde.
o da var di mi:5::5:
eee zatennn bunları biliyodukkk niye şaşırıyosunuz ki arkadaşlarr Tek bilmediğimiz birşey var oda albüm süprizlerle dolu dediler sürprizleri bekliyceğiz kulaktan dolmaa şeylerlee heycan yapmayalımm...
ayrica sevdanin son vurusunun remixi cok iyi oldu. bunuda bildireyim. hizlandi.
hakan gökan & timucin tezel remixi:-))
????? ozinga diye biliyodum:16:
Surekli fikir degistiriyor insan bu kadarda titiz olurmu canim bir ciksada en cok tarkan rahatlayacak galiba. Tarkancigim sen albumu cikarda 3 sarkida olsa fark etmez. Hadi ama!!
bence arkadas bizden fazla biseylerin bildigi yok hatta eminim bile :)
http://www.hakangokan.com/remix/tuerkce-remix/230-tarkan-sevdann-son-vuruu-hakan-goekan-a-timucin-tezel-re-mix
http://turkishproductions.blogspot.com/2010/05/tarkan-sevdann-son-vurusu-hakan-gokan.html
arkadaşlar nette kısa bi araştırma yaptım ve bahsedilen remix bu galiba(ilk link dj resmi web siteden...albümde olduğunu sanmıyorum ama....
5 sarkiya sevdanin son vurusu dahil mi ? albumu dinledim diyenlerede bence sadece nakarat kismi dinletilmistir full kimse daha dinledigini dusunmuyorum.
http://www.hakangokan.com/remix/tuerkce-remix/230-tarkan-sevdann-son-vuruu-hakan-goekan-a-timucin-tezel-re-mix
http://turkishproductions.blogspot.com/2010/05/tarkan-sevdann-son-vurusu-hakan-gokan.html
arkadaşlar nette kısa bi araştırma yaptım ve bahsedilen remix bu galiba(ilk link dj resmi web siteden...albümde olduğunu sanmıyorum ama.... evet dinlemistim daha önce dalga geciyo bizimle diyorum ya inanmayin habire uyduruyo bi kac soru sordum cevap veremedi bile .. bu kisi daha önce burdan üye olmus biri maytab geciyo bizle
samsun demir açıkladı ssv artı 5 yeni şarkı ve hepsi hareketli ayrıca 6+4 olcak dedi s.demir,yalan söylüyo bu arkadaş inandırıcı gelmedi bana
evet dinlemistim daha önce dalga geciyo bizimle diyorum ya inanmayin habire uyduruyo bi kac soru sordum cevap veremedi bile .. bu kisi daha önce burdan üye olmus biri maytab geciyo bizle
bencede kafa buluyorlar bizimle...:13:
Bende pek inanmadim ama albumun pazar gunu cikmayacagi mantikli , zaten daha onceki mesajimda ben bunu soylemistim 1-2 gun once :)) sezenin dogum gunune getirme teorisi ise yaraticilik olsa gerek :)
sezenin dogum gününe getirmesinide tuaf buluyorum acikcasi.. tarkan sevenleri icinmi cikartiyo albümü sezen icinmi ordada bi yanlislik ve yalan var.. öyle olsada bunu acik acik söylicegini sanmam
Bende pek inanmadim ama albumun pazar gunu cikmayacagi mantikli , zaten daha onceki mesajimda ben bunu soylemistim 1-2 gun once :)) sezenin dogum gunune getirme teorisi ise yaraticilik olsa gerek :)
eğer öyleyse,yazılanlar yanlışsa gerçekten tebrik ediyorum...sezen aksu konusu gerçekten ilginç ve mantıklı..tarkan jest adamı çünkü..düşünebilir böyle bişey.. ve 13 temmuzun sezenin doğum günü olduğunu öle herkes bilmez...
ilginç..çok kararsız kaldım..
arkadaşlar nette kısa bi araştırma yaptım ve bahsedilen remix bu galiba(ilk link dj resmi web siteden...albümde olduğunu sanmıyorum ama....
bende sana katılıyorum, kötü bi remix bu. albümde olduğunu hiç sanmıyorum...
**MegaStarkan**
07-07-10, 01:35
Sezen olayi da aslinda ilginc... tanidigim Tarkan böyle seyleri pek takmaz. Bakalim Almanya'dan katilan üyemiz bu iddialara ne gibi bir yanit vericek, en gec haftaya dogrular ortaya cikicak nasil olsa.
eğer öyleyse,yazılanlar yanlışsa gerçekten tebrik ediyorum...sezen aksu konusu gerçekten ilginç ve mantıklı..tarkan jest adamı çünkü..düşünebilir böyle bişey.. ve 13 temmuzun sezenin doğum günü olduğunu öle herkes bilmez...
ilginç..çok kararsız kaldım..
Tarkan jest yapsa bile bunu herkesle payla$maz diye dusunuyorum , en azindan simdilik.Bildiri kolpacino sanki :)
konuyu baslatan arkadas suan online , bisiler paylasmak istemezmi acaba bizlerle :)
ARKADASLAR INANMAK ZORUNDA DEGILSINIZ TABIIKI. ben sizlerle lütfen 13 temmuz sali günü burdan tekrar yazismak istiyorum. o zaman hakli oldugum zaten ortaya cikacak. ayrica tabiiki sezene bir armagan derken jest olarak bir armagan demek istedim. 12 sinde cikacaksa bende jest olsun diye 13e birakirdim. bu kadar sorgulamayin. panikte yapmayin. 13 temmuzda burda bu konu icinde tekrar yazisalim.
fatihvefatih
07-07-10, 01:50
ARKADASLAR INANMAK ZORUNDA DEGILSINIZ TABIIKI. ben sizlerle lütfen 13 temmuz sali günü burdan tekrar yazismak istiyorum. o zaman hakli oldugum zaten ortaya cikacak. ayrica tabiiki sezene bir armagan derken jest olarak bir armagan demek istedim. 12 sinde cikacaksa bende jest olsun diye 13e birakirdim. bu kadar sorgulamayin. panikte yapmayin. 13 temmuzda burda bu konu icinde tekrar yazisalim.
sana inanmak istiyorum lütfen insanların duygularıyla oynamayın bu bir şaka olmasın lütfen..
bizim sorguladigmiz falan yok sadece burdaki herkesten fazla bildigin birsey yok, konuyu acarken öyle süsleyip püslemissin sanki cok bilgi varmis gibi göründü bizlere( bana) kendi adima konusim
sana inanmak istiyorum lütfen insanların duygularıyla oynamayın bu bir şaka olmasın lütfen..
kesinlikle katılıyorum...umarım dediklerin doğrudur ve 13 temmuzda burda yazışırken bugünkü yazdıklarımıza güler geçeriz...
galiba bizi kekledi :4:
bravobravobravo
BENDE OYLE DUSUNUYORUM AMA KIM BU UYE ???
BELKI BIR KISI KI BIZ REDDETI DEGIL MI ???
Bana yalan gibi degilde , ki$isel bir gorus ve gazeteden bikac bisey birle$imi seklinde bi remix haber gibi geldi :) umarim dedigin olur bravo
Tesekkurler bildirimin icin.
**MegaStarkan**
07-07-10, 02:00
Konumuz Tarkan olunca Tarkan'dan haric diger kaynaklara sinirsizca inanmak naivliktir; bu yüzden bunun üzerine cok büyük beklentilere girmemeliyiz. Üyenin yalan söyledigini sanmiyorum ama yalan söylüyorsa sagolsun dikkati üstüne 8 sayfdan beri cekebildi... yalanin ortaya cikdigi vakit üyeye gereken alaka ve dikkati yönetimin göstericeginden kimse süphe etmesin. Bu yüzden rahat olun. Cikmasa da dünyanin sonu degil. Kanitimiz olmadan da yargiliyamayiz, bekleyip görücegiz. Yasadigimiz ilk olay degil sonucta.
"yalanin ortaya cikdigi vakit üyeye gereken alaka ve dikkati yönetimin göstericeginden kimse süphe etmesin."
peki dogru cikarsa??:-)))
kimsenin duygulariyla oynadigim yok. aslinda sizlere kimle bu görüsmeleri yaptigimi söylemek cok isterdim. fakat insanlari desifre etmemin geregi yok. sonucta onlarda isini yapiyorlar. bana güvendikleri icinde ben suistimal etmek istemedigim icin bu güveni, tabiiki isim vermeden bir iki tiyo ve bilgi verdim. sizleri mutlu edebilme acisindan. neden sizi mutlu etmek istedim diye sorarsiniz simdi: hayranlik nedir bildigim icin. sirf bu yüzden. ben acikcasi size biraz olsun soru isaretlerine yanit vermek istedim.
yeni bilgiler nemiydi:
cikis: 13 temmuz/burdaki gibi 11+12 temmuz degil
sarki sayisi: 6+4 degil
5+5
cikis sarkisinin müzigi mithatcana ait olmasi sezen aksuya degil
ayrica albümde sezenin bestesi olmayacak. sadece 2 sözü var dedim.
burdaki bilgiler ise: 11+12 temmuz
6+4
7 sezen sarkisi
vesaire vesaire.
biseyler bildigim ve gercekten GÜVENILIR kisilerden aldigim ve kendimde tanik oldugum bilgileri verdim. amacim sizleri biraz olsun mutlu etmekti. yargisiz infaza acik cok insan varmis maalesef aranizda. neyse dedigim gibi 13.07!!
ben inanmıyorum yazılanlara çizilenlere hiç kimseye temmuz ayında albümün çıkacağı kesin ewet tarih belli değil kinseyi dinlemiyorum tarkanın azından çıkan her kelime benım için geçerlidir gerisi hikaye senaryo
maalesef tarkanin agzindan pek bisey cikmiyor:-))) ama 13 temmuzda sözlü müzikli cikar o ayri:-)
13 unde cikmasin ugursuz sayi :28:
bu yaz tarkandan albüm falan beklemeyin. okullar açılınca çıkacak yeni albüm. herkes görecek.
casilyas arkadaş çok emin konuşmuşsun ama yanılıyorsun.albüm haftaya çıkıyor.
sevinmekle - üzüntülü olmak arasında bir durum yaşıyorum :)) 5 şarkı tamam çıksında , diğer kalan şarkıları kasım-aralık gibi isterim valla :)
tarkaseksüel
07-07-10, 11:12
acımayacak ı çok merak edıyorum bakalım hayırlısı ......
sewindim mi üzüldüm mü bende bilemedim.çok duygularım karıştı :) yoksa tarkan senmisin sensen bana özel msjda söle aramızda kalır :P :P saol arkadaşım bilgiler için..güwenip güwenmemek konusuda albüm çıkınca anlarız.saolasın ;)
sewindim mi üzüldüm mü bende bilemedim.çok duygularım karıştı :) yoksa tarkan senmisin sensen bana özel msjda söle aramızda kalır :P :P saol arkadaşım bilgiler için..güwenip güwenmemek konusuda albüm çıkınca anlarız.saolasın ;)
Daha neleeerrrr :18::18::18::18:
benim sevgiliye nickli arkadaşımıza lafım yokta ,nasıl oluyor da herkes Tarkan'ın şarkısını o kadar kolay dinleyebiliyor ki. sonra da hayıflanıyorlar ''albüm daha çıkmadan internete düştü'' diye.. mesela Bounce,Love speak,Mass Confusion ve geçmiş senelerde Şımarık albüm çıkmadan internete düşmüştü.
Umarım bilgiler doğrudur. İnşallah bir Hit'i vardır Tarkan'ın.. bence sadece bir Hit'te yetmez...Kendisinin yazdığı bi hit mutlaka olmalı...
xurush'nine
07-07-10, 13:32
[I]"
cikis: 13 temmuz/burdaki gibi 11+12 temmuz degil
sarki sayisi: 6+4 degil
5+5
cikis sarkisinin müzigi mithatcana ait olmasi sezen aksuya degil
ayrica albümde sezenin bestesi olmayacak. sadece 2 sözü var dedim.
burdaki bilgiler ise: 11+12 temmuz
6+4
7 sezen sarkisi
vesaire vesaire.
Aramiza hos geldin,sevgiliye.
Dikkat ettiysen verdigin bilgilerle burdaki bilinenler arasinda daglar kadar fark yok..
Album temmuzda cikiyor biliyorduk.12 temmuz- bir iki gun gecikmeli ola bilir(Samsun Demir twittlemis)Sen de iste 13 temmuz diye bilgi veriyorsun.Sonra, "6+4=10" "5+5=10" arasinda da fazla abarticak fark yok..
Aiyrica burda 7 sezen sarkisi diye bi bilgi cok daha onceden gazete haberleri kaynakli gecmisti.. En son biz de iki sezen(sadece soz), bir oglunun sarkisi olucak diye biliyorduk.Ben sahsen forumdaki sicak haberleri takip ederek rusca bolumune de gunler onceden cevirip koymustum..
Istersen linke tikla bak,rusca yaziyor ama rakkamlardan falan anlasiliyor ve sayfayi turkceye cevip da anlaya bilirsin,-(en son 8 ve dokkuzuncu yorumlar)
http://www.tarkancoll.com/forum/showthread.php?t=14095
Yeni katilan uyelere her zaman acigiz,dusuncelerine,elestirilerine de saygiliyiz bu boyle. Ve bu aralar o kadar heyacanliyiz ki en kucuk bir not aldigimizda bile yerimizde duramiyoruz..Ve sen de edindigin bilgileri gercekten samimi sekilde paylastigini soyluyorsun.Bunun icin tesekkurler.Ama acikcasi bu bilgiler bana da kucuk haberciklerin variasyonlu sekli gibi geldi ve ben en cok buna bu kadar onem verip 9 sayfa tarismaya sasirdim..
Saygilar.
Ne olursa olsun 5 veya 3 yeterki olsun sevdanın son vuruşu tek başına 1 numaradaysa öbürleri yüreğimizin kenarına gene işleyecek gibi duruyor ben arabamda tarkanı dinlemeyi çok seviyorum çıkar çıkmaz hemen dr den gidip alıcam ARKADAŞLAR NE OLUR İNTERNETE DÜŞSE BİLE BİZ HAYRANLARI OLARAK GİDİP DR'DEN ALALIM SONUCTA EMEK VAR...
heyecanla bekliyorum bu sefer gercekten cikiyor
BENIM ANLAMADIGIM SU: KONU BASLIGINDA : DIKKAT!!!!!! ALBÜMLE ILGILI DAGLA KADAR FARK OLAN HABERLER!!!! INANILMAZ!!! SOK SOK SOK!!! SON DAKIKA mi yazdim acaba? hayir!! sadece son detaylar. detay nedir? ana bilinen seylerin son rötuslari. lütfen biraz sakin!!
kartales26
07-07-10, 17:21
ya lütfen konuyu kilitlermisiniz bu haberlerin hiç biri doğru değil.Arkadaşın söylediklerinin hepsini zaten bilmiyor muyuz?Albümde 5+1 şarkı var yani 5 tane yeni şarkı dinleyeceğiz.Tabi bir de remixler var.Tamam samsun demir albüm tarihinde yanılıyor olabilir ama albüm içeriğini arkadaştan daha iyi bileceği kesin.Etraftan bilgiler toplayıp hepsini karıştırmış,ama yanlış bilgiler veriyor
Buzlukahve
07-07-10, 17:35
klasik bildiğimiz bilgiler yinede sağol iddalı giriş yapmışsın:) forum bu sayfaya kitlenmiş:D bu arada herkesin bildiği gibi 12 temmuz geçikmeli 1 kaçgünde olabilir demişti yaşar gaga samsun demir vs toplam 10 şarkı oldugunu ve ssv hariç 5 yeni şarkı oldugunu ve çıkış hitinin acımıycak oldugunuda biliyoruz gel gel acımıycak bunu twitterdan okumuştuk sende okumuşsun ordan belli:) 12 13 14 temmuz farketmez sonuçta toplam 10 şarkılık mini maxi albüm çıkıcak (MiniMaxi Albüm) :D
Yeter ki albüm ciksin bi kac sarkiya raziyiz
nedjohnlansen
07-07-10, 18:32
ya lütfen konuyu kilitlermisiniz bu haberlerin hiç biri doğru değil.Arkadaşın söylediklerinin hepsini zaten bilmiyor muyuz?Albümde 5+1 şarkı var yani 5 tane yeni şarkı dinleyeceğiz.Tabi bir de remixler var.Tamam samsun demir albüm tarihinde yanılıyor olabilir ama albüm içeriğini arkadaştan daha iyi bileceği kesin.Etraftan bilgiler toplayıp hepsini karıştırmış,ama yanlış bilgiler veriyor
iyice çıldırıldı, bunu düşünüyorum. nedir bu celallenme? arkadaşın yanlış bir şey söylediğine dair hiç bir kanıt yok. ha samsun demir'se kanıtınız, albüm 1 ay önce 3 kere çıkmıştı. samsun demir'in de bir şey bildiği yok aslında. bu sefer 12 temmuz dedi, hitt'i arayınca da 12 temmuz deniyor, o da onu biliyordur. sonuç olarak arkadaşın dediklerinin yanlış bir tarafı olmayabilir. yetkili merci gibi bunlar yanlış diyemezsiniz albüm çıkmadan.
kartales26
07-07-10, 18:55
iyice çıldırıldı, bunu düşünüyorum. nedir bu celallenme? arkadaşın yanlış bir şey söylediğine dair hiç bir kanıt yok. ha samsun demir'se kanıtınız, albüm 1 ay önce 3 kere çıkmıştı. samsun demir'in de bir şey bildiği yok aslında. bu sefer 12 temmuz dedi, hitt'i arayınca da 12 temmuz deniyor, o da onu biliyordur. sonuç olarak arkadaşın dediklerinin yanlış bir tarafı olmayabilir. yetkili merci gibi bunlar yanlış diyemezsiniz albüm çıkmadan.
ben de zaten yanlış bir şey söylüyor demedim ki iyi okumamışsın anlaşılan,zaten söylediklerini herkes biliyor.beni kızdıran insanları yanlış yönlendirmesi,canı sıkılıp ortaya birşey atıyor sonra bilgisayarın başında milletin yazdıklarına oturup gülüyor.Sen pek okumayı sevmiyorsun herhalde zaten ben de samsun demir'in albüm tarihi hakkında yanıldığını yazdım.Ama bu saatten sonra albüm içeriğinde yanılacağını hiç sanmıyorum.
Yha çıksında nasıl çıkarsa çıksın dio aklım ama kalbim şarkılar çok az dio ama olsun yeterki çıksın şu albüm artık yhaaaa.
bilgiler yanlış yanlış yanlış..
Bu Albumun Yuzerinde Bu Kadar Konushuluyorsa Demekki Bi Sheyler Vardir...Acaba Bu Album Uzaydan Falanmi Getirilicek Ne?!...
denizmavisi
07-07-10, 20:35
panik yapmayın artık arkadaşlar nasılsa haftaya herşey belli olacak görecez o zaman kimler doğru veya yanlış bilgi vermiş sadece bekleyip görelim biraz daha sabır:12: ama maxi single tarzında olmasına çok üzülüyorum o kadar süredir beklememiz 5-6 şarkılık bir albüm içinmiydi?:16:
12 temmuza kitlendim artık :))
ya bu tarkanda artık yetti ya nası bi iştir anlamıyorum ki nice dünya starları da albüm çıkarıyor ama hiç böyle bi kargaşa olmuyor kylie minogue'un albümü nerdeyse 1 ay önceden belli oldu çıkış tarihi albüm çıkarmasına 5 gün kalmış daha hala yok mixtir masteringtir bu ne ya böyle iş mi olur 2.5 yıldan beri uğraşıyo çıkara çıkara 5 şarkı mı çıkarıyo yani bi de dünya starı olucak böyle işlerle mi?
TarkanColl
07-07-10, 22:48
ya bu tarkanda artık yetti ya nası bi iştir anlamıyorum ki nice dünya starları da albüm çıkarıyor ama hiç böyle bi kargaşa olmuyor kylie minogue'un albümü nerdeyse 1 ay önceden belli oldu çıkış tarihi albüm çıkarmasına 5 gün kalmış daha hala yok mixtir masteringtir bu ne ya böyle iş mi olur 2.5 yıldan beri uğraşıyo çıkara çıkara 5 şarkı mı çıkarıyo yani bi de dünya starı olucak böyle işlerle mi?
Sen ne yapacağını öğret istersen Tarkan'a. Çok biliyor gibi yazmışsın...
tarkan çok bildiğinden 100 grammy si var....
TarkanColl
07-07-10, 23:06
Evet dünyada 100 Grammysi olan birsürü star var değil mi?
100 orda bir abartıydı lafın gelişi
Acikcasi bende anlamis degilim. yani tamam 5 sarki koyarsin icinde 5 hittir. ama geriye kalan bir 6-7 sarki daha hazirlanamiyormu? 2,5-3 senelik bir sürede daha fazla üretgenlik bekliyoruz haliyle. yani biraz kirginlik var elbet. fakat yinede cok iyi bir geri dönüs olacak. bu kesin
Yaşın büyük ihtimal 10,15 arası.
Edit
Tarkan'ın yapmış olduğu full albüm sayısı Türkiye için 5
1992'den 2007'ye kadar o albümlere bir bakın şarkılarına satış rakamlarına o albümler sayesinde kazanılan başarılara.
Birde dönün küçümsediğimden değil ama 2000 yılında çıkmış olan Gökhan Özen albümlerine bakın kaç albüm yapmış ne kadar tutmuş ne satmış.
Konuşurken biraz bilgimiz olsun.
Şu mantığı kalite arayanların veya kaliteli kişileri takım edenlerin kavraması lazım.
Kalite işler uzun uğraşlar gerektirir.
Tarkan istese ayda 5 şarkı yapar bu kapasite var ama o zamanda diğerlerinden ne farkı kalır.
Eğer gerçekten Tarkan'ı takip ediyorsa bir dinleyici Tarkan'ın bu ülke'De nasıl bir değer olduğunu zaten biliyor
Ve eğer gerçek bir fan ise o kişi Tarkan'a bel altı vurmaz,böyle mi dünya star'lığı diyerek.
Yaşın büyük ihtimal 10,15 arası.
seni aştı heralde böyle düşünceler
Yakisikli89
07-07-10, 23:48
seni aştı heralde böyle düşünceler
Kardesim güzel güzel yazmak varken ..
Sinirlenme. Albüm ciktiginda zaaten bütün öfken dinecek .. bravo
Kardesim güzel güzel yazmak varken ..
Sinirlenme. Albüm ciktiginda zaaten bütün öfken dinecek .. bravo
sinirlendiğim falan yok türkiyeden bahsetmiyorum zaten ben dünyadan bahsediyorum turkiyede kim varki kiminle kıyaslayacaksın turkiyede zaten birinci tarkan
Hayir tornado kardesim katilmiyorum.. Tarkan istese ayda 5 sarki yapar, hepside birbirinden güzel olur.. öburkuleri gibi degil falan bular bence hikaye.. Tarkan'in farki, bekletmesi degil, sadece mükemmel ötesi bir sesi ve imaj'i olmasi. Tarkan o kadar güzel okuyor ki sarkilari, eminim kötü diye bildigimiz sarkilari güzellestirir, Tarkan farki burda :)
Bana göre de çok uzun beklemeler oluyor, tabi bu Tarkan'i ilgilendirir, ne zaman isterse o zaman çikartir album'u. Fakat, tarkan sevenlerin bi kismi daha çok ilgiyle beklerken, bir kismi da beklemekten bikiyor, soguyor malesef..
Fena mi olurdu her sene Tarkan album çikarsa ? Kalitesi düsük mu olurdu ? Hiç zannetmiyorum..
Hayirli aksamlar (Kusura bakmayin Türkiyede yasamiyorum, bu yüzden türkçe harfler ile yazamiyorum..)
bu ne bu tartisma lutfen sakin ol
nedjohnlansen
08-07-10, 00:36
gerçekten de bazı dünya yıldızları her sene albüm yapabiliyorlar. bu onların değerinden bir şey götürmüyor, şarkıları yine iyi oluyor. bir tek tarkan benzeri uzun aralarla albüm yapan sanırın justin timberlake var. ama o da her sene neredeyse 10 düet yapıyor, yani arayı yine açmamış oluyor. tarkan'da bu durum yok. düet yapmıyor çok fazla. yılda 1 belki de 2. tarkan bir müzik adamı olarak fazla müzik yapmıyor açıkçası. her sene albüm yapacağım açıklaması da kendisine ait aslında, yapabilir de.
allah aşkına artık kimse ne şarkı sayısı ne albüm tarihi wersin ... herkes çok biliyo . !
Yakisikli89
08-07-10, 14:08
allah aşkına artık kimse ne şarkı sayısı ne albüm tarihi wersin ... herkes çok biliyo . !
Bence 32 sarki var albümde :18:
bence 32 tanede remix vardır. yani doya doya dinleriz. eee 2 yıldır bekliyoruz değsin dimi. tabi albüm çıkarsa
albüm temmuz ayı içerisinde çıkacak :)
sengibisidünyayagelmez
09-07-10, 23:38
5 şarkı 10 şarkı hiç umrumda değil, Tarkan sesini taze taze duyayım da isterse "alo" desin yani. ama 12 temmuzda çıkmasını gerçekten çok isterim çünkü o gün doğum günüm:) ve kendimce Tarkanım bana doğum günü hediyesi vermiş olacak:)
albumde bence sarki marki yok salla salla gun kalmadi artik.Tarihler isyan ediyo :))
Albüm ismi dolayisiyla 16 temmuz cuma kesin cikiyor. albüm bitti. herseyiyle. sadee protokol bir kac islemler var. 16 temmuz cuma albüm her yerdeeee:-)))
haluk seki
10-07-10, 08:45
acaba albüm kartonetten mi olacak çift kapaklı öyle olsa süper olur
ayrilik_zor
11-07-10, 23:45
benim aldigim habere göre Albüm Cuma günü cikiyor
Bu konuyu açarak iddia eden arkadaşı görmek istiyorum.. Nerde? Kendisini gören?
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.