start_the_fire
18-06-10, 22:15
Her geçen gün , kırmızı güllerle donatmak istiyorum bu güzel sitemizi , kimi zaman
düsüncelerimi yazarken bir anda müptela oluyorum konuya içimden ne geliyorsa yazıyorum
Bazen acı dolu itiraflarda bulunuyorum bazende mutluluğumu siz güzel insanlarla
paylaşmak istiyorum , Gerçekten bir itirafta bulunmak istiyorum hani derler ya
'' Gözden ırak olan gönülden de ırak olur '' İşte bu Tarkancoll Fan CluB Ailesi kimi zaman
bu düsünceleriyle boğuyor kimi zaman içinde kayboluveriyorum bu güzel insanların icinde , Ama asla pes etmiyorum. Düsüncelerimden
Vazgecmeyen bir karaktere sahibim , o kadar temiz yürekli insanlar ile tanıstım ki
Arkama baktığım zaman , ߀nden daha fazla Tarkan' ı sevenler varmıs diyorum ve Tarkan'ı bir kez daha
Övüyorum
'' Ben sizin kücük yaramaz kardesiniz Samet'im :)
Bir insan nasıl düsünüyorsa odur aslında , burada o kadar ceşit insanlar var ki ilk
Geldiğimden günden beri çesit cesit insanlar ile tanıstım, kaynasmak sohbet etmek en büyük
hobilerimden biri , burada bana destek olan Serpil ablama minnetarım gerçekten
beni buraya getirdiği icin onu cok seviyorum
teşekkürler , Ve bu güzel insanlar ile bizi birleştiren tüm tarkandaşları bir araya toplayan Tarkancoll Fan cluB sahibi Ebru Ablama teşekkürlerimi sunuyorum
Sevgiler saygılar
Start the fire
düsüncelerimi yazarken bir anda müptela oluyorum konuya içimden ne geliyorsa yazıyorum
Bazen acı dolu itiraflarda bulunuyorum bazende mutluluğumu siz güzel insanlarla
paylaşmak istiyorum , Gerçekten bir itirafta bulunmak istiyorum hani derler ya
'' Gözden ırak olan gönülden de ırak olur '' İşte bu Tarkancoll Fan CluB Ailesi kimi zaman
bu düsünceleriyle boğuyor kimi zaman içinde kayboluveriyorum bu güzel insanların icinde , Ama asla pes etmiyorum. Düsüncelerimden
Vazgecmeyen bir karaktere sahibim , o kadar temiz yürekli insanlar ile tanıstım ki
Arkama baktığım zaman , ߀nden daha fazla Tarkan' ı sevenler varmıs diyorum ve Tarkan'ı bir kez daha
Övüyorum
'' Ben sizin kücük yaramaz kardesiniz Samet'im :)
Bir insan nasıl düsünüyorsa odur aslında , burada o kadar ceşit insanlar var ki ilk
Geldiğimden günden beri çesit cesit insanlar ile tanıstım, kaynasmak sohbet etmek en büyük
hobilerimden biri , burada bana destek olan Serpil ablama minnetarım gerçekten
beni buraya getirdiği icin onu cok seviyorum
teşekkürler , Ve bu güzel insanlar ile bizi birleştiren tüm tarkandaşları bir araya toplayan Tarkancoll Fan cluB sahibi Ebru Ablama teşekkürlerimi sunuyorum
Sevgiler saygılar
Start the fire