Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir gariplik yok mu?
Arkadaşlar albümün çıkmasına 7-8 hadi diyelim 10 gün kaldı ortada ne bir resmi açıklama ne bir internet sitesi duyurusu ne bir tanıtım hiç bir şey yok böyle iş olur mu ya kim bu sanatçı TARKAN hiç promosyon yapmadan albüm çıkarmı ya ha şimdi diceksiniz Tarkanın promosyona ihtiyacı yok Mj bile yapıyordu promosyon bunu unutmayın ben böyle mplansız proğramsız iş görmedim. düşüncelerimi sizle paylaşmak istedim.
trkntrkn89
04-07-10, 18:27
katılıyorum bu görüşlerine tarkanın bu menajerle işi çok zor en basitinden bu seneki çeşme festivalini show tv canlı olarak gösterdi gayette kötü bi festivaldi geçen sene tarkanın olduqu festivali galiba çeşmetv vermişti ben tarkanın menajeri olsam sanatçımı pazarlarım kanallarla anlaşma falan yapardım tamam belki belediye başkanı falan ayarlayabilir onada baskı yapardım bu seneki show tv de gösterilip geçen seneki çeşme tv de gösterildi yazık valla çok yazık tarkana hiç yakışmayan işler bunlar...
bencede biraz daha cok haber duyura bilirdiler albüm cikacak diye...ama eminim ki albüm ciktiginda iyi bir promosyon olacak...her albümünde yapmistir cünkü..karma albümün tanitimi NTV de yayinlanmisti..dudu albüm tanitimi kanal d de..metamorfoz trt de
Katiliyorum arkadasim...Come Closerda da promosyon yapmamisti,gümbürtüye kacmisti...
Bunun öyle olmasni istemiyorum...! Ama Uygarda bitiyor birazda is...Kabul etsenizde etmesenizde Uygarda is yok maalesef...
haluk seki
04-07-10, 20:24
arkadaşlar olabilir 2 gün kala kesin heryerde tanıtımlara başlanır.. patronda kesin çıkacak dedi
evet ben katiliyorum sana
promosyon yok ama kesin bir kac gun sonra patlicak
bizim patron buyuk bir supriz hazirliyo bize oyle hissediyorum ben
fatihvefatih
05-07-10, 00:56
bu pazartesi albüm hakkında haberler duymaya başlarız sanırım :))
1 hafta kala daha netle$ecektir her$ey , biraz daha sabir arkadaslar.Hersey guzel olacak.bravo
Tarkan hayrani iseniz sabretmeyi ogreneceksiniz =)=) (bunu bir fandasim soylemisti bana ) hakli =)=)
Bence bu hafta albüm konusu netlik kazanır
hem ne demişlerdi tarkan süprizleriyle geliyor ... demekki az daha bekleyip göreceğiz
bencede Tarkan hayranları sabretmeli ama söz konusu uzun süredir beklenen albüm cok az kaldı geriye dogru sayalım hep beraber
Bencede biraz bişiler olması lazım tarkan.comda yada n bleim yawaş ywaş albümünün tanıtımları olmalı ama aslına bakarsanız albüm tanıtılmadan bir numara tarkanın pekte böle şelere ihtiyacı olmadğını dşünüorum ben.
promosyon vs bence tarkan için gerekli değil.tarkan'ın yeni albümü şu tarihte çıkacak derseniz beğenen,beğenmeyen herkes sessizce bekler albümü :)
Buzlukahve
05-07-10, 19:42
yinede sitesinin açılması lazımdı tarkan a hiç yakışmıyor o sitenin öyle durması ben yakıştıramıyorum albüm için bence bişeyler yapmalı eğer gerçekten temmuz 12sinde çıkarmayı düşünüyosa 7 gün var ve hiçkimsenin bişeyden haberi yok 2 ay önce sevdanın son vuruşu verildi albüm yakında dedi halen ortada hiçbirşey yok sevdanın son vuruşu dışında
site sanıyorum 11 inde açılır.bu alan adını almak için baya bir uğraştılar zaten açmadan bırakmazlar o halde siteyi.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.